Gönderen Konu: Justin Bieber bile kelleşiyor bunun çözümü yok  (Okunma sayısı 10029 defa)

My Precious

• Hero Member
Saçları gitti 3 numara yaptı concealer kullanıyor biliyor kelleştiğini ama yinede şanslı 24e kadar kullandı saçın hakkını verdi o saç bir 3 5 sene arası daha idare eder şanslı velet neyse yine de çözüm yok ancak engelleyebiliyorsun belirli bir süre şu justine kafayı taktım bakalım minik hayranları kel justini sevecek mi ?

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Justin Bieber bile kelleşiyor bunun çözümü yok
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2019, 01:25:32 »
bu çocukta libido fazla hiç boş durmuyor velet saçlarının dökülmesine şaşırmadım ;D

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2019, 02:33:07 »
Bu çocuk için saç problem olmaz gider en kral protez saçı yaptırır yine sorunsuz hayatını yaşar :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2019, 11:01:10 »
bu çocukta libido fazla hiç boş durmuyor velet saçlarının dökülmesine şaşırmadım ;D
sakal yok ama  ;D ;D

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2019, 18:43:33 »
sakal yok ama  ;D ;D

Sakal olmaması da problem değil sonuçta donör bölgesi var gider en kral yerde sakal ekimini de yaptırır. Sakal bu çocuğa gerekli değil zaten :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2019, 19:03:56 »
Amma çorba yapmışsınız konuyu . Sakal-libido - saç bu üçü birbirinden bağımsız şeyler.
Her sakalı az olanın libidosu dişük, her libidosu tavan yapanın saçı dökülecek diye bir durum yok.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2019, 20:40:39 »
Hocam Almanlar sizin için "schadenfreude" diyor:) Haberin olsun. Bırak Justin düşünsün saçlarını.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 27 Ocak 2019, 16:16:15 »
Hiç bir sıkıntı yok saçın doğal hali

bu saç nw3e gider

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2019, 23:51:08 »
justinin son halini görünce aklıma bu baslik geldi paylasayim dedim.cidden yanları baya gitmis kellik loading...

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 26 Mayıs 2019, 10:15:38 »
justinin son halini görünce aklıma bu baslik geldi paylasayim dedim.cidden yanları baya gitmis kellik loading...
Hop hocam bu saç topikli saçtır bu arada şu foto 19 şubatta çekildi.Ayrıca justinde 3 senedir incelme var önlerde iyi bile idare ediyor

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Mayıs 2019, 13:22:58 »
O güzelim baby-face Justin gitmiş yerine bildiğin At hırsızı gelmiş. Zaman ne çok şey alıp götürüyor beraberinde..

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 26 Mayıs 2019, 14:33:46 »
O güzelim baby-face Justin gitmiş yerine bildiğin At hırsızı gelmiş. Zaman ne çok şey alıp götürüyor beraberinde..
Hiç bir güzellik kalıcı değil tabiki ama justinin downfallı ilgi çekici gerçekten.
Teorime göre yoğun miktarda anti androjen +minox kullanıyor buna bağlı olarak cildi yağlanıyor ve sivilceleri artıyor.Justin esasen 2012 yılında prens william için propecia kullanmasını söylemiş birisi sanırım artık propeciada işe yaramıyor.Geriye bir ekim kaldıki azıcık bir ekim bile yeter zira kendisi topik bağımlısı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2019, 14:59:30 »
Baskan sen justin hayranımısın? Boşver sanane dökülürse saçı dökülsün nice justinlerin döküldü:)
Global Moderator

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Mayıs 2019, 18:40:58 »
Hiç bir güzellik kalıcı değil tabiki ama justinin downfallı ilgi çekici gerçekten.
Teorime göre yoğun miktarda anti androjen +minox kullanıyor buna bağlı olarak cildi yağlanıyor ve sivilceleri artıyor.Justin esasen 2012 yılında prens william için propecia kullanmasını söylemiş birisi sanırım artık propeciada işe yaramıyor.Geriye bir ekim kaldıki azıcık bir ekim bile yeter zira kendisi topik bağımlısı

tek sorunu saç değil gibi şu surata bak agır depresyon icinde bence zaten anksiyeteyle uğraşıyormuş erken yaşlandı

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 26 Mayıs 2019, 19:30:11 »

tek sorunu saç değil gibi şu surata bak agır depresyon icinde bence zaten anksiyeteyle uğraşıyormuş erken yaşlandı
Justin gibi birisinde ankaiyete ne arar cidden anlamıyorum değişik harbiden

Facebook Twitter Instagram