Gönderen Konu: Okaaesthetic/ Üsküdar/altunizade 4800-5000 greft saç ekimi 20 Aralik 2018  (Okunma sayısı 9431 defa)

canoxya

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlerleme var 6 7 ay sonunda daha da kapanır arada minoxil kullanın 2 fis olarak ama sonuçta az seyreklik olacak gibi gözüküyor

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
3.ay fotolarından sonra ön çizginde gelişme mevcut. Ancak orta kısmın 2. Ve 3. Aylardan sonra da pek bi gelişme gösterememiş o bölge nekroz mu oluştu doktorunuz o kısım ile ilgili ne dedi ?

Vallaha resimlerin hepsi ilk sayfada mevcut.. Nekroz yok dedi, sadece o bölgede yogun calisildigi icin kafa derisi biraz daha zarar gördü dendi.. Hem nekroz tarzi yaralarim, kesinlikle olmadi..

Sadece ön kisim kabuk dökülme 14-16 gün sürdü...

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
İlerleme var 6 7 ay sonunda daha da kapanır arada minoxil kullanın 2 fis olarak ama sonuçta az seyreklik olacak gibi gözüküyor

Insallah.. Hayirlisi olsun bakalim..

c1garo

• Full Member
Güzel olacak gibi geliyor bana bu saçlar.İlerki aylarda daha toparlayacaktır .Finasterid ile destekle bence işini şansa bırakma 5000 greft ektirmişsin sonuçta .Bi daha bu kadar sayı greft ektirme şansın olmayabilir.

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Güzel olacak gibi geliyor bana bu saçlar.İlerki aylarda daha toparlayacaktır .Finasterid ile destekle bence işini şansa bırakma 5000 greft ektirmişsin sonuçta .Bi daha bu kadar sayı greft ektirme şansın olmayabilir.

ôyle ama onunda yan etkilerinden korkuyorum hocam.. O yüzden hic bisey kullanmadim..

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar 158. gün bügün..

Yorumlarinizi aliyim?

YunuSedaT

• Hero Member
yaşadığınız nekroz dan dolayı bazı bölgelerden sac çıkışı olmayacaktır ne yazıkki

Merhaba..

Ancak nekroz yasamadimki ben? Bunu hocaylada görüstum, ve kesinlikle nekroz yok demisti.. Sadece kabuklar o bölgelerde gec döküldü..

Bana verilen bilgide, sadece o bölgede yogun calisilmis olmasindan kaynaklanan derin yaralar oldugu ve nekroza yakin dahi olmadigi idi..

Kabuk biraz geç dökülse sıkıntı olabilir deniliyor ama çocukluk arkadaşımda ektirdi 2 yıl önce kabuk dökümünü anlatmamış ektirdiği yer 3 ay sonra Ekim merkezine resim atıyor kafamda kabuklanmalar yogunlaştı gitmedi diye :)) onda bile saç çıktı

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
yaşadığınız nekroz dan dolayı bazı bölgelerden sac çıkışı olmayacaktır ne yazıkki

Merhaba..

Ancak nekroz yasamadimki ben? Bunu hocaylada görüstum, ve kesinlikle nekroz yok demisti.. Sadece kabuklar o bölgelerde gec döküldü..

Bana verilen bilgide, sadece o bölgede yogun calisilmis olmasindan kaynaklanan derin yaralar oldugu ve nekroza yakin dahi olmadigi idi..

Kabuk biraz geç dökülse sıkıntı olabilir deniliyor ama çocukluk arkadaşımda ektirdi 2 yıl önce kabuk dökümünü anlatmamış ektirdiği yer 3 ay sonra Ekim merkezine resim atıyor kafamda kabuklanmalar yogunlaştı gitmedi diye :)) onda bile saç çıktı

Ozaman umut var desene.. Herhalde benim ön bölge biraz geriden geliyor.. Ama sanki 1 haftada bile degisim olmus gibi geldi bana..

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nekroz yaşamadım demişsiniz ama ilk sayfada ufak ufak nekrozlar görünüyor. Onun dışında süreç biraz ağır ilerliyor gibi, 1 ay sonra daha sağlıklı değerlendirilir.

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Nekroz yaşamadım demişsiniz ama ilk sayfada ufak ufak nekrozlar görünüyor. Onun dışında süreç biraz ağır ilerliyor gibi, 1 ay sonra daha sağlıklı değerlendirilir.

Yorumun icin tesekkürler hocam.

Ancak bana ekim yapan merkez kesinlikle nekroz yok dedi.. Ondan nekroz olmadi diyorum..

Hayirlisi olsun bakalim..

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Abi bide nekroz olunca ne kadar sürede kayip oluyor?

Ben nekrozda anladigim uzun süren bi sürec ama yanlis olabilirim.. Hani nekroz olduysa bu tedavi ile giderilmezmiydi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
senın kafanda ufak ufak nekroz olan blgeler var o bölgelerde boşluklar oluşmuş umarım ılerki sürecler de dolar
genele bakarsak 5 aylık sürecin ekim öncesine göre şuan daha hacimli olumsuzluklar var nekroz anlamında onun dışındaki gelişiminde güzel
Global Moderator

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
senın kafanda ufak ufak nekroz olan blgeler var o bölgelerde boşluklar oluşmuş umarım ılerki sürecler de dolar
genele bakarsak 5 aylık sürecin ekim öncesine göre şuan daha hacimli olumsuzluklar var nekroz anlamında onun dışındaki gelişiminde güzel

Hm sagol hocam.. Yani nekroz olmus yani, merkez buna hayir kesinlikle yok demesine ragmen..

Peki abi Nekroz olan o ufak yerlerden, sacin cikma imkani varmi? Yani yüzde olarak? Yada ben tamamen o bolgeden umudu kesiyimmi :-)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bence olmuş cildin hasar almışa benziyor .. merkezin bir şey yok derken biraz daha düzgün incelesin bence sun boşluk o bölgeler nekroz olan alandan saç çıkmaz ama cilt hasarı ise bır ihtimal
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram