Mesela Hintel seninle hep tanışmak istedim sen kendin yazdın teşekkür ederim bu arada ayrıca 2 şendir araştırıyorum İnan bu forma çok güveniyorum örneğin Selahattin Tulunay ile görüştüm Hocam doğal olması istiyorum dedim kuzeninle birlikte yapacaz dedim para önemli değil dedim o zaman 1000 lira fazla ver istediğin gibi olsun dedi tamam dedim sonra düşününce biraz daha beklemem gerektiğini düşündüm
Tekrar forma döndüm asmed bildiğimiz gibi ama pahalı biraz daha araştır Bülent cihantimur hoca yer yer iyi sonuçlar bazende beğenmediğim operasyonları var ankaradan Serdar Görkem aynı bazı hastalarının saçları iyi olmamış Buda beni tam anlamıyla çekmedi , Ankara’da şahin bey İnan’ın nerdeyse beğendiğim operasyonları Yok çok beğeni topluyor anlamıyorum yanı hemen hemen her yere fotoğraf attım herkes bişeyler söyledi tam tatmin olduğum bi yer hala Yok ve çok sıkıldım bu araştırmayı yaparken bile toptandım saçlarım döküldü resmen hala nerde yapacağıma karar vermedim şimdi sevgili hintel o zaman senşn tavsiyeni dinleyelim yardım ol bana teşekkürler