Anket

İsveç klinik
2 (25%)
Hayati Akbaş – FBM Tıp Merkezi
5 (62.5%)
Dr. Hüseyin Kandulu Saç Ekim Merkezi
0 (0%)
Ioh
1 (12.5%)

Toplam Oy Verenler: 8

Gönderen Konu: Saç ekimi  (Okunma sayısı 3541 defa)

Mirxan

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ekimi
« Yanıtla #1 : 14 Ocak 2019, 04:03:41 »
Arkadaşlar bütçe 10 bin tl bizde asmed te yapmak isteriz ama bü bütçeyle seni klinikte ağırlamazlar bile onun sizce ankettekilerden hangisi

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2019, 08:55:37 »
Hocam öyle bir anket yapmışsın ki kazara birine bassam pişmanlıktan gece uyuyamam. Madem bütçen 10.000 tl inan forumda çok daha iyi mekezler var. Biraz forum araştırması ile önüne birçok seçenek gelecektir.

Mirxan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2019, 09:19:05 »
İnan 2 senedir araştırıyorum bu forma nerdeyse her gün bakıyorum ama sadece formdan değil başka yerden de araştırıyorum bu bütçeye karar vermeye en yakın olduğum yer isveç klinik şuan hayır eğer bildiğiniz daha bu bütçeye daha iyi bir yer varsa sizde söyleyin değerlendirelim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2019, 11:03:34 »
Emin misiniz 2 senedir takip ettiğinize?
Global Moderator

Mirxan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2019, 11:06:01 »
Mesela Hintel  seninle hep tanışmak istedim sen kendin yazdın teşekkür ederim bu arada ayrıca 2 şendir araştırıyorum İnan bu forma çok güveniyorum örneğin Selahattin Tulunay ile görüştüm Hocam doğal olması istiyorum dedim kuzeninle birlikte yapacaz dedim para önemli değil dedim o zaman 1000 lira fazla ver istediğin gibi olsun dedi tamam dedim sonra düşününce biraz daha beklemem gerektiğini düşündüm 
Tekrar forma döndüm asmed bildiğimiz gibi ama pahalı biraz daha araştır Bülent cihantimur  hoca yer yer iyi sonuçlar bazende beğenmediğim operasyonları var ankaradan Serdar Görkem aynı bazı hastalarının saçları iyi olmamış Buda beni tam anlamıyla çekmedi , Ankara’da şahin bey İnan’ın nerdeyse beğendiğim operasyonları Yok çok beğeni topluyor anlamıyorum yanı hemen hemen her yere fotoğraf attım herkes bişeyler söyledi tam tatmin olduğum bi yer hala Yok ve çok sıkıldım bu araştırmayı yaparken bile toptandım saçlarım döküldü resmen hala nerde yapacağıma karar vermedim şimdi sevgili hintel o zaman senşn tavsiyeni dinleyelim yardım ol bana teşekkürler 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Ocak 2019, 11:09:39 »
Saçlarının resmini bizimle paylaşmadan bişey söyleyemem 2 senedir forumu takip ediyorsan bilmen gerek kardeşim
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2019, 15:07:05 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Mirxan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 14 Ocak 2019, 11:11:09 »
Emin misiniz 2 senedir takip ettiğinize?
Ewet eminim uzun zamandır takip ediyorum ama artık o kadar sıkıldım ki üye oldum Ayrıca iki gündür sigarayı bıraktım bi yerle anlaşacağım ümidiyle

Mirxan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 14 Ocak 2019, 11:12:30 »
Saçlarının resmini bizimle paylaşmadan biley söyleyemem 2 senedir forumu rakıp ediyorsan bilmen gerek kardeşim
Bunu biliyorum ama dün üye oldum ondan hemen atamadım şimdi atıyorum

Mirxan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 14 Ocak 2019, 11:43:53 »
bu saçsız halimle bana çözüm bulun arkadaşlar nerde ekmeliyim saçlarımı

Mirxan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 14 Ocak 2019, 12:11:27 »
Eee hintel arkadaş be düşünüyorsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Ocak 2019, 12:16:19 »
Nerede ekim yapılacağına sen karar vericeksin donör bölgeni de eklersen.

Var olan saçlarını güçlendirmek korumak için kullandığın bir şey var mı?
Global Moderator

Mirxan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2019, 12:32:24 »
bu arada kullandığım bir ilaç yok yaş 28 saçlarım birden döküldü saçlarım önlerden dökülmeye başladı
tabi haklsısnız ben karar verecem ama sizinde tavsiyelerinizi alamk isterim ben aslında randevu bile aldım o kadar daraldım ki bi an önce oslun bitsin derdine düştüm onun için isveş klinikten randevu aldım ama burumda iptal etmem gerekecek yalnız dediiğim gibi sizde tavsiyelerde bulunun ona göre bi daha gözden geçirip karar verelim teşekkürler..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2019, 13:08:13 »
Donör bölgen ve açıklığın ekime uygun isveç klınık pek başarılı örneğini göremediğim bir merkez forumda aktif olan doktorları merkezleri seçmenizi önerirrim 10 bin tl az bir rakam değil iyi bir doktora yada merkeze ekim yaptırmanız için.

Global Moderator

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2019, 13:12:03 »
forumda sonuçlanmiş bi sürü konu var bence onlara bakmalısınız

Facebook Twitter Instagram