Gönderen Konu: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019  (Okunma sayısı 30106 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019
« Yanıtla #195 : 14 Şubat 2020, 22:08:36 »
Burdaki yazılanlara falan moral bozacak bir durum yok ama ekim sonucu pek istediğim gibi olmadı açıkçası o yüzden bir süre yoktum tamamen başarısız bir ekim demesemde seyrek ekildiği daha ilk günden belli olmasina rağmen sanki çok sık bir ekim olacakmış gibi bir havaya soktuğu için doktor beni bende hayal kırıklığına uğradım.Sadece 1000 greft daha fazla ve sık ekilseydi şu an muhtemelen sorun tamamen çözülecekti ama malesef seyrek bir ekim oldu saç yapımın da ince olması nedeniyle.Her neyse uzun süredir girmememin asıl sebebi okulumun bitmesi ve iş güç yarısına girip herşeyi bir kenara bırakmak ama yarın akşam boş olacağım net fotolar atmaya calisicam inşallah birilerine faydası olur ama asıl fotoları yaz sıcağında güneş altında atarım o zaten belli eder herşeyi.He bu arada revizyon yaptırmak gibi bir düşüncem olsa da bu saçla yazı idare etmek ve eğer kararım kesinlesirse doktorla da görüşüp Ekim-Kasım ayı gibi ya aynı yerde revizyon yada farklı yerde beklentilerimi de anlatarak bir düzeltme yaptirabilirim ama dediğim gibi daha çok zaman var düşüncelerim nasıl değişir bilemem yarın görüşmek üzere.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #196 : 16 Şubat 2020, 02:25:13 »
geçmiş oldun hocam son durumunuzun fotoğrafını görebilseydik iyi olurdu.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 16 Şubat 2020, 11:00:55 »
Yoğun ışık altında geriye taranmış

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 16 Şubat 2020, 11:02:55 »
Normal ışık altında geriye taranmış waxlı

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 16 Şubat 2020, 11:07:36 »
Son olarak da saçı nasıl kullandığımla ilgili fotoğraflar.Saçı yine arkadaki saçları kullanarak önde şekil verip spreyliyorum yani bu dertten kurtulamadim en ufak yağmurda rüzgarda açıklıklar direk kendini belli ediyo saçlar ucuyo kısa kullanmayi da kendime yakistiramadigim için hayata böyle bir süre devam eğer yaza kadar on taraftaki saçlar yeterince uzarsa baglayabilirim ama ondan da pek umutlu değilim dediğim gibi eğer kafama yatarsa belki sene sonu bir ekim dusunebilirim ama acelem yok bu sefer ince eleyecem son şans bu.

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #200 : 16 Şubat 2020, 11:13:07 »
Kardeşim maddi durum el veriyorsa muttalip hocayı düşün bence

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 16 Şubat 2020, 11:33:56 »
Kardeşim maddi durum el veriyorsa muttalip hocayı düşün bence

Pek el vereceğini zannetmiyorum ama önerin için teşekkürler.O kadar parayı bulmam mümkün değil şimdilik bulsam da verebilmek zor..

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #202 : 16 Şubat 2020, 12:41:01 »
Öncelikle konuyu güncel tuttuğunuz için teşekkür ederim. Sonuca gelirsek eskiye oranla son görüntü fena değil gibi. Tabi saçların kesimiyle de alakalı bir durum bu! İlhan Hoca yüksek greft ile çalışmayı sevmiyor, ben bunu yapmasının nedenini olası bir başarısız sonuç yaşanırsa ikinci bir ekim şansı daha olmasına bağlıyorum. Zaten ekim yaptırdığı zaman seyrek kaldığında ücretsiz revizyonda yapıyor. Ama bu durum ekim yaptıran kişi için zor bir durum. Emre arkadaşımızın açıklığı, saçlarının ince telli olmasından dolayı fazla yüksek greft ile ekim yapılması gerekiyordu. Bence bu ekim sonuç olarak baktığımızda başarısız değil. Ancak açıklığa göre ekilen sayının düşük olmasından dolayı Emre arkadaşımızın sonucu tam olarak memnun etmemiş gibi görünüyor. İlk haline göre tabiki değişim var ama bu işte beklenti de çok önemli. 30'lu yaşlarında birisi için böyle bir sonuç kabul edilebilir olabilir ancak genç arkadaşların beklentileri tabiki daha farklı oluyor. İkinci bir ekim yapılırsa görüntü güzel olacaktır. Zaten bunları da sloocer üstad daha ekimin 3. aylarında söylemişti sanırım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 16 Şubat 2020, 15:01:11 »
Öncelikle konuyu güncel tuttuğunuz için teşekkür ederim. Sonuca gelirsek eskiye oranla son görüntü fena değil gibi. Tabi saçların kesimiyle de alakalı bir durum bu! İlhan Hoca yüksek greft ile çalışmayı sevmiyor, ben bunu yapmasının nedenini olası bir başarısız sonuç yaşanırsa ikinci bir ekim şansı daha olmasına bağlıyorum. Zaten ekim yaptırdığı zaman seyrek kaldığında ücretsiz revizyonda yapıyor. Ama bu durum ekim yaptıran kişi için zor bir durum. Emre arkadaşımızın açıklığı, saçlarının ince telli olmasından dolayı fazla yüksek greft ile ekim yapılması gerekiyordu. Bence bu ekim sonuç olarak baktığımızda başarısız değil. Ancak açıklığa göre ekilen sayının düşük olmasından dolayı Emre arkadaşımızın sonucu tam olarak memnun etmemiş gibi görünüyor. İlk haline göre tabiki değişim var ama bu işte beklenti de çok önemli. 30'lu yaşlarında birisi için böyle bir sonuç kabul edilebilir olabilir ancak genç arkadaşların beklentileri tabiki daha farklı oluyor. İkinci bir ekim yapılırsa görüntü güzel olacaktır. Zaten bunları da sloocer üstad daha ekimin 3. aylarında söylemişti sanırım.

Katılıyorum ama burada saclarimin ince telli olup kapaticiligi saglamaya yetmeyeceğini anlamasını beklerdim çünkü kendisine son durumda nasıl bir saç istediğimi ve bu işi şimdilik tek seferlik yapmak istediğimi söylemiştim.Henuz kendisiyle de görüşmedim çalışma şartlarından dolayı zamanım olmuyor dışarı çıkmaya pek ama ücretsiz revizyon kabul etsem bile başka doktorlarla da görüşmeyi planlıyorum yani istediğim duruma gelmesi için saçın ne kadarlık bir greft ihtiyacı var ne yapmalı ne yapmamalı bunları tek ağızdan değil birçok ağızdan duyup ona göre hareket etmeyi düşünüyorum egerki gerekirse başka bı yerde de ektirebilirim yeterki istediğim gibi olsun.Evet belki haklısın 30 yaş ve sonrasi bir görüntüye göre güzel bir ekim olabilir sonuç olarak saç yeni dökülmeye başlamış izlenimi veriyor ancak benim gibi genç yaslarini saçlarınin önünü kapatarak (şu anda da aynı) geçiren ve en ufak rüzgara bile tahammülü olmayan kişiler için kesinlikle yetersiz ve insani rahatlatan bir ekim değil bunu herkes söyler burda benim yaş araligimdaki o yüzden yol yakınken bu işi tam çözmek istiyorum ruzgardan yağmurdan kaçarak yaşamak istemiyorum artık.Son olarak da kesim olarak dediğine katılmıyorum sonuçta saçı uzatmak için ektirdim yani kısa tutacaksam 3 numara yapar ektirmeden de gezerdim kısa saç bana yakışmadığı için ve gerekirse saçı baglayacak kadar uzatmayı düşündüğüm için zaten kestirmeyi düşünmüyorum bence on bölge yeterli ekilmiş olsaydı bunun bı önemi kalmazdı.Tesekkurler yorum için ve takip için.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #204 : 16 Şubat 2020, 15:25:28 »
Katılıyorum ama burada saclarimin ince telli olup kapaticiligi saglamaya yetmeyeceğini anlamasını beklerdim çünkü kendisine son durumda nasıl bir saç istediğimi ve bu işi şimdilik tek seferlik yapmak istediğimi söylemiştim.Henuz kendisiyle de görüşmedim çalışma şartlarından dolayı zamanım olmuyor dışarı çıkmaya pek ama ücretsiz revizyon kabul etsem bile başka doktorlarla da görüşmeyi planlıyorum yani istediğim duruma gelmesi için saçın ne kadarlık bir greft ihtiyacı var ne yapmalı ne yapmamalı bunları tek ağızdan değil birçok ağızdan duyup ona göre hareket etmeyi düşünüyorum egerki gerekirse başka bı yerde de ektirebilirim yeterki istediğim gibi olsun.Evet belki haklısın 30 yaş ve sonrasi bir görüntüye göre güzel bir ekim olabilir sonuç olarak saç yeni dökülmeye başlamış izlenimi veriyor ancak benim gibi genç yaslarini saçlarınin önünü kapatarak (şu anda da aynı) geçiren ve en ufak rüzgara bile tahammülü olmayan kişiler için kesinlikle yetersiz ve insani rahatlatan bir ekim değil bunu herkes söyler burda benim yaş araligimdaki o yüzden yol yakınken bu işi tam çözmek istiyorum ruzgardan yağmurdan kaçarak yaşamak istemiyorum artık.Son olarak da kesim olarak dediğine katılmıyorum sonuçta saçı uzatmak için ektirdim yani kısa tutacaksam 3 numara yapar ektirmeden de gezerdim kısa saç bana yakışmadığı için ve gerekirse saçı baglayacak kadar uzatmayı düşündüğüm için zaten kestirmeyi düşünmüyorum bence on bölge yeterli ekilmiş olsaydı bunun bı önemi kalmazdı.Tesekkurler yorum için ve takip için.

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım saç kesimi ekimi daha başarılı göstermiş demek istedim. Bu yüzden bende greft sayısının yeterli olmadığını düşündüğümü söyledim :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 16 Şubat 2020, 15:45:38 »
Ekilen greftler tutmuş bu açıdan başarılı ama planlama kötü seyrek bir ekim yapılmış. Bir sonraki ekimşn sıklaştırma ekimi olacaktır. Tavsiyem titiz çalışan bir yere git, çünkü sıklaştırma ekiminde diğer köklere zarar vermeden kanal açılması lazım. Hocanın ücretsiz revizyon yapacağını sanmam ama bir şansını dene, ucretsiz 1000 greft sıklaştırma yaparız derse bence kabul et. En azından ilhan hoca titiz çalışan biri.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 16 Şubat 2020, 16:44:18 »
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım saç kesimi ekimi daha başarılı göstermiş demek istedim. Bu yüzden bende greft sayısının yeterli olmadığını düşündüğümü söyledim :).

He anladım evet ben tam tersi anlamıştım :) Yani üstleri hiç kisalttirmadan sadece yanları düzelttiriyorum haliyle üstler yoğun kalıyor :)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 16 Şubat 2020, 16:47:52 »
Ekilen greftler tutmuş bu açıdan başarılı ama planlama kötü seyrek bir ekim yapılmış. Bir sonraki ekimşn sıklaştırma ekimi olacaktır. Tavsiyem titiz çalışan bir yere git, çünkü sıklaştırma ekiminde diğer köklere zarar vermeden kanal açılması lazım. Hocanın ücretsiz revizyon yapacağını sanmam ama bir şansını dene, ucretsiz 1000 greft sıklaştırma yaparız derse bence kabul et. En azından ilhan hoca titiz çalışan biri.

Evet planlamada o an için yeterli fazla bile dediği greft sayısı herkes için aynı olmuyor ince tel kalın tel çok fark ediyor kalın telli saclarim olsa belkide yeterli olacaktı ama malesef zaten en başta daha sitenin bilgilileri saçların ince telli gibi diyince anlamıştım bu şekilde olacağını.Her neyse hoca sıklaştırma yapar belki ama greft sayısında da anlaşmamız lazım dediğim gibi karşılaştırma yaparak ve mümkün olan en mantıklı sayıda anlaşarak girisecegim bu ekime egerki yaptirirsam tabi.Tesekkurler tavsiyeler içinde

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 16 Şubat 2020, 16:53:23 »

Yok yani haklarını yiyemem tertemiz çalışıyorlar ekim süresince bile ortalık hep temizdi bir damla kan aksa temizleyip öyle devam ediliyor hijyen konusunda ben sıkıntı olduğunu sanmıyorum ki görseydim böyle biseyi zaten buraya yazardım o konuda için rahat olsun insan sağlığını önemseyen bir kurum yapısı var orda o dediklerin nekroz vakaları sanırım derin kanal açılmasından kaynaklanan ama son zamanlarda yaşanmıyor zaten.Bencede bu açıklık en kolay açıklıklardan birisi ve daha iyi olması gerekirdi ancak hocanın biraz daha greft sayısı ve kişinin tatmin olup olmayacağı konularına da dikkat etmesi gerekiyor bence sıkıntı orda yani evet az greft ekelim ilerde lazım olur diye düşünmek mantıklı ama önce yapılan ekimden verim almaya çalışmak daha doğru bence.Birazcik kişiye özel planlama yapılması gerekli bence yapacagim tek eleştiri bu yönde onun dışındaki konularda ben yanlış bir durum görmedim henüz.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2020, 15:30:38 Gönderen: Hintell »

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #209 : 09 Ekim 2020, 14:13:34 »
Yok cihan kardes ama maillesmisligim var ukala geldi bana cok biliyorum havalarinda.arti sonuclarida 1 ekimi iyiyse dokuzu kotu dr mus falan hepsi bos o parmaklar isliycek calisicak oyle cizgi cektim gerisini asistanlar yapsan yok alim yaptim greftleri asistanlar koysun.dunyanin parasini aliyorsan biraz terle.asmed bile kendi ekmiyor asistanlarina ne kadar guvensede kendisi  ekmesi lazim.hele bu serkan aydin digeri serkan aygin cok buyuk hocalarya yuzunu 2 dakika gorebilirsin ekime gittinmi.coluk cocuk kafanla deneyim kazanir cikarsa cikar cikmazsa yandin.yani bu isler ucuz isler deil paran yoksa girmemen lazim benim icinde gecerli fakirsen sac ekimini yaptiriyorsan kotu sonuc aldinmi aglamamak lazim. sanarsim kizilay kan kuyrugu fabrikasyon hangi kalite hangi greft alimi allah korusun  o kadar yogun ekim merkezi.sıkısinca iki unluye resim atttiryorlar sonra ortada yoklar.

Yazınızda inanılmaz bir mantık hatası var, paran yok yaptırma demek inanılmaz bir saçmalık. Saydığın isimler kendi ekiplerini titizlikle yetiştiriyor özellikle Asmed’in başarısı ortada ve son yıllarda sektöre iyi katkı veren Serkan Aygın.
Serkan Aydın doktor olmadığı için çok yorum yapmayacağım ancak onun da başarılı sonuçları ortada.
İnsanların vermiş oldukları kararları çok bilgiye sahip olmadan etkilemiş olmayın. Serkan Aygın’da ekim yaptırdım, tutar tutmaz orasını bilemem ama kızılay kan kuyruğu fabrikasyon gibi terimler inanılmaz çirkin, Koç Hastanesi’nde büyük ilgi alaka ile, 7-8 kişilik bir ekip başımdaydı, Serkan Hoca klinikte 2 kere, hastane’de 1 kere daha gördü beni. Ekimi o yapmayacaksa zaten 1 saat görsem ne olacak, aşk mı yaşayacağız ? Bana yorumunu yapar, ekibine teslim eder.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2020, 15:34:03 Gönderen: Hintell »
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Facebook Twitter Instagram