Gönderen Konu: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019  (Okunma sayısı 30126 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019
« Yanıtla #166 : 24 Temmuz 2019, 12:37:09 »
Emre naptın kardeşim minox bi kalınlaşma fılan bırseyler yaptımı erken gerçi daha ama belki ufak da olsa bi etkisi olmuştur

Valla başkan kullanali sanırım 1 hafta anca oldu ama bana göre herşey aynı.Halen boşluklar mevcut kısa saçlar mevcut bı fark yok.Acikcasi bende tekrar umudumu kestim desem yalan olmaz sanki bazı boşluklarda kök bile yok gibi çünkü belkide az ekildiği için böyle.3 ay kullanıp göreceğiz zaten o zamana 10.ay falanda olur bitmiş olur süreç.15 gün sonra 7.ay foto atarım zaten.

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 24 Temmuz 2019, 12:44:17 »
Valla başkan kullanali sanırım 1 hafta anca oldu ama bana göre herşey aynı.Halen boşluklar mevcut kısa saçlar mevcut bı fark yok.Acikcasi bende tekrar umudumu kestim desem yalan olmaz sanki bazı boşluklarda kök bile yok gibi çünkü belkide az ekildiği için böyle.3 ay kullanıp göreceğiz zaten o zamana 10.ay falanda olur bitmiş olur süreç.15 gün sonra 7.ay foto atarım zaten.

Anladım Valla bende 4 ayı doldurdum stres basmadı değil zor süreçlermiş benımde seyrek gibi dolmasını bekliyorum.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 24 Temmuz 2019, 13:15:44 »
Anladım Valla bende 4 ayı doldurdum stres basmadı değil zor süreçlermiş benımde seyrek gibi dolmasını bekliyorum.

Senin saçlar kalın gibi bence dolar benim teller ince olduğu için ve sanırım önde beslenme az olduğu için böyle oldu.Sans işi ya bilmiyorum artık pek de güvenim kalmadı zaten demekki nasibimde yokmuş saçları salarak gezmek napayım..

Blowteam

• Full Member
« Yanıtla #169 : 18 Ağustos 2019, 23:54:02 »
Bende ilhan hoca ile daha yeni görüşme yaptım ve yaptırmaya kararlı idim ama emre kardeşimizin ekimini görünce vazgeçtim. Prp yaptımı veya mexoterapi? Gidip hoca ile görüştüğün de ilk defa böyle gördüm demesi bence çok da inandırıcı gelmedi arkadaşım binlerce ekim yaptım diyor yaptıysa ilk mi bence inandırıcı değil ayrıca bence süreçten sonra prp şart ve buna da ayrı para istiyor hoca ilk defa şahit oldum. Çok seyrek ekim olmuş emre kardeşim bence bunun planlaması yapılmamış revizyon şart ayrıca yorumlar da bekle bekle diyen arkadaşlar var bence cıkıslae 6 ayda belli olur bekle diyenler hocanın yandaşları mı diye bir terreddüt etmedim değil..

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 19 Ağustos 2019, 00:14:36 »
Bende ilhan hoca ile daha yeni görüşme yaptım ve yaptırmaya kararlı idim ama emre kardeşimizin ekimini görünce vazgeçtim. Prp yaptımı veya mexoterapi? Gidip hoca ile görüştüğün de ilk defa böyle gördüm demesi bence çok da inandırıcı gelmedi arkadaşım binlerce ekim yaptım diyor yaptıysa ilk mi bence inandırıcı değil ayrıca bence süreçten sonra prp şart ve buna da ayrı para istiyor hoca ilk defa şahit oldum. Çok seyrek ekim olmuş emre kardeşim bence bunun planlaması yapılmamış revizyon şart ayrıca yorumlar da bekle bekle diyen arkadaşlar var bence cıkıslae 6 ayda belli olur bekle diyenler hocanın yandaşları mı diye bir terreddüt etmedim değil..

İlhan hoca ile ilgili cok net yorum su an yapamıyacağım benım saç ekiminde 5. Ayım sürecin biraz daha ilerlemesini bekleyip ondan sonra net olarak görüşlerimi söylemek istiyorum olumlu yada olumsuz birşey solemek için erken. Ama şunda net olarak söleyebilirimki planlamalarda hatası oluyor. Ekimlerini net olarak incelediğimde bi yerlerde bi eksiklik oluyor bariz bi eksiklikse genelde revizyon yapıyor diğer eksikliklerde ise kişiler cok skkıntı yapmayıp bi şekilde açıklıgı kapatıyor.şimdilik bunu söyleyebilirim. Birde vermiş oldugu cevap benımde hosuma gitmedi banada binlerce ekim yaptıgını dile getirmişti ve ilk defa görüyorum demesine katılmıyorum.

Blowteam

• Full Member
« Yanıtla #171 : 19 Ağustos 2019, 07:48:33 »
İlhan hoca ile ilgili cok net yorum su an yapamıyacağım benım saç ekiminde 5. Ayım sürecin biraz daha ilerlemesini bekleyip ondan sonra net olarak görüşlerimi söylemek istiyorum olumlu yada olumsuz birşey solemek için erken. Ama şunda net olarak söleyebilirimki planlamalarda hatası oluyor. Ekimlerini net olarak incelediğimde bi yerlerde bi eksiklik oluyor bariz bi eksiklikse genelde revizyon yapıyor diğer eksikliklerde ise kişiler cok skkıntı yapmayıp bi şekilde açıklıgı kapatıyor.şimdilik bunu söyleyebilirim. Birde vermiş oldugu cevap benımde hosuma gitmedi banada binlerce ekim yaptıgını dile getirmişti ve ilk defa görüyorum demesine katılmıyorum.

Bende sana katılıyorum kardeşim işin de iyi olduğunu söylüyor fakat tüm forum aşamalarında malesef ki ilhan hocanınn süper dediğim veya olmuş dediğim saç durumu bir elin parmaklarını malesef geçmiyor.kanal açma önemli evet ama devamında ekim de bir o kadar önemli sadece kanal açmada var hoca ekim de siz neden yoksunuz cevap olarak bana ben eksem bile arkadaşlardan güzel olmaz cevabı tamamen bir fiyasko olmasına sebebiyet vermiştir. Çoğu arkadaş ben de dahil revizyon gerek kalmadan olsun istiyoruz fakat durum ortada malesef. Şu an için araştırmaya devam edicem ama şahsi fikrim vazgeçtim ilhan hocadan.
Sizin önereceğiniz isimler var mıdır?
Ayrıca umarım sürecin güzel olur kardeşim.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 19 Ağustos 2019, 10:54:23 »
yandaşız reis hocadan masş alıyoruz  ;)

Blowteam

• Full Member
« Yanıtla #173 : 19 Ağustos 2019, 11:46:47 »
yandaşız reis hocadan masş alıyoruz  ;)
Yani hiç bir şeyin garantisi yok şu elime bile 6 aydan sonra hala bekleyin olur diyenler var aramız da bence objektif bir tutum değil kardeşim 😉

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 19 Ağustos 2019, 21:44:00 »
6 aydan sonra çok gelişme olabilir 1 . 2 ay daha bekleyip  değerlendirme yapmakta ne zarar var  hemen yandaş vs yapıştırmanın ne anlamı var böyle konußmamızın sebebi gerçekten sonucun iyi olmasını istememizden  kaynaklı 3 defa saç ektirmiş biri olarak  biraz birşeyler bildiğimizden birazda  birbirimize yardımcı olup stresi azaltmaya çalışmak birilerine yandaş reklamcı vs demeden önce biraz daha gözlemleme yapın 

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 20 Ağustos 2019, 06:39:28 »
Yukarıda bir yerlerde yazmıştım, yine yazıyorum. Ben de sizinle aynı sonucu aldım. 3260 greft ekildi ama çıkan belki 1000-1500 greft. Çıkanlar da zaten uzayıp saç formu alamıyorlar. Aynı sizinki gibiyim yani. Burada büyük ihitimalle saç kökleri yani greftler beslenemiyor. Beslenemediği için de saç formunu alıp uzayamıyor ve gelişemiyorlar. Burada kanal açımında da problem olabileceği akla geliyor. Ya kanallar düzgün açılmadı ya da düzgün açılmayan bu kanallara greftler gelişigüzel yerleştirildi. Kişisel yorumum, bu saç olmaz. Daha fazla beklemeyin. Çok geçmiş olsun dilerim

İlhan hoca sizden bunun tıbbi olarak araştırılmasını talep etti mi? Mesela meslek hayatında bir bulgu ile ilk kez karşılaşan bir doktor ya da akademisyen, bunun araştırılması için üzerine gider. Sizden elde edeceği bulgularla nerede yanlış yapıldığını ortaya çıkartır, yeni yöntemler geliştirir. Hem ilk kez karşılaşıyorum deyip, hem de araştırılmasını talep etmediyse kusura bakmasın ama ben kendisine doktor ya da bilim insanı demem.

Blowteam

• Full Member
« Yanıtla #176 : 20 Ağustos 2019, 20:15:25 »
Bende  arkadaşa katılıyorum ofiste en iyi yaptığı ekimleri göstermekle olmaz bence. Burada hocanın yaptığı çekimlerde maalesef ki iyi olabilen kötü olanlardan çok çok az.Kendi adıma söylüyorum ilhan hocayı isimler arasından çıkardım umarım bu forumda bizler gibi olan arkadaşlar sayesinde en doğrusunu bulucagız ayrıca fiyat  konusunda ekim fiyatı ne kadardı sizinki çünkü fahiş fiyatlar vermeye başladı 10 bin tl fiyat istedi ben çok şaşırdım bir asmed mi diye düşündüm 😊

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #177 : 31 Ağustos 2019, 06:01:43 »
kanka son durum ne? varmı gelişme?

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 31 Ağustos 2019, 12:08:03 »
Umarım daha güzel olmuştur saçlar bayadır paylaşım yok?

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #179 : 22 Eylül 2019, 09:46:45 »
kanka umarım gelişme olmuştur son durum ne?

Facebook Twitter Instagram