Uzun bir süreden sonra tekrardan merhaba arkadaşlar.
Ekim başarılı olduktan sonra konuyla ilgilenemedim aklıma da gelmedi hiç. Üzerinden de 8 yıl geçmiş. 33 yaşındayım şu an.
Saçlarım tabiki de ekildiği gibi kalmadı. Zamanla ekim yapılmayan saçlarda azalmalar yaşadım. Şu sıralar da özellikle ekim yapılmayan bölgeler ışık altında seyrek görünmeye başladı. Bunu farkedince saç ekimi konusu aklıma geldi forumu hatırladım ve bir güncelleme yapayım dedim.
2017 yılından beri finasteride kullanmadım. 2018 yılında testis tümörü teşhisi aldığım için testisi etkileyen bir ilaç kullanmayı da hiç düşünmedim sonrasında.
Şu sıralar iş ve hayat stresi dolayısıyla biraz dökülme ve saçlarımda incelmeler yaşıyorum. Saçları güçlendirmek için kafein ve loreal serioxly kullanmaya başladım özellikle tepe bölgesi için. Kan testi yaptırıp eksik olan ve alt sınıra yakın olan tüm değerlerim için takviye almaya başladım.
Güncel saç bakımı rutinlerini araştıracağım. Önerilerinize açığım. 2. ekim olmaması ya da mümkün olduğunda geç olması için saçlarımı mümkün olduğu kadar korumak ve artırmak istiyorum.
Güncel fotoğrafları atıyorum.