Gönderen Konu: Koray Erdoğan 5060 Greft (12.05.2016)  (Okunma sayısı 89446 defa)

Muhendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdoğan 5060 Greft (12.05.2016)
« Yanıtla #15 : 26 Mayıs 2016, 21:09:30 »
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah sıkıntı yaşamayız.
Şok dökülme ne zaman başlar sizce ? 2hafta oldu tam şu an dökülme yok.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 26 Mayıs 2016, 21:11:26 »
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah sıkıntı yaşamayız.
Şok dökülme ne zaman başlar sizce ? 2hafta oldu tam şu an dökülme yok.
1 hafta sonra ufak ufak baslar genelde oyle oluyor koray hocanın ekımlerınde  ve cıkıslarda 4 ayda ucuşa gecıyor için kesinlikle rahat olsun mutlu günler senı beklıyor ...bu arada bende revita kullanıyorum çok iyi bir secim

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 26 Mayıs 2016, 21:27:59 »
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de Koray Erdoğan veya Muttalip Keser hocaya ekim yaptıracağım. Koray hocanın Muttalip Keser'e göre bence tek dezavantajı çok daha yüksek sayıda greft kullanması. Yaşınız kaç acaba bir de dökülme devam ediyor muydu yoksa yavaşlamış mıydı?
Bence greftler tuttuktan sonra fazla ekilmesinin sakıncası yok.(Maddiyat dışında tabi)
Sonuçta ne kadar sık olursa sonuçta doğala yakın olur. Yaş 25. Giden saçlar gitti artık dökülme pek ilerlemiyordu. Dökülme küçüklükte başladı ve alnım baya genişledi o şekilde kaldı daha sonra sadece saçlar inceldi. P ropecia tamamen kesti dökülmeyi ve saçları kalınlaştırdı.

Koray hoca saçların kalınlığını ölçen bir alet ile ölçüm alıyor. Atıyorum 70 mikron çıktı bazı saçlar. Bazıları 20 mikron. Saç dökülmesi bu şekil oluyormuş 70 60 50 .... 10 ve kopuyormuş en son incelip. P ropecia etkili olmuş dedi kalınlaşmaya başlamış ince olan teller.
Saçtan bir beklentim kalmayana ya da alternatif bir çözüm bulunana kadar devam finasteride.

evet mıkro kumpasla saçarın kalınlıgını olcuyor yanların ve arkanın sonra ona 65 mıkron 60 yada 50 mıkron yada 45 .. degisiyor daha sonrada saç kalınlıgına açıklıgına ve döner durumuna göre oturup greft sayısı belırlıyor ınce ınce dusunup hesap yaparak
yanı oyle bakıp sukadar greft demıyor senı yarım saat ıncelıyor hıc bır ayrıntıyı atlamadan ve greft sayısını soyleyınce neden bukadar sayı soyledınıde anlatıyor ve ılacı neden tavsıye ettıgını de işini dört dörtlük yapan bir doktor  bence koray hocanın fıyatından önce başarısı konusulması gerek  her nekadar fıyatı hepimizi aşssada ben hak ettıne ınanıyorum..
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 21:31:56 Gönderen: Onurd »

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 26 Mayıs 2016, 21:45:04 »
kardeş hayırlı olsun iyi netice alırsın İnşallah.Yalnız bir şeye takıldım tabikide göz yanılgısıda olabilir.yan tarafa ekilen sacın hem şekil hemde dogasına aykırı gibi geldi.Fotograftan bakınca göz yanılgısıda gelebilir.yan pırofildn cekip atarsan daha aydınlatıcı olabilirsin bizler için.Teşekkürle

Muhendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 26 Mayıs 2016, 21:45:49 »
Koray bey baya bilgili Hacettepe mezunu. Ekibi de profesyonel. Alım yapan hemşirelerde yurtdışı master yapmış olanlar var. Rahatlığınız için herşey düşünülmüş. Saçlar alınırken japon bayan masör tarafından masaj yapılıyor bacaklarınıza :)
Hijyen vs çok dikkat ediliyor. Açık kalp ameliyatı yapılırdı saç ekilen yerde.
Ekimden sonra neden bu kadar pahalı olduğunu anladım.

Muhendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 26 Mayıs 2016, 21:48:14 »
kardeş hayırlı olsun iyi netice alırsın İnşallah.Yalnız bir şeye takıldım tabikide göz yanılgısıda olabilir.yan tarafa ekilen sacın hem şekil hemde dogasına aykırı gibi geldi.Fotograftan bakınca göz yanılgısıda gelebilir.yan pırofildn cekip atarsan daha aydınlatıcı olabilirsin bizler için.Teşekkürle
Hocam orası fotoğraftan herhalde görenler gayet beğendi temple bölgesini.
Şu an foto atamıyorum telefondan yazıyorum.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 26 Mayıs 2016, 22:04:24 »
Koray bey baya bilgili Hacettepe mezunu. Ekibi de profesyonel. Alım yapan hemşirelerde yurtdışı master yapmış olanlar var. Rahatlığınız için herşey düşünülmüş. Saçlar alınırken japon bayan masör tarafından masaj yapılıyor bacaklarınıza :)

kesinlikle standarların çok üstünde bi merkez tüm çalısanlar kalıtelı güler yüzlü ve çok bilgili insanlar ...

FatherofSouth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 26 Mayıs 2016, 22:12:27 »

kesinlikle standarların çok üstünde bi merkez tüm çalısanlar kalıtelı güler yüzlü ve çok bilgili insanlar ...

Selamlar

Oncelikle hayırlı olsun. Eminim cok güzel sonuç alacaksınızdır. Geçmiş olsun ve sonuc gönlünüzce olsun.

Muhendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 26 Mayıs 2016, 22:32:21 »

Selamlar

Oncelikle hayırlı olsun. Eminim cok güzel sonuç alacaksınızdır. Geçmiş olsun ve sonuc gönlünüzce olsun.
inşallah hocam. Teşekkürler.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 27 Mayıs 2016, 13:55:50 »
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de Koray Erdoğan veya Muttalip Keser hocaya ekim yaptıracağım. Koray hocanın Muttalip Keser'e göre bence tek dezavantajı çok daha yüksek sayıda greft kullanması. Yaşınız kaç acaba bir de dökülme devam ediyor muydu yoksa yavaşlamış mıydı?
Keser on cizgide basarili koray erdogan gibi gecisleri sac aralarina yapamiyor siyah kalin saclarin varsa on cizgi duzenlemede iyi yapiyor.

evet kesinlikle katılıyorum var olan saçlarınla olmayan bölgede bıtırmek saç problemini kesınlıkle çözmüyor keser var olan saçının oldugu yerde ekımı bıtırıyor ama  koray hoca normal dr lerın cesaret edemeyecegi sekılde o sınırlarda mütüş bir uyum saglıyarak gecıs yapıyor ve bunu var olan saçlarına zarar vermeden yapıyor ve başarı aslında Ayrıntılarda gizli bikere kesinlikle kişiye özel tasarım yapıyor işini iyi yapan ınsan saygıyı hak eder koray hoca yaptıgı işin insanların hayatında nekadar önem tasıgının farkında ve hastasına deger verıyor ben sahsen koray hocanın en az 8 canlı ornegını gordum ınternettekı tum ekımlerını konusmalarını semınerlerıne kadar ınceledım amerıkan , italyan , alman forumlarında Hasta yorumlarına kadar arastırdım koray hocaya ben gercek anlamda saygı duyuyorum ve bu ınsanlar tarafından yanlıs bu yanlıs  algınıyor  ben bunun kasti oldugunu düşünüyorum mesala Korayın adamı yavtası vuruluyor Koray hocanın bır adama yada reklama ihtiyacı oldugunu düşünen kişiler ya artn iyetlidir yada bilgisizdir maddiyat ı ve bu tar şeyleri aşmış biri dünya ile yarışıyor adam artık   işini iyi yapan insana saygı duymanın bedeli buysa onada eyvallah dogru tek dir degişmez kım ne derse desin .
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 14:19:54 Gönderen: Onurd »

Muhendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 28 Mayıs 2016, 09:57:29 »
Normalde hep  dönmemek için U şeklindeki yastıkla uyuyordum. Bu gün sabah uyandığımda yastığı atmışım. Yan şekilde yatıyordum. Kafayı kaldırdığımda 15-20 tel saç gördüm yatakta.
Bunlar yanlış yattığım için oluşan kayıp mı yoksa şok dökülme tarzı birşey mi ?

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 28 Mayıs 2016, 10:27:59 »
Kabuklari doktukten sonra problem yok şok dokulmen basladi  merak etme

Ruzgar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 29 Mayıs 2016, 15:26:48 »
Gayet iyi gorunuyor

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 31 Mayıs 2016, 01:47:45 »
hayirli olsun umarim istedigin sonucu elde edersin ve mutlu olursun.

yalniz ben bir seyi merak ediyorum gercekten. hem sende hem kelevrada ikinizin dökülme sekli su  asagida verdigim örnege benziyor.fakat greft sayilari niye bu kadar farkli anlamiyorum.

http://www.hairlossexperiences.com/forum4/7897.html

hocam hasta ekımı 2 ye bölmustur maddı durumdan kaynaklı seneye bır ekım daha yaptırır genelde yabancı hastalar bole yapıyor

Muhammet2015

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 31 Mayıs 2016, 10:18:25 »
Ekiminiz hayirli olsun . Bence harika bir sonuc alicaksiniz sonucda koray hocanin ekimi bana gore dünyanin en basarili doktoru ilac konusuna gelince evet finas harika bir ilac bende koray hocanin tavsiyesi ile 5 aydir  basladim iyiki baslamisim

Koray hoca gerçekten en iyisi keşke ücretlerini ödeme şansımız olsaydı

Facebook Twitter Instagram