Saç Ekimi Sonuçları
Forumdan bilirler 5 sene önce saç ekimi yaptırmıştım ama işaretlediğim bölgelere ekim olmadı o zaman. İşretlediğim bölgeye ekim yaptırsam sizce sırıtır mı ya da daha iyi mi görünür veya minoxidil mi kullanmalıyım? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
yüz tipini bozabilir bence maceraya girmeye gerek yok ,aslında yüzünü gösteren profil resmi yüklesen belki burdan sağlıklı yorumlar yapabiliriz .gözlerini falan karartsan problem olmaz heralde.
Çizdiğiniz gibi bir temple ilk defa gördüm. O şekilde olmaz. Ufak bir operasyon ile temple yapılabilir ama iyi seçmek lazım hem alım yapılacak greftleri hem ekecek kişiyi. Riskli bir böyle gerek varmı bilemedim.
hocam senin bu sacın ekmemi şimdi ?
evet hocam ekim forumda var eski hali, ön tarafa 3000 greft olmuştu
sloocerın çizdiği gibi yaptırırsan loris karius gibi olur zaten saçlarında benziyor ona ama senin çizdiğin çok saçma hocam öyle bir şakak yok
hocam siz ne istiyorsunuz ? Bazı insanların özellikle hintlilerin saçları norwood 0 olur yani saç çizgisinin önünde ek saç çizgisi vardır.Sizin saçınız olmak istediğim saç nw1 herkesde olan saç işte daha mı fazla saçlı olmak istiyorsunuz anlamadım normal dümdüz saç çizgisi işte