Gönderen Konu: Okaaesthetic/ Üsküdar/altunizade 4800-5000 greft saç ekimi 20 Aralik 2018  (Okunma sayısı 9461 defa)

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar merhaba,

Su an icin resim atma imkanim yok ma sonraki sürecte atarim insallah. Yeni üyeyim ve su anda isteyim.

Hersey cok mükemmel gecti ve cok memnun oldum ekimimden.

Henüz hersey cok yeni, ama galiba dökülme evresin gectim.

Ancak bisey soracaktim tecrubelilere.. Bazi konularda okudugum kadariyla bazilari vitamin falan kullaniyor. Bana bu sekilde hic bisey denilmedi, acaba almam gerekiyormu yoksa fark etmiyormu?

Bide bu dökülme olayinda - her kafami elledigimde dökülmesi normalmi? Yani hafif kasinti oldugunda parmak uclarima masaj tarzi kasimamda ufak ufak saclar dokuluyor..

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kaçıncı gündesin kardeşim yeni ekim ise dökülmesi normal değil.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kaçıncı gündesin kardeşim yeni ekim ise dökülmesi normal değil.
Şok dökülmeden bahsediyor muhtemelen normal

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Vallaha bu ayin 20.'sinde 1 ay olacak.. Tam gün olarak ne yapiyor, 27. gün oluyor iste.. Yani yeni degil, herhalde sok dökülme oluyor...

Ertysl

• Yeni üye
  • *
Vallaha bu ayin 20.'sinde 1 ay olacak.. Tam gün olarak ne yapiyor, 27. gün oluyor iste.. Yani yeni degil, herhalde sok dökülme oluyor...
Hayirli olsun kardesim senden 1 gun once ektirmisim bende 12. Gunden itibaren dokulmeye basladi iki gun oncede durdu belki gene dokulur ama yuzde 80 90 dokuldu bana biotin almami soylediler ekimden 1 gun sonra basladim günlük ik 5mg aliyorum

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Hayirli olsun kardesim senden 1 gun once ektirmisim bende 12. Gunden itibaren dokulmeye basladi iki gun oncede durdu belki gene dokulur ama yuzde 80 90 dokuldu bana biotin almami soylediler ekimden 1 gun sonra basladim günlük ik 5mg aliyorum

Sanada hayirli olsun kardesim.

Ya benim ön bölgem cok kizarik.. Normalmi bu?

Bu sabah yine baya döküldü.. Dökülmeye aslinda pek öneme almiyorum, zaten normal ama kizariklik olayi biraz canimi s1k1yor..

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Bazi resimler..

Bugun 28. Gün

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Resimler

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Yorumlarinizi bekliyorum..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim baya sık duruyor ön cizgi de güzel olmus kardeşim olumsuz bir durum yok maşallah diyelim hayırlı olsun

O yuvarlak içine aldığım alanı tam anlayamadım kabuk mu var orda yara mı oldu?
Global Moderator

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Ekim baya sık duruyor ön cizgi de güzel olmus kardeşim olumsuz bir durum yok maşallah diyelim hayırlı olsun

O yuvarlak içine aldığım alanı tam anlayamadım kabuk mu var orda yara mı oldu?

Allah razi olsun hocam.. Insallah memnun kalirim. Sadece tepe bölgesine yogun calisma olmadi, 2.ince seans, eger memnun kalmazsam.. Yogunluk ön kisma verildi..

Cizgi kendi cizgim abi, ama aralari doldu sadece.

O yuvarlak icinde aldigim ciltte kuruma gibi, ufak bi kabuktu.. Oda bugun gitti..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Cizgi kendi cizgin olması çok güzel olmuş
ekim güzel kardeşim süreçde olması gerektiği gibi gidiyor senin için artık hayırlısı takıp edıcez zamanla gorucez saçları
Global Moderator

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Cizgi kendi cizgin olması çok güzel olmuş
ekim güzel kardeşim süreçde olması gerektiği gibi gidiyor senin için artık hayırlısı takıp edıcez zamanla gorucez saçları

Allah razi olsun..

Insallah sonuc güzel olacak..

Yorum icin tskler abi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Rica ederim kardeşim
Global Moderator

Sivasli_

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar.. Bugun 32. gündeyim..

Bi sorum olacak.. Kasket, sapka, bere falan takmada sikinti olurmu?

Bide ekilen saclari makasla falan kisaltsam olurmu? Uzunlu kisali cikiyor hepsi :-)

Facebook Twitter Instagram