Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: besyo89 - 21 Nisan 2019, 23:58:38Alıntı yapılan: demdem - 21 Nisan 2019, 21:38:50Alıntı yapılan: besyo89 - 21 Nisan 2019, 13:25:38buda ters ısık olsun:)) fotolar kirpmadan olunca sanirim ters cevirio bi arada gün ısiginda atarim artik beyler. devrem kolay gelsin Allah korusun güzel görünüyor saçlar.. 3..4 ay sonra güzel sonuç alman dileğiyle yelek giymene sevindim allah razi olsun devrem:) yeleksiz olmaz iyi dileklerin icin de cok sagol sende insallah iyi sonuc alirsin.. inşallah devrem meslek sac falan bırakmıyor dediğin gibi umarim hepimiz istedigimiz saçlara kavusuruz
Alıntı yapılan: demdem - 21 Nisan 2019, 21:38:50Alıntı yapılan: besyo89 - 21 Nisan 2019, 13:25:38buda ters ısık olsun:)) fotolar kirpmadan olunca sanirim ters cevirio bi arada gün ısiginda atarim artik beyler. devrem kolay gelsin Allah korusun güzel görünüyor saçlar.. 3..4 ay sonra güzel sonuç alman dileğiyle yelek giymene sevindim allah razi olsun devrem:) yeleksiz olmaz iyi dileklerin icin de cok sagol sende insallah iyi sonuc alirsin..
Alıntı yapılan: besyo89 - 21 Nisan 2019, 13:25:38buda ters ısık olsun:)) fotolar kirpmadan olunca sanirim ters cevirio bi arada gün ısiginda atarim artik beyler. devrem kolay gelsin Allah korusun güzel görünüyor saçlar.. 3..4 ay sonra güzel sonuç alman dileğiyle yelek giymene sevindim
buda ters ısık olsun:)) fotolar kirpmadan olunca sanirim ters cevirio bi arada gün ısiginda atarim artik beyler.
devren bence guzel gidiyor ellerini saçlarda gezdirince eline batan baya sac varmı sence nasıl gelişim ?
Kardeşim olmuş bu saçlar daha geçen haftalarda panik halindeydin sanki ) vitaminler etkisini göstermiş sanırım
Alıntı yapılan: yunusedat - 25 Nisan 2019, 00:37:52Kardeşim olmuş bu saçlar daha geçen haftalarda panik halindeydin sanki ) vitaminler etkisini göstermiş sanırımdostum panik illa oluyo valla bak:)) ben etkisini anlayamiom surekli bakioz saca cunku farki anlayamiom hatta insana hic cikis yok gibi bile geliyo bazen ama bezen:)) sagol yorumun icin senide gorcez bugunlerde:)
Alıntı yapılan: besyo89 - 25 Nisan 2019, 01:04:46Alıntı yapılan: yunusedat - 25 Nisan 2019, 00:37:52Kardeşim olmuş bu saçlar daha geçen haftalarda panik halindeydin sanki ) vitaminler etkisini göstermiş sanırımdostum panik illa oluyo valla bak:)) ben etkisini anlayamiom surekli bakioz saca cunku farki anlayamiom hatta insana hic cikis yok gibi bile geliyo bazen ama bezen:)) sagol yorumun icin senide gorcez bugunlerde:)Bende batan saçlar şok dan kalanlar bir sürü tüyler görünüyor her daim panik halindeyim kardeşim senin öncekine göre çok çok iyi maşallah resimlerden fark ediliyor
Ters isik olsa da gidisatin guzel gozukuyor sen ne hissediyorsun? Eski halindeki mevcut kalin tellerle aciklik alani kamufle ediyormussun ama su an kamifle etmene gerek yok gbi gozukuyor. Yaniliyor muyum?
Süreçleride yaz resimlere dostum lütfen
Tersi düzü kalmamış güzel sonuçlanacak dostum nazar değmesin yelek giyerken sürttürme saçlara