Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Muhendis - 27 Aralık 2016, 15:06:00Alıntı yapılan: Hintell - 27 Aralık 2016, 15:02:05Harikaaa güle güle tara saçlarını insaşşah bizimkide senin kadar iyi olur dostuminşallah dostum istediğin sonuca ulaşırsın sende hocam senın frontal kac cm/2 hatırlıyomusun sadece frontal bölge yani benim kadar olan kısmına kaç ekildi tahmının varmı
Alıntı yapılan: Hintell - 27 Aralık 2016, 15:02:05Harikaaa güle güle tara saçlarını insaşşah bizimkide senin kadar iyi olur dostuminşallah dostum istediğin sonuca ulaşırsın sende
Harikaaa güle güle tara saçlarını insaşşah bizimkide senin kadar iyi olur dostum
sevgili kardeşim ekimin mükemmel. yalnız şu ayrıntıyı yine hatırlatmakta fayda var bu finas + saç ekimi yani ilaçlı ekim... finası bıraktığını söylemiştin umarım bu dönemde ciddi bir geriye gidiş olmaz. sonucun hayırlı olsun
Saçlar harika olmuş güle güle kullan.Benim merak ettiğim kısım ücret.Yanlış anlamadıysam greft başı 2,5 euro dendi.5000 grefti hesaplarsak 46.500 tl gibi bir rakam oluyor.Lütfen yanlış hesap yaptığımı söyleyin???
Gün ışığında (balkonda çektim bundan daha fazla ışık yok memlekette ) saçlar öne taranmış şekilde
Saçlar kaç mıkron kalıgındaydı mühendis senin ? Bi de ortalama sanırım 2.35 filan benım 70 ve 60 mıkron donör ortalamam da 2.15