Genetik saç dökülmesi olan birinin "saç ektirmeyecekse prp" yaptırmasını mantıklı bulmuyorum. Dökülmeyi geciktirmekten başka bi işe yaramaz. Fakat saç ekiminden sonra prp kullanımı gerekli mi derseniz, kesinlikle gerekli derim. Sebebi ise saç ekilen bölge ne kadar sağlıklı ve temiz olursa, o kadar çabuk ve kayıpsız saçlanma gerçekleşecek olması. Şimdi biraz düşünelim, DHT hormonu dökülmenin gerçekleştiği bölgeyi domine etti, saçlara baskı uyguluyor ve o bölgeye sen DHT hormonuna dayanıklı bir saç bile ekiyo olsan sonuçta ekim gerçekleştirdiğin için güçsüz bir saç kökü yerleştiriyosun. Kayıpsız atlatma olasılığı nedir sence? Bence %1 falandır heralde. Bi kere prp sadece o bölgeyi testesterondan arındırmak için değil, aynı zamanda kanı temizleme, oksijen oranını yükseltme, tabiri caizse bölgeyi sağlıklı hale getirme işlemi. Sonuç itibariyle ben saç ekiminden sonra en az 1 prp uygulumasını gerekli değil, zorunlu olarak görüyorum. Evet olmasa da oluyo ama bi saçların 1 senede toparlaması var bi de 6 ayda toparlaması var. Prp yaptırmayarak greft kaybı yaşamayı göze alabilen var mı burada? Bence yoktur. Saç ekim merkezlerine para tuzağı olarak yaklaşmadan, ilk olarak yaptırma sebeplerini araştırıp, neye faydalı olacağına dair bilgiler topladıktan sonra yorum yapmak daha mantıklı olur. Çünkü onlar paralarını düşünseler de ekime giren müşterilerinin başarılı bir süreç geçirmesini hem kendileri (prestijleri açısından) hem de müşterileri adına isterler.