Gönderen Konu: Okaaesthetic/ Üsküdar/altunizade 4800-5000 greft saç ekimi 20 Aralik 2018  (Okunma sayısı 9445 defa)

Hüsyn06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
henüz 3 ay bile olmuş ama gelişim çok iyi çizgideki saçlar çok güzel duruyor bence bu ekim güzel olacak kardeşim.

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
20 aralikta ektiren 3 4 kisiden biride sizssiniz ben dahil bakalim nasil sonuçlanicaklar merak ediyorum ekiminiz hayirli olsun umarim cok guzel olur bol sabır dilerim🙂

Vallaha bende merakliyim, ama sabirla insallah iyi olur..

Sanada hayirli olsun kardesim..

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
henüz 3 ay bile olmuş ama gelişim çok iyi çizgideki saçlar çok güzel duruyor bence bu ekim güzel olacak kardeşim.

Insallah kardesim..

Ama ön cizgideki saclar eski saclar.. ama aralarinda yeni ekilenlerde var.. elime batiyor bu aralar..

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
3. Ay resimleri

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar son resme yorumlar alabilirmiyim?

Tesekkurler

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Flashli ve flashsiz

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaslar...

3 gün sonra 4. ayi devirmis olacagim Allahin izniyle..

Yorulmari alabilirmiyim?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
4 ay için bakılırsa çıkışların var sorun yok ama kendi saçların çok cansız bu sorun. Kendi saçlarının kaybı devam edicek eger önlem almaz isen
Global Moderator

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
4 ay için bakılırsa çıkışların var sorun yok ama kendi saçların çok cansız bu sorun. Kendi saçlarının kaybı devam edicek eger önlem almaz isen

Biliyorum Hintell, ancak sirf yan etkileri yüzünden Finas falan kullanmaktan cekiniyorum.

Ancak ekim yapan hoca, kafada hic sac yokmus gibi ekim yapti.. Sirf bu sorunu ilerde yasamamak icin. Vertex seyrek birakildi ön tarafa yüklenmek icin

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yaşadığınız nekroz dan dolayı bazı bölgelerden sac çıkışı olmayacaktır ne yazıkki

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
yaşadığınız nekroz dan dolayı bazı bölgelerden sac çıkışı olmayacaktır ne yazıkki

Merhaba..

Ancak nekroz yasamadimki ben? Bunu hocaylada görüstum, ve kesinlikle nekroz yok demisti.. Sadece kabuklar o bölgelerde gec döküldü..

Bana verilen bilgide, sadece o bölgede yogun calisilmis olmasindan kaynaklanan derin yaralar oldugu ve nekroza yakin dahi olmadigi idi..

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaslar.. 145. gün fotolarim.. 5 aya 5 gün kala..

Yorumlarinizi alabilirmiyim?

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
diger 4 foto..

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Yorum yokmu arkadaslar?

Facebook Twitter Instagram