Saç Ekimi Sonuçları
3.ay fotolarından sonra ön çizginde gelişme mevcut. Ancak orta kısmın 2. Ve 3. Aylardan sonra da pek bi gelişme gösterememiş o bölge nekroz mu oluştu doktorunuz o kısım ile ilgili ne dedi ?
İlerleme var 6 7 ay sonunda daha da kapanır arada minoxil kullanın 2 fis olarak ama sonuçta az seyreklik olacak gibi gözüküyor
Güzel olacak gibi geliyor bana bu saçlar.İlerki aylarda daha toparlayacaktır .Finasterid ile destekle bence işini şansa bırakma 5000 greft ektirmişsin sonuçta .Bi daha bu kadar sayı greft ektirme şansın olmayabilir.
Alıntı yapılan: demdem - 17 Nisan 2019, 15:37:22yaşadığınız nekroz dan dolayı bazı bölgelerden sac çıkışı olmayacaktır ne yazıkkiMerhaba..Ancak nekroz yasamadimki ben? Bunu hocaylada görüstum, ve kesinlikle nekroz yok demisti.. Sadece kabuklar o bölgelerde gec döküldü.. Bana verilen bilgide, sadece o bölgede yogun calisilmis olmasindan kaynaklanan derin yaralar oldugu ve nekroza yakin dahi olmadigi idi..
yaşadığınız nekroz dan dolayı bazı bölgelerden sac çıkışı olmayacaktır ne yazıkki
Alıntı yapılan: Sivasli_ - 17 Nisan 2019, 15:57:18Alıntı yapılan: demdem - 17 Nisan 2019, 15:37:22yaşadığınız nekroz dan dolayı bazı bölgelerden sac çıkışı olmayacaktır ne yazıkkiMerhaba..Ancak nekroz yasamadimki ben? Bunu hocaylada görüstum, ve kesinlikle nekroz yok demisti.. Sadece kabuklar o bölgelerde gec döküldü.. Bana verilen bilgide, sadece o bölgede yogun calisilmis olmasindan kaynaklanan derin yaralar oldugu ve nekroza yakin dahi olmadigi idi..Kabuk biraz geç dökülse sıkıntı olabilir deniliyor ama çocukluk arkadaşımda ektirdi 2 yıl önce kabuk dökümünü anlatmamış ektirdiği yer 3 ay sonra Ekim merkezine resim atıyor kafamda kabuklanmalar yogunlaştı gitmedi diye onda bile saç çıktı
Nekroz yaşamadım demişsiniz ama ilk sayfada ufak ufak nekrozlar görünüyor. Onun dışında süreç biraz ağır ilerliyor gibi, 1 ay sonra daha sağlıklı değerlendirilir.
senın kafanda ufak ufak nekroz olan blgeler var o bölgelerde boşluklar oluşmuş umarım ılerki sürecler de dolar genele bakarsak 5 aylık sürecin ekim öncesine göre şuan daha hacimli olumsuzluklar var nekroz anlamında onun dışındaki gelişiminde güzel