Gönderen Konu: Temple bölgesi ( şakak ) saç ekimi veya tedavisi  (Okunma sayısı 6425 defa)

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Forumdan bilirler 5 sene önce saç ekimi yaptırmıştım ama işaretlediğim bölgelere ekim olmadı o zaman. İşretlediğim bölgeye ekim yaptırsam sizce sırıtır mı ya da daha iyi mi görünür veya minoxidil mi kullanmalıyım? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Temple bölgesi ( şakak ) saç ekimi veya tedavisi
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2019, 01:24:19 »
yüz tipini bozabilir bence maceraya girmeye gerek yok ,aslında yüzünü gösteren profil resmi yüklesen belki burdan sağlıklı yorumlar yapabiliriz .gözlerini falan karartsan problem olmaz heralde.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2019, 08:58:38 »
Forumdan bilirler 5 sene önce saç ekimi yaptırmıştım ama işaretlediğim bölgelere ekim olmadı o zaman. İşretlediğim bölgeye ekim yaptırsam sizce sırıtır mı ya da daha iyi mi görünür veya minoxidil mi kullanmalıyım? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

Çizdiğiniz gibi bir temple ilk defa gördüm. O şekilde olmaz. Ufak bir operasyon ile temple yapılabilir ama iyi seçmek lazım hem alım yapılacak greftleri hem ekecek kişiyi. Riskli bir böyle gerek varmı bilemedim.

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2019, 09:00:08 »
hocam senin bu sacın ekmemi şimdi ?

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2019, 09:50:54 »
yüz tipini bozabilir bence maceraya girmeye gerek yok ,aslında yüzünü gösteren profil resmi yüklesen belki burdan sağlıklı yorumlar yapabiliriz .gözlerini falan karartsan problem olmaz heralde.
Dur hocam sorun olmaz, bakayım atayım bulunca. Uzun iken sorun değil de kısayken kötü görünüyor

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2019, 09:52:45 »
Çizdiğiniz gibi bir temple ilk defa gördüm. O şekilde olmaz. Ufak bir operasyon ile temple yapılabilir ama iyi seçmek lazım hem alım yapılacak greftleri hem ekecek kişiyi. Riskli bir böyle gerek varmı bilemedim.
hocam şekil göstermelik yaptım yaa, çok da bilemedim kısayken kötü oluyor da. Hani minoxidil falan kullanabilir miyim peki sarı sarı tüy çok var orada

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2019, 09:54:06 »
hocam senin bu sacın ekmemi şimdi ?
evet hocam ekim forumda var eski hali, ön tarafa 3000 greft olmuştu

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2019, 10:58:04 »
evet hocam ekim forumda var eski hali, ön tarafa 3000 greft olmuştu
hocam siz  ne istiyorsunuz ? Bazı insanların özellikle hintlilerin saçları norwood 0 olur yani saç çizgisinin önünde ek saç çizgisi vardır.Sizin saçınız olmak istediğim saç nw1 herkesde olan saç işte daha mı fazla saçlı olmak istiyorsunuz anlamadım normal dümdüz saç çizgisi işte

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2019, 18:38:11 »
Bu işleme girme derim.
Global Moderator

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2019, 21:33:02 »
sloocerın  çizdiği gibi yaptırırsan loris karius gibi olur zaten saçlarında benziyor ona  :)
ama senin çizdiğin çok saçma hocam öyle bir şakak yok

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #10 : 16 Ocak 2019, 04:17:21 »
Benimde arkadaşın resmini görünce aklıma önce karius geldi, bunu bi iltifat olarak kabul edebilirsin kardeşim😂 Bende gerek olmadığını düşünüyorum. Tabi karar senin rahatsız ediyorsa dene ama minoxille istediğin sonuca ulaşamaz ulaşsanda kaybedersin
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2019, 06:51:56 Gönderen: Duyarli »

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Ocak 2019, 06:19:43 »
çok doğal şakak ekimini çok nadir gördüm, doktordan çok kişinin saç tipine bakıyor, arkadaki saçlar çok kalınsa veya farklı renkteyse doğal olması zor.

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2019, 09:03:44 »
şakağın tam benim idealimdeki gibi neden beğenmedin bilmiyorum

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2019, 09:04:18 »
sloocerın  çizdiği gibi yaptırırsan loris karius gibi olur zaten saçlarında benziyor ona  :)
ama senin çizdiğin çok saçma hocam öyle bir şakak yok

bu arkadaşın ön saçları kariusun ön saçlarından fazla bence ve daha güzel duruyor

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2019, 11:35:40 »
hocam siz  ne istiyorsunuz ? Bazı insanların özellikle hintlilerin saçları norwood 0 olur yani saç çizgisinin önünde ek saç çizgisi vardır.Sizin saçınız olmak istediğim saç nw1 herkesde olan saç işte daha mı fazla saçlı olmak istiyorsunuz anlamadım normal dümdüz saç çizgisi işte

Yok hocam ön tarafta bir sıkıntım yok en azından ekimç yaptım açığı kapattık şimdilik. Sadece temple bölgesi için demiştim.

Facebook Twitter Instagram