Yukarıda bir yerlerde yazmıştım, yine yazıyorum. Ben de sizinle aynı sonucu aldım. 3260 greft ekildi ama çıkan belki 1000-1500 greft. Çıkanlar da zaten uzayıp saç formu alamıyorlar. Aynı sizinki gibiyim yani. Burada büyük ihitimalle saç kökleri yani greftler beslenemiyor. Beslenemediği için de saç formunu alıp uzayamıyor ve gelişemiyorlar. Burada kanal açımında da problem olabileceği akla geliyor. Ya kanallar düzgün açılmadı ya da düzgün açılmayan bu kanallara greftler gelişigüzel yerleştirildi. Kişisel yorumum, bu saç olmaz. Daha fazla beklemeyin. Çok geçmiş olsun dilerim
İlhan hoca sizden bunun tıbbi olarak araştırılmasını talep etti mi? Mesela meslek hayatında bir bulgu ile ilk kez karşılaşan bir doktor ya da akademisyen, bunun araştırılması için üzerine gider. Sizden elde edeceği bulgularla nerede yanlış yapıldığını ortaya çıkartır, yeni yöntemler geliştirir. Hem ilk kez karşılaşıyorum deyip, hem de araştırılmasını talep etmediyse kusura bakmasın ama ben kendisine doktor ya da bilim insanı demem.