Saç Ekimi Sonuçları
Nomanzi girdinden hiçbir şey anlamadım. Forumu takip ettin madem niye eş zamanlı paylaşım yapmadın. Ikincisi sonuç fotoğrafların çok yetersiz. Üçüncüsü niyet okuyuculugu yapmayı sevmem ama post tamamen reklam kokan hareketler kıvamında sıralı cümlelerden oluşuyor...
Saç ekim sonuçları derken süreç başından sonuna doğru paylaşım yapılan bir mecra burası hocam. Giris-sonuç olayı forumu incelediyseniz(ki inceleyip ekim yapma kararı almışsınız) yok. Sağ olsun ekim yaptıran arkadaslar gelişme disiplini içerisinde de bizleri bilgilendiriyor. Zira bura instagram değil...Onun dışında dediğim gibi ben yanılıyor olabilirim tâbi ki şahsınizdan reklam yapmadığınız için özür de dilerim. Sadece daha once bu tarz paylaşımlar yapan merkezler oldu. Lütfen gün ışığında tepe bölgeniz ve ekim alanlarını görebileceğimiz fotoğraflar da ekler misiniz?
Anladım Hocam kusura bakma polemik yapmak maksadinda değilim. Her ne kadar resimlerden görmek istediğimi göremesem de saçların gayet yakışmış. Güle güle tara.
Ekimin güzel olmuş kardeşim hayırlı olsun bence böyle süreci bittikten sonra açılan konular için ayrı bir bölüm açılabilir.başta bilgilendirici bir yazı olur herkeste ona göre bakar böyle bir bölüm açmak çok zor olmamalı.