Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ YAPICAM. ESTE PALACE  (Okunma sayısı 2810 defa)

smallleon

• Yeni üye
  • *
SAÇ EKİMİ YAPICAM. ESTE PALACE
« : 13 Ocak 2019, 00:56:35 »
Herkese merhabalar. Foruma bikaç dakka önce kaydoldum saygılarımı sunarım. Bayadır arastırma yapıyorum, 25 yasındayım saçlarım %90a yakın dökülmüş durumda;  kimisi ekim önermiyoruz dedi. Kimisi hemen yarın gel dedi. Çok pozitif olanları ve çok negatif olanları eleyerek makul şeyler söyleyenler arasında este.palace'ı sıcak buldum. 3000-3500 greft saç + 500 greft sakal olacak şekilde alım yapılır. Önler ve orta kısım sık bir şekilde ekilir Tepe ve arka kısım ekilmez o kadar donör yok dendi. Açıkçası kafamdaki ekim de hemen hemen böyle. David Beckham olmayı beklemiyorum. Amacım başarılı geçsin ve düz profilden bakılınca doğal bir saç yapısına kavusayım. Nagihan akbas ile ilgili olumlu yorumlar oldugu kadar olumsuz yorumlar da var. Herkesin içten ve samimi yorumlarını beklıyorum. Esen kalın

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKİMİ YAPICAM. ESTE PALACE
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2019, 10:42:57 »
açık alan çok donor kısıtlı önde bir tutam sac oluo yana doğru taramak sizi mutlu edecekse yaptırın

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2019, 18:45:32 »
Zor bir ekim olur bence önden bakıldığında sık ve doğal gözükse yeter demişssiniz ama böyle olması için bile baya başarılı bir ekim geçirmeniz lazım. Bu süreçte psikolojik olarak yıpranmayı göze alıyorsanız deneyebilirsiniz ama ben önermiyorum dostum..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2019, 20:37:19 »
Tamamen beklenti meselesi. Ekteki fotoyu örnek teşkil etmesi için yolluyorum böyle bir sonuç sizi mutlu eder mi?

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2019, 00:21:53 »
Evet sloccerin attığı örnek çok net ortalama hatta iyi denebilcek bir sonuç böyle olacaktır muhtemelen hocam eğer yeterliyse sizin için denemeye değer

smallleon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2019, 00:37:44 »
Sloocer'a attıgı görsel için teşekkür ederim. Resimdeki saç ektirmiş kişinin sanırım 3-4. ayları. Bir de 10-12.aydaki halini merak ediyorum. (: Aslında evet bu görsel kafamda bseyler şekillendirdi. Saçları benim gibi %90a yakın dökülmüş olan kişileri, başarılı olan her ekim mutlu eder diye düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Ocak 2019, 01:09:53 »
sloocer in atııgı örnek sizin için çok doğru bir örnek ama en iyi ihtimal..

açıklığınız donör bölgenizden daha geniş olugu için buraya yapılıcak ekım hem donörü korumalı hemde açıklığınıa bır mıktar kapatıcılık sağlaması gerek kısaca zor bır seçim iyi araştırmanız gerek ek olarak illa yaptırıcaksanız sakal destegide eklemenız daha mantıklı olacaktır

ayrıca donör bölgenızdekı saçlarda çok güçlü durmuyor
Global Moderator

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Ocak 2019, 01:22:01 »
Aslında tamda pigmentasyon yapılacak kafa  :) ama bizde bu saç dövmesi olayı toplumda çok yerleşmediği için sanırım kimse cesaret edemiyor yaptırmaya.3 numara pigmentasyon çok iyi olurdu
Saç ekimi ile kıyaslarsak bu tarz bir kafada saç ekimi daha riskli gibi geliyor bana.

smallleon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 14 Ocak 2019, 01:55:39 »
Moraless, pigmentasyon nedir bilmiyorum ya :) Bakalım bu forumda daha neler neler öğrenecez Ama dövme mövme işleri sıkıntı..
Hintell hocam, yani şu an içinde bulunduğum kararsızlık ve psikolojik duygu-durum tarif edilemez. Benim donor alanım sanıyorum maksimum 3000-3300 grefti karşılayacak kadar. Görüştüğüm yerle, ekim için sakaldan da alım yapılacak şeklinde knustuk . Burdan da yaklaşık 500 greft geleceğini tahmin ediyorum.

smallleon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 14 Ocak 2019, 01:58:24 »
Aşağı yukarı şu belirttiğim sınırın, saç+sakalla yaklaşık 3750-4000 greftlik bir şekilde ekilmesi acaba sık bir görünüm sağlar mı yoksa sadece gölge mi yapar? Tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi merak ediyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Ocak 2019, 02:22:27 »
bu soru zor bır soru

greft sayısı olarak bakılırsa o bolume sık bır ekım olur ama bu greftlerın hepsı cıkıcak mı ?

donör ortalaması nedir ?

donör kapasitesi saç kalınlıgın nedir vs gibi verileri bılmek gerekir

bunları bılseydık başarılı bır ekım üzerinden sana net sekılde sonucu söylerdım

şuan tahmını olrak değerlendırme yapıyorum

saç kalınlığın 50 mıkron gibi geldı bana

donör sık olmadığı için de sanırım ortalama 1.18 gibi bir rakam yada 1.15

donör kapasitesi : 6 bin

ben iyimser bır rakam ile 2.00 ortalamalı hesapladım 4000 greft olarak 8000 bın saç telı olarak 1000 fre versek en kötü

7 bın saç telı ile başarılı bır ekımle kapatıcılık sağlanır tabı bu iyimser bir bakış açısı %75 ihtimal

tabı ekım alanına bakılırsa genel seyrelme söz konusu kısaca dht hormonu kafanın genelınde çok aktıf

saç ekimi  öncesi donör bölgenı güçlendirmek için finasterid kullanmanı tavsiye ederim
nedeni iste tek sansın var en ıyı sekılde değerlendirmek için riski azaltıcak her türlü eylemi gerçekleştirmek gerekir başarı için
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2019, 02:38:01 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Ocak 2019, 02:31:23 »
Aşağı yukarı şu belirttiğim sınırın, saç+sakalla yaklaşık 3750-4000 greftlik bir şekilde ekilmesi acaba sık bir görünüm sağlar mı yoksa sadece gölge mi yapar? Tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi merak ediyorum

Dostum;

Benim attığım örnek ortalama bir sonuç değil. Çok çok üst düzey iyi bir sonuç.
1-Ekim yüzeyi dar
2-donör alanı geniş
3- donör çok sağlıklı
4- resimdeki arkadaş 1 er sene ara ile 2 kez Ekim yaptırdı 4500+ greft idi sanırım.
5- Ekiminide Koray hoca yaptı.

Yani demem  o ki, bu sonuca “acabamı diyip burun kıvırıyor “ isen hiç kalkışma bu işe.
Şahsi fikrim bu resimdeki kadar iyi sonuç Alman çok mümkün değil. Buna rağmen eywallah bünün yarısı kadar olsada yeter dersen düşün.

smallleon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2019, 12:15:08 »
Hintell hocam, verdiğin detaylar için çok tesekkür ediyorum. Çoğu ekim merkezinden kat kat iyi analiz yaptınız. Forumda benim durumumda olan bikaç örneğe daha rast geldim. Fakat ektiler mi vaz mı geçtiler bilmiyorum. Kesinlikle ikinci bir seans şansımın olmayacağının farkındayım. Acele etmemek gerektiğini anladım

Sloocer hocam, verdiğiniz örneğin Dr. Koray'a ait olmasına şaşırdım. Kendisi genelde böyle hastaları geri çevirmiştir. Eğer Koray bey'e rağmen böyle bi sonuç çıktıysa, bence şok edici aman aman bi sonuc değil. Evet b sınıfı bir ekim merkezinde yapılmış olsaydı hak verilirdi. Sonuc olarak Avrupa standardında bir hekimden ve klinikten bu sonucun çıkmasındansa,  bu hastayı hiç kabul etmemelerini umardım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2019, 12:23:21 »
Hintell hocam, verdiğin detaylar için çok tesekkür ediyorum. Çoğu ekim merkezinden kat kat iyi analiz yaptınız. Forumda benim durumumda olan bikaç örneğe daha rast geldim. Fakat ektiler mi vaz mı geçtiler bilmiyorum. Kesinlikle ikinci bir seans şansımın olmayacağının farkındayım. Acele etmemek gerektiğini anladım

Sloocer hocam, verdiğiniz örneğin Dr. Koray'a ait olmasına şaşırdım. Kendisi genelde böyle hastaları geri çevirmiştir. Eğer Koray bey'e rağmen böyle bi sonuç çıktıysa, bence şok edici aman aman bi sonuc değil. Evet b sınıfı bir ekim merkezinde yapılmış olsaydı hak verilirdi. Sonuc olarak Avrupa standardında bir hekimden ve klinikten bu sonucun çıkmasındansa,  bu hastayı hiç kabul etmemelerini umardım.

Rica ederim dostm

Sloocer in paylaştığı ekim N7 bir vaka  ve saçlar kısa  uzatınca görüntü kapanır ama tepe açık olduğundan kısa kullanacaktır . açıkcası bu saç taki başarıyı anlamadan saç ekimi işlemine girmeyiniz  bunun nedeni ise beklentiniz şuan ki durumuzla eş değerde değil.

Açıkcası bu kadar gerçekçi yorumu ve örneği kendin için başka bir yerde yada ekim merkezinde bulamazdın. Kendin için çok gerçekçi yaklaşımlar yapmanı tavsiye ederim bu işleme girişiceksen.
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2019, 12:34:36 »

Dostum hasta kabul etme etmeme olayı biraz abartılıyor . Bende zamanında asmed ile görüştüm , bana 2 aşamalı bir Ekim önerdi, finast kullanmam gerektiğinden bahsetti, kabul etseydim Ekim yapacaktı. Ben tek seferde yapılmasını istediğim için kabul etmedim.Ama doğru 1 tanedir. Şuan 2. Ekim’i yaptırmayı düşünüyorum, ilaç kullanmadığım İçin kayıplarım devam ediyor. Bazen gerçekleri duymak boşuna gitmiyor bizlerin.
Fotodaki örnek başarılı bir örnek ve dediğim gibi sizinkinden çok avantajlı bir Ekim hastası. Kuvvetle muhtemel sizin sonucunuz bu kadar iyi olmayacaktır.

Facebook Twitter Instagram