Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 5.000 greft ekim  (Okunma sayısı 26391 defa)

TheZoom

• Jr. Member
  • **
Serkan Aygın Clinic 5.000 greft ekim
« : 15 Ocak 2019, 18:19:01 »
Herkese selamlar olsun. Çok klasik bir başlangıç olacak ama forumda yeniyim. Saç ekimi nerde yaptırmalıyım sorusuna yanıt aramaya devam ettim. Önceleri aklımda Emel Bayar saç ekimi kliniği vardı ancak Dr. Serkan Aygın'ın yaptığı çalışmaları görünce orayı da beklemeye aldım. Bugün itibariyle serkan beyin asistanı 8 şubata randevu verdi. Yaşım 25 ve ciddi anlamda 40 gösteriyorum. Saçımı bu hale getiren de benim. Fönlü ve spreyli saçı günlerce kullandığım olurdu. Sonunda kirildilar ve dökülme süreci başladı. Hiç dikkat etmiyordum. Bunda genetik rollerin de payı var ama asıl suçlu benim. Mayıs'ta bedelli askerlik yapacağım birinci korkum bundan kaynaklanıyor. Yaptırıp bedelliye gitmem bir sorun teşkil eder mi? Şubatta ekim için operasyon olabilir anlaşırsak. Mayıs'ta da askerlik başlıyor bir aylığına... Orda şapka takma durumu yada ne bileyim başka herhangi bir şey? Sorun çıkartır mı bana? Askerden sonraya bırakmak istemiyorum inanın canıma tak etti. Olsun bitsin kafasındayım. İkinci korkumda şu yaşım henüz 25 olduğu için ekim yaptirinca tekrar bir sorun yaşar mıyım? İlerde ekim yapılmayan saçlarımda dökülürse naparim? Sonuçta donor alandan bayağı bir saç gitmiş olucak. Görüntüleri ben size atayım zahmet olmazsa Serkan Aygın beyi ve benim durumu degerlendirin abiler olur mu? Gittiğim yerler 5.000 grefte ihtiyacım olacağını söyledi hep. Fiyat ne olur sizce?

TheZoom

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan Aygın Clinic 5.000 greft ekim
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2019, 18:32:22 »
Bu arada bu görüntüleri Serkan beyin asistanı istedi. Ben randevu verilen 8 Şubat tarihini geç bulunca daha erkene çekme şansımız var mı diye sordum. Onlar ancak gelince sağlıklı bir şey soyleyebileceklerini ilettiler. Ama yine merakımın giderilmesi adına siz fotoları atın doktor bey bir görsün öyle dönüş yapalım dediler. Hoşuma gitti bu yaklaşımları. Tahlil falan da gerekiyormuş. Bu arada saçlarımın öyle gözükmesinin sebebi hali hazırda 3 senedir protez saç kullanicisiyim. O yüzden abiler :))

Eien

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2019, 18:40:05 »
Öncelikle hayırlı bir karar vermenizi temenni ederim. Konu buradan saç ekimi öncesi tavsiyeler başlığına taşınacaktır sanıyorum. Tecrübem yettiğince de cevaplamaya çalışayım.

1) Tek operasyonda 5000 greft olur mu olur fakat bence ilk etapta ön ve orta kısma ekim yaptırıp takriben 1 yıl sonra ikinci bir operasyonla verteksi planlamanız daha doğru olur diye düşünüyorum.

2) Mayıs'ta şapka takmanda hiç bir problem olmaz. Operasyondan 1 ay sonra takabilirsin. Ben şu anda gün içinde zaman zaman takıyorum.

3) Yaşın genç,  kalan saçlar dökülecektir fakat dht etkisi ile dökülmesi muhtemel olan saçın zaten dökülmüş. Kalanların önemli bir kısmı zaten bundan sonra  dökülmeyecek olan saçların... Minyatürleşmiş olanları kurtarabilirsin. Bunun yolu da sanırım finasteridden geçiyor. Risklerini araştır kullananların tecrübelerini al. Karar senin.

4) Ben de operasyonumu Serkan Aygın klinikte yaptırdım. Çok araştırdım ve son kararımı vermemde burada yapılan ekimlerin genel sonuçlarını beğenmem,  personelin ilgi, alakası  ve hislerim etken oldu.. Sonucu hep beraber göreceğiz.

Kararın her ne olacaksa şimdiden hayırlı olsun kardeşim.

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2019, 18:49:48 »
Yanlış yere konu açtığım için özür dilerim, acemiliğime verin. Zaten nasıl konu açılır onu deniyordum birden oldu :))

Öncelikle sizin de ekim işleminiz hayırlı olsun. Umarım beklediğinizin de üstünde olumlu bir sonuca ulaşırsınız. Fotoğrafları inceledim gayet başarılı görünüyor.

Bu tespit içimi rahatlattı diyebilirim. Bana da öyle geliyor. Tekrar dökülme yaşar mıyım bilmiyorum ama dediğiniz gibi dökülmesi muhtemel alanlar zaten gitmiş. Kalan kısımların çok etkilenecegini sanmam. Ama ya olursa? Daha yaşım 25 korkusu beni bitiriyor işte.. emin olamıyorum hiçbir şekilde.

Şapka takabilecek olmam da ayri güzel. Çünkü orda sırf şapka takmadigim için komutandan dayak yemek istemem :)))

Ön ve orta kısım için 5.000 yeterli olur mu peki abi? Gördüğün gibi alan baya geniş. İstenilen sıklıkta ekim yapılır mı o bölgeye?

Hatta şöyle sorayım 5.000 greft o alanın tamamına yeterli gelir mi? Tepe bölgesi dahil

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2019, 19:00:09 »
-Arenamed deki k korkunc kötü tecrübeleriniz neler?
- Ekimden 1 ay sonra şapka takmanızda sakınca olmaz
- “istenilen sıklıkta bir Ekim” den kastınız nedir?

5000 greft ile tüm bölge çökmedik bir ekşm olması çok muhtemel degil. Zaten kayıplarınız devam edecek bence tek seferde 5000 greft Ekim düşünmeyin.

erenipek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2019, 20:42:30 »
Bu arada bu görüntüleri Serkan beyin asistanı istedi. Ben randevu verilen 8 Şubat tarihini geç bulunca daha erkene çekme şansımız var mı diye sordum. Onlar ancak gelince sağlıklı bir şey soyleyebileceklerini ilettiler. Ama yine merakımın giderilmesi adına siz fotoları atın doktor bey bir görsün öyle dönüş yapalım dediler. Hoşuma gitti bu yaklaşımları. Tahlil falan da gerekiyormuş. Bu arada saçlarımın öyle gözükmesinin sebebi hali hazırda 3 senedir protez saç kullanicisiyim. O yüzden abiler :))
merhabalar benimde görüşmem olacak bu ay sonu acaba ekimi serkan aygın mi yapacak bu konuda ayrıntılı bilginiz var mı ve ücret olarak teklif edilen miktar  nedir..Teşekkürler

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2019, 20:53:30 »
Hocam fiyat konusunda henüz bende bir bilgi almadım çünkü daha kaç greft ekilecegi belli değil. Ama Serkan Aygın beyin asistanindan şunun bilgisini aldım; Serkan bey operasyona gözetmen amaçlı giriyor. Muayene ve planlamayı yapıp işi uzman ekibe devrediyor. Senin bir tahminin varsa soyleyebilirsin. 5.000 greft için ne kadar istenir. Senin fotolar ile alakalı yorumların nedir?

erenipek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2019, 21:25:21 »
Hocam fiyat konusunda henüz bende bir bilgi almadım çünkü daha kaç greft ekilecegi belli değil. Ama Serkan Aygın beyin asistanindan şunun bilgisini aldım; Serkan bey operasyona gözetmen amaçlı giriyor. Muayene ve planlamayı yapıp işi uzman ekibe devrediyor. Senin bir tahminin varsa soyleyebilirsin. 5.000 greft için ne kadar istenir. Senin fotolar ile alakalı yorumların nedir?
açıkçası size yorum yapacak kadar bilgim yok o sebepten yanlış yönlendirmede bulunmakta istemiyorum eminim forumda sizi aydınlatacak arkadaşlar var..Daha önce whatsapp üzerinden asistani eda hanim ile görüştüm.Fiyatın sabit olduğunu beyan etti  belki benim açikligima nazaran boyle demişte olabilirler. Fiyat 5000 tl
greft sayısı ve sakaldan alım için bir ek maliyet yok ..

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2019, 21:42:51 »
açıkçası size yorum yapacak kadar bilgim yok o sebepten yanlış yönlendirmede bulunmakta istemiyorum eminim forumda sizi aydınlatacak arkadaşlar var..Daha önce whatsapp üzerinden asistani eda hanim ile görüştüm.Fiyatın sabit olduğunu beyan etti  belki benim açikligima nazaran boyle demişte olabilirler. Fiyat 5000 tl
greft sayısı ve sakaldan alım için bir ek maliyet yok ..
acaba fiyat konusunda güncelleme mı yaptılar? Yaptıran diğer arkadaşların yorumlarını incelediğimde hepsinin farklı farklı fiyatlar ödediğini görüyorum. Size ekilecek greft sayısı hakkında bir bilgi verdiler mi? Sabit fiyat olayını ilk defa duydum gerçekten...

erenipek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2019, 21:51:17 »
greft sayısı olarak 3600-3800 arası ve canli muayene sırasında dah net sonuç alacağız diye belirtiler birde. Ayrica daha once resimlerimi forumda da paylastim.

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 16 Ocak 2019, 00:32:21 »
Anladım hocam hayırlısı olsun şimdiden. Siz benden daha önce gidiyor olacaksınız. Tecrübelerinizden yararlanabiliriz umarım :)

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 16 Ocak 2019, 15:15:22 »
Bu arada ilgili arkadaşları bilgilendirmek adına birkaç şey söylemek istiyorum.

Serkan beyin asistaniyla wp üzerinden görüşmem sonucu tarafıma iki seans yapılması uygun görüldü. İlk seans için 3.800 greft denildi. Ki bu sadece ön bölgeyi kapsayan bir işlem. Orta kısım ve arkadaki verteks dediğimiz tepe bölgesi için de 6 ay sonra bir ekim gerçeklestirilebilir dendi. Onun da fiyatı 5 bin. Yani toplamda 10 bin TL.

Burada şaşırdığım nokta şu; aynı yerde ekim yaptiran yeni arkadaşlar mevcut. Daha işlemler yeni olmasına rağmen farklı farklı fiyat ödemişler. Bana söylenen 3.800 greft için 5 bin ödeyen görmedim henüz. Bu durumdan bahsettim asistanina. Böyle hastalariniz mevcut onlarda yeni taburcu edilmiş dedim. Fiyatımız budur dedi ve zam yapıldığını söyledi. Tuhaf geldi açıkçası.

Ve Serkan beyin asistaniyla çok zor iletişim kuruyoruz. Çok geç bilgilendirme yapıyor. Bu kadar yoğunsa ve yetisemiyorsa daha kapsamlı bir danışmanlık hizmeti vermeli diye düşünüyorum. Çünkü ısrarla almak istediğiniz bilgiyi tekrar sorunca yada bekletildiginizi soyleyince tuhaf bir duruma girmiş oluyosunuz durduk yere.

Aklıma takılan diğer bir detayda 3.800 greft ekim sonucunda donor alanda yeterli alan kalicakmi? Sonuçta orta kısım ve arkadaki tepe bölgesi açık kalicak. Orayi doldurabilcek yoğunlukta ve sıklıkta donor alanı kalicak mi? Bu da ayri bir muamma...

Bekleyip gorucez.

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2019, 15:57:12 »
Özelden birkaç arkadaş yazmıştı. Protezli halimi merak eden arkadaşları aydınlatmak adına paylaşıyorum. Selam ve saygı ile...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2019, 17:00:09 »
Protezin baya orjinal duruyormuş .. donör bölgendeki saçların ince yapıda mı? Ve protez saç kullanmadan önce dökülmen bu kadar var mıydı?

Açıklığınız fazla donör ince

O yüzden size 2 seans seklinde ekim planlaması çok mantıklı olmuş fiyatlara gelince bunu bilemem. Burda serkan beye ekşm yaptırmış arkadaşlarımız mevcut onları takip ederek kararınızı vermeniz doğru olucaktır.

Beklentiniz yüksek degildir umarım sonuçta protez saç kullandınız öyle bir görüntü beklemeyin saçmyapınız da ince duruyor baya çünkü.

Donöre gelince 2 seana yeterli olur diye düşünüyorum 3800 daha sonra tepeye 1500 gibi
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2019, 17:20:37 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

TheZoom

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2019, 19:38:29 »
Protezin baya orjinal duruyormuş .. donör bölgendeki saçların ince yapıda mı? Ve protez saç kullanmadan önce dökülmen bu kadar var mıydı?

Açıklığınız fazla donör ince

O yüzden size 2 seans seklinde ekim planlaması çok mantıklı olmuş fiyatlara gelince bunu bilemem. Burda serkan beye ekşm yaptırmış arkadaşlarımız mevcut onları takip ederek kararınızı vermeniz doğru olucaktır.

Beklentiniz yüksek degildir umarım sonuçta protez saç kullandınız öyle bir görüntü beklemeyin saçmyapınız da ince duruyor baya çünkü.

Donöre gelince 2 seana yeterli olur diye düşünüyorum 3800 daha sonra tepeye 1500 gibi
Düşüncelerin için teşekkürler hocam protezi şu amaçla kullandim/kullaniyorum. 3 sene önce saclarim bu kadar dokulmemisti ama günden güne döküldüğünü gorebiliyordum. Erkenden önüne geçtim. Bu süreçte çeşitli vitaminler saç serumları vs denedim. Faydası olmayınca proteze karar verdim. Protez için doğru yeri bulana kadar canım çıktı. Ama ugraslarim meyvesini verdi. İnce eleyip sık dokuyan biriyim. Bu karşı taraf için problem olabiliyor bazen. Kriz müşteri sıfatına sokulabiliyorum 😂 ama yapacak birşey yok... Ekim konusunda da öyleyim. Doğru kararı verdiğime inanıyorum. Ancak dediğim gibi fiyat olayı beni çok şaşırttı. Daha yeni ektirmiş insanlar farklı farklı tutarlar ödemiş. 2 gün içinde mi zam geldi :) yada ne bileyim 3.800 greft için 5 bin verirken kalan 1.500 greft için de aynı ücreti ödemek ne denli mantıklı? Tabiki bunlar tahmini rakamlar, bakacağız.

Saç tellerim ince evet. Bu yüzden protezdeki yoğunluğu beklemiyorum elbette. İnce yapıda olması donor alanını olumsuz etkilemez umarim ve sizin dediğiniz gibi yeterli miktar alınabilir ordan inşallah...

Facebook Twitter Instagram