Saç Ekimi Sonuçları
Başkanım önceki halindeki saçların en az 5 6 cm uzunlukta şuankiler belki 2 cm kıyaslamaya bunu da sok
Vertexe kaç greft ekilmişti?
Kardeşim önler güzel olmus daha süreç bitmedi ayrıca zaten sen verteks için 2 Bi Ekim düşünüyordun verteksede sıklastırma olursa bu iş bitmiş bu arada sen memnunmusun
Işık altında çok güzel duruyor, bence verteks için ayrıca bir ekime gerek kalmaz saçlarını biraz daha uzatıp arkaya doğru tararsan hic açıklık kalmaz bence
Gidisat güzel masallah.. Bende ayni gün yaptirdim seninle.. benim seyreklik biraz daha var.. Insallah bu 6. aydan sonra bomba gibi ilerler..
Harika, daha da form kazanacak üstelik. Bir daha seyrek dersen papaz oluruz, ışıkta böyle görünüyorsa normalde nasıldır.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 19 Haziran 2019, 16:34:31Harika, daha da form kazanacak üstelik. Bir daha seyrek dersen papaz oluruz, ışıkta böyle görünüyorsa normalde nasıldır. yok kardesim demem kizma ozellikle şu sol on tarafin form kazanmasini istiyorum dedigin gibi 2 ay sonra form alirsa saç daha farkli gorunebilir ayrica senin sampuana gectim dün🙂
Alıntı yapılan: besyo89 - 19 Haziran 2019, 21:23:38Alıntı yapılan: Sonnyto - 19 Haziran 2019, 16:34:31Harika, daha da form kazanacak üstelik. Bir daha seyrek dersen papaz oluruz, ışıkta böyle görünüyorsa normalde nasıldır. yok kardesim demem kizma ozellikle şu sol on tarafin form kazanmasini istiyorum dedigin gibi 2 ay sonra form alirsa saç daha farkli gorunebilir ayrica senin sampuana gectim dün🙂Güzel şampuan, biraz kullan farkı hissedeceksin. Benim hoşuma gitti.