Arkadaşlar merhaba adım Enes yaşım 22 ve saçlarım malesef genetik olarak döküldü. 2 sene önceye kadar problem yoktu ancak 2 sene içinde yüzde ellilik bir dilimde saçlarım kayboldu psikolojim berbat. Aylardır araştırıyorum soruşturuyorum hiç bir yere bir türlü güvenemiyorum ya olmazsa ya kötü olursa şuan ki saçlarımdan daha kötü olursa diye. Yaklaşık 1 senedir toppikle idare ediyordum ama artık önlerede atmaya başlayınca toppikten yanlara saç çizmeye başlayınca artık anlaşılmaya başladı ve toppiksiz gezemez oldum.
En iyi yer aranmed diye düşünüyorum ancak malesef o kadar bütcem olabileceğini sanmıyorum çünkü kökü 2.5euro'dan bahsediliyor. yani aslında kaç kök ekileceğinide bilmediğim için hesap yapamıyorum. Aranmedden sonraki en iyi yer sizce neresi ektirip çok mememnunum buraya git gitmelisin diyen var mı arkadaşlar gerçekten psikolojim bozuldu artık. Ortalama ayırdığım bütce 6.000- 12.000 tl arası yere göre güvenirliğe göre verebilirim. yardımcı olacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim