Bu saçlar kolaylıkla düzelir,sonuçta kötü olmaz ,formül şu;çizgi en az 1mm öne alınacak,saçların yönü değiştirilmeyecek ve öne alınacak kısımda göğüs ve donerden alınan tekli greftler kullanılacak,özellikle daha çok göğüs kılları kullanılacak eğer sık bir görüntü elde edilirse doğallık kendiliğinden gelir hiç öyle saç yönlerine falan takılmayın,sizdeki sorun futtan kaynaklanıyor,futun klasik görünümü sizdede var,onlarca arkadaşım var geçmişte fut yaptıran,hepsinin görüntüsü üç aşağı beş yukarı sizinki gibi...
Öndeki saçı söküp başka yere nakledeceğim diyen doktoru sakın dinlemeyin,ben daha önce bu tür şeyler söyleyen bir doktoru biliyorum ama şu an tam emin olamıyorum,söylediği şey çok mantıksız,halihazırda yönleri yanlış olsa bile sağlıklı bir şekilde kafada duran bir saç var,o saçı söküp başka yere ekip onun yerinede yeni saç ekmek çok mantıksız,başarsa bile operasyon esnasında asıl işi o olacağı için fazla bir şey beklememek lazım o doktordan..aman diyeyim o doktordan uzak durun
Sizin bundan sonraki en önemli probleminiz kime ektireceğiniz olur,yoksa hem doğallık hemde genel netice olarak emin ellerde güzel bir ekimle çok iyi sonuç alabilirsiniz....