Merhaba arkadaşlar. Fotoğraf atmayı unutmuşum. 7 Aydan fazla olmuş ekim yapılalı. Ekimden memnunum saç çıkışları hala devam ediyor. Finas için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yan etki yapmıyordu başlarda son 1-2 aydır psikolojik olarak baya etkiledi. Yabancı forumlarda araştırdım brain fog olarak adlandırmışlar bu durumu. Son zamanlarda depresif hal, halsizlik, hayattan zevk alamama, unutkanlık, üşengeçlik, uzun konuşmaları anlayamama (dalgınlık gibi konunun başını kaçırma) sorunları vardı. eskiden zevk aldığım hobilerim artık hiçbir şey ifade etmiyordu, başladığım hiçbirşeyi bitiremiyordum. Neden olduğunu anlamam 2ay sürdü finas hakkında araştırma yaparken bazı kişilerde bu sorunlara neden olabileceğini gördüm. Bu gün bırakma kararı aldım finası. 1seneye yakın kullandım. Artık biotin ve revita şampuanla devam edeceğim tedaviye. Umarım var olan saçları kaybetmeyiz. Ara ara fotoğraf atmaya devam edeceğim.
Ekim konusunda gayet memnunum asmedden. baya gür oldu saçlar istediğin şekli verebiliyorum artık.
Umarım herkes istediği sonuca ulaşır saç konusunda. Birçok pm gelmiş ilgilenip cevap yazamadım kusura bakmayın. Buradan cevap vermiş olayım özel mesajlara da.
Hep sol şakağımın üstüne yatarak uyuduğum için oradaki saçlar bir garip oldu, yönleri bozuldu. Oradaki saçlara ne yapabilirim sizce ?