SIZ NEDEN TAKILDINIZ BU KADAR REKLAM KONUSUNA?
Ayrıca FORUMU KucuK gördüğümü NEREDEN ÇIKARDINIZ? Forumu küçük görmüş olsak şuan yazma gereği duyarmıydık mantık olarak bir düşünün bunu!
USLUBUNUZ ÇOK YERSIZ AŞAĞILAYICI FARKINDAMISINIZ?
siz bu yazdıklarımın dışındaki o 3 maddelik sorularınızı direkt sorsaydınız daha saygınlık kazanır olurdunuz ama neyse Şimdi evet konuya katılmaya geç kalınmış olabiliriz biz bu hatamızı kabul ediyoruz. Merak edenler yada saç ekimi yaptıracak olanlar zaten burada ismimizi görüp firmamıza teşrif etmişlerdir. Sadece buradan yanıt verilemedi sonuç budur yani..
En son sorduğunuz sorulara yanıt vereceğiz..
Merhaba ,
Saygınlık Kazanmaya Çalışmıyorum Sizin cevabınız veya size verdiğim cevap bana herhangi bir saygınlık kazandırmaz.
Forum küçük görmenizden bahsetmiyorum bu konuya cevap veren kişileri küçümsediğinizden bahsediyorum.
Sorularımı direk sordum zaten sorularımı sorma sebebimi beğenmemiş olabilirsiniz kişisel fikrinize birşey diyemem.
Yazdığınız son cümleye gelecek olursak , En Son Asistanınız da öyle demişti aradan iki yıl geçti.
Merakla Bekliyoruz, Teşekkürler.
Düzeltme : Yorumumum Aşağılayıcı Olduğundan Bahsetmişsiniz , Şimdi ben soruyorum bunu nereden çıkardınız ?
"Merak edenler yada saç ekimi yaptıracak olanlar zaten burada ismimizi görüp firmamıza teşrif etmişlerdir. Sadece buradan yanıt verilemedi sonuç budur yani.."
Cümlenize Cevap olarak bir önceki mesajım yeterli madem reklam yapmaya gelmediniz madem burada sadece paylşaım yapmak amacındaysanız bir önceki sorularım halen geçerli. Yok sadece burada kendinize müşteri devşirme niyetindeyseniz o zaman tekrardan cevaplarım. Küçümseme konusuna gelecek olursak işte tam burada devreye giriyor, İnsanların sizin ne yapmaya çalıştığınızın farkında olamayacaklarını düşündüğünüz kısma küçümseme deniyor bilginize.Reklam olayına takmam ise burada reklam yapamayacığınızı belirtmek.