Gönderen Konu: Okaaesthetic/ Üsküdar/altunizade 4800-5000 greft saç ekimi 20 Aralik 2018  (Okunma sayısı 9443 defa)

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Şok dökülme fena vurmuş kıyıya :)
Var olan saçlar biraz daha güçlü olsaymış ekilen saçlar ile daha yogun görüntü oluştururdu ileride güçlendiremiyormusunuz o saçları biraz.

Nasil güclendirebilirim?

Yan etkilerinden dolayi pek ilaclardan kullanma yandasi degilim.. Yani biotin tarzi ilaclardan.. Eger onlari kast ediyorsaniz

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
2. Ay doldu bugün.. Yorumlariniz alabilirmiyim..

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Bu arada resimlerim hepside flash ile cekilmistir..

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Buda flashsiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
önceki fottograflarınıza göre saçlar bıraz daha toparlanmış cide bakılırsada saçlar çıkmaya hazırlanıyor ufak ufak izlenımı hissediliyor hayırlısı olsun olumsuz bır durum yok
Global Moderator

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
önceki fottograflarınıza göre saçlar bıraz daha toparlanmış cide bakılırsada saçlar çıkmaya hazırlanıyor ufak ufak izlenımı hissediliyor hayırlısı olsun olumsuz bır durum yok

Eyvallah abi.. Biraz su serptin..

Izleri doktora sordum, ve yaniti, cok asiri calisilmis o bölgelere dedi.. Yani ondan kizariklik, ve izler var dedi..

Insallah hersey yolundadir.. Herhalde 1-2 haftaya cikislari gözlemlerim

Bu durumda iken kafayi makine ile 2' numaraya vursam sikinti yaratirmi acaba? Yoksa sadece makaslami devam kisaltmaya?

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
beyler, 2,5 ay sonra, Mude Vax kullanmanin sikintisi olurmu?

Yani suyla temas ettiginde giden tarz cvax'lardan..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
beyler, 2,5 ay sonra, Mude Vax kullanmanin sikintisi olurmu?

Yani suyla temas ettiginde giden tarz cvax'lardan..

olur 8 ay kullanma ekimden sonra kozmetik ürün
Global Moderator

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
olur 8 ay kullanma ekimden sonra kozmetik ürün

Tamam abi.. Doktora sordum hic bieey olmaz dedi.. Neyse ben kullanmayim en iyisi.. en güzeli saclari kisa tutmak ozaman

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Bugün... 3 aya 13 gün kala.. ne ediyor, 77 gün falan iste 😂😂

KaybedenlerKulubu

• Full Member
Saçları biraz toplattır o sıkıntılı görüntü de ortadan kalkar kardeşim daha toplu durur ben sürekli kısa tutuyorum uzandığında tuhaf bi görüntü oluşuyor bence saçlar toplayana kadar kısa tutmanda fayda var güzel gidiyor sürekli masaj yap günde 10 dk felan Ekim bölgesine sürekli masaj en önemli o kan akışı hızlansın !!

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Saçları biraz toplattır o sıkıntılı görüntü de ortadan kalkar kardeşim daha toplu durur ben sürekli kısa tutuyorum uzandığında tuhaf bi görüntü oluşuyor bence saçlar toplayana kadar kısa tutmanda fayda var güzel gidiyor sürekli masaj yap günde 10 dk felan Ekim bölgesine sürekli masaj en önemli o kan akışı hızlansın !!

Toplattiracam hocam.. 14 günde bir gidip kestiriyorum..

Direk masaj degil zaten nasilsa devamli elim kafamda.. kasintidan dolayi.. Ufak ufak tatli tatli kasiniyor bu aralar..

KaybedenlerKulubu

• Full Member
Toplattiracam hocam.. 14 günde bir gidip kestiriyorum..

Direk masaj degil zaten nasilsa devamli elim kafamda.. kasintidan dolayi.. Ufak ufak tatli tatli kasiniyor bu aralar..

Kaşıma saçını çok kaşındıgı zaman suyla ıslat kaşıntı geçer yada elinle tepeden aşagı doğru yavaşça indir yada dokun dokun cek o bölgeye rahatlar biraz

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Kaşıma saçını çok kaşındıgı zaman suyla ıslat kaşıntı geçer yada elinle tepeden aşagı doğru yavaşça indir yada dokun dokun cek o bölgeye rahatlar biraz

Yok zaten direkt kasimiyorum.. Sadece dedigin gibi ovusturuyorum.. Yukardan assagi falan iste.

Facebook Twitter Instagram