Gönderen Konu: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019  (Okunma sayısı 30120 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019
« Yanıtla #150 : 12 Temmuz 2019, 00:01:31 »
Minoxilin pişmanlık yaratacak bir tarafı yok kardeşim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Minoxil genetik dökülmenin önüne geçemeyen damarları geniştetip kan akışını hızlandırarak az da olsa saçsız alanda saç çıkaran, var olan saçların çabuk uzamasını sağlayan, var olan tüylerinde kalınlaşmasını sağlayan, tamamiyle tesadüf eseri bulunmuş bir ilaç. Uzun vadede yarar sağlamamasının sebebi genetik dökülmenin önüne geçememesi. Şimdi minoxil ile ilgili yanlış algılara gelelim.

İnsanlar minoxil kullanarak özellikle ilk kullanımda düzenli tabi; çok iyi yarar sağlıyor ee tabi minox bi herhangi bir hormonu baskılamadığı için genetik dökül e devam ediyor. Minoxa ara verince yada bırakınca yada var olan saçlar döngüye girince insanlar minox saçımı maffetti aşgısına kapılıyor.
Buradan çıkarılacak sonuç kullanan kimse o minoxı kullanmasa da idi ileri tarihde aynı şekilde olacaktı.
Neyse daha çok yazacak şey var da bence bu kadar da yeterli benden sana tavsiye minoxu normalde 5 sabah 5 aksam olacak şekilde öneriliyor kullanma talimatı o şekilde, ben senın yerınde olsa 3 sabah 3 aksam yapardım. Ekim bölgelerine yayılacak şekilde.
He birde bazılarında ilk başta tansiyon yükselmesi nabız hızlanması yapabilir panik yapmana gerek yok 1-2 güne geçer anlık yapar onuda eğer devamlı yapıyorsa zaten kullanma.
Bende ilhan hocama ektirdim biliyorsun zaten bakalım bizim sonuç nasıl olucak.
İnşallah bu sefer istediğin sonuca ulaşırsın.

Evet hocam bu anlattıklarını bende zamanında minoxili araştırırken düşündüm sağolasın yorumun için.Sonucta maksat kısa süreli saçları beslemek uzun süreli bişey değil ayrıca zaten ekim yapılmıştı bölgeye kullanacağım için yani diğer saçlara etki etmeyeceği içinde (ekim saçlarının da dökülmeye karşı çok güçlü olduğunu biliyoruz) varolan saçlarıma zarar vereceğini de sanmam.Zaten ben ekim yaptırmadan önce de önde üç beş tel saçım vardı onlarda çok yavaş uzuyordu var bı sıkıntı belli bunu düzeltmek lazım ve doktor da oneriyorsa yapacak bişey yok zaten uygulayacagim.Biliyorum seninde ekimin hayırlısı olsun başkan inşallah güzel olucak senin saçlar kaliteli duruyor benim gibi sıkıntı cekmezsin diye düşünüyorum.5 fis olayını da doktor da öyle söyledi ama bir sorayım yinede 3 yeterli mi diye

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 12 Temmuz 2019, 00:05:28 »
60 günün hayırlı olsun :D
Benimde taaaaaam 5 gün oldu  :D

Ahahah teşekkürler inş bir an önce 555.gunlere ulaşırız ikimizde sabırsızlanıyorum çünkü  ;D

Zaman cabuk geciyor emre kardesım dertlenmek için erken bıraz daha sabret diyorum

Hahaha harbiden neler yazmisiz ne günlere geldik ;D valla kardeşim bende doktorun yanına gittiğimde daha bekle zaman var diyeceğini düşünerek gittim ama daha ben konuşmadan bana bu öneride bulununca haksız olmadığımi anladim çünkü saçlar çıkıyor ama uzamiyor sanki çok güçsüzler o yüzden inşallah onlarında guclendirirsek 2 ay sonra güzel olacaktır diye düşünüyorum :) senin ekim ne alemde?

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 12 Temmuz 2019, 00:07:13 »
Emre inşallah sende kurtulursun bu sıkıntından. Güzel haberleri beklemedeyiz.

İnşallah başkan teşekkürler valla artık birazda insan alışıyor. son çare hocanın dediği gibi yapmak,oldu oldu olmadı kader diyip geçicem napayım ben bu kadar uzamasını beklemiyordum sürecin ama hayırlısı olsun diyelim vardır bı nedeni heralde.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 12 Temmuz 2019, 00:47:45 »
kanka donörünün var neseki en kotu 2. ekim ile halledersin ama suan için az daha bekle

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 12 Temmuz 2019, 08:35:06 »

İnşallah başkan teşekkürler valla artık birazda insan alışıyor. son çare hocanın dediği gibi yapmak,oldu oldu olmadı kader diyip geçicem napayım ben bu kadar uzamasını beklemiyordum sürecin ama hayırlısı olsun diyelim vardır bı nedeni heralde.
Geç olsun güç olmasın, seninki sonradan güldürecek ekim bence :)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 12 Temmuz 2019, 08:49:07 »
kanka donörünün var neseki en kotu 2. ekim ile halledersin ama suan için az daha bekle

2.ekime ne zamanım ne de psikolojim yeter şu an knk.belki ilerde vertex açılırsa kafaya takarsam öyle.

İnşallah başkan eksik olma :)

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 12 Temmuz 2019, 09:16:52 »

2.ekime ne zamanım ne de psikolojim yeter şu an knk.belki ilerde vertex açılırsa kafaya takarsam öyle.

kanka takmıyorsan sıkıntı yok sen şimdiden bozma moralinide saç ekiminde sadece ilk 1ay sıkıntı bence

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 12 Temmuz 2019, 09:39:43 »

kanka takmıyorsan sıkıntı yok sen şimdiden bozma moralinide saç ekiminde sadece ilk 1ay sıkıntı bence

Taksam ne olacak knk ikinci Ekim'de kesin olacağının garantisi var mı yok.o yüzden tek çare doktorun söylediğini denemek o da olmazsa dahada uğraşmanın anlamı kalmıyor zaten o yüzden takmıyorum.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #158 : 12 Temmuz 2019, 10:09:42 »
Fin kullandın mı hiç ?
Hintell son gohan yiğit10 ismi anime karakteri olan arkadaş
ve daha niceleri hepsi fin kullanıcısı hepsinin saçları gürleşti.(Misal hintelle acayip etki etmiş finasteride)
Yani neden yazdım eğer min ve dermaroller kullanmak istiyorsan bir fini de dene yan etkide bırakırsın.
Fin fanı gibi gözüküyorum ama bu ilaç cidden işe yarıyor

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 12 Temmuz 2019, 10:16:17 »
Fin kullandın mı hiç ?
ve daha niceleri hepsi fin kullanıcısı hepsinin saçları gürleşti.(Misal hintelle acayip etki etmiş finasteride)
Yani neden yazdım eğer min ve dermaroller kullanmak istiyorsan bir fini de dene yan etkide bırakırsın.

Başladım 1 ay oldu daha.6 aydan önce etki vermez o ama zaten varolan saçlar içinde işe yarasa yeter uzun süre gözüm korktu ama başladım sonunda.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 12 Temmuz 2019, 10:19:54 »
Fin kullandın mı hiç ?

Başladım 1 ay oldu daha.6 aydan önce etki vermez o ama zaten varolan saçlar içinde işe yarasa yeter uzun süre gözüm korktu ama başladım sonunda.
fin kafa arkası ve ortasında yüzde 87 başarı oranına sahip dökülmez o saçlar ikinci bir ekime kadar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 12 Temmuz 2019, 11:21:21 »
Emre saçların son durumu nasıl?
Global Moderator

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 12 Temmuz 2019, 11:24:53 »

6.ayi attım abi işte iki arka sayfada aynı şekilde.Doktor dermaroller+minoxil kullan dedi 3 ay bende konu açtım belki elinde olan vardır diye yalvardım sana da konuyu taşıma diye ama tasimissin direk ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 12 Temmuz 2019, 11:31:40 »

6.ayi attım abi işte iki arka sayfada aynı şekilde.Doktor dermaroller+minoxil kullan dedi 3 ay bende konu açtım belki elinde olan vardır diye yalvardım sana da konuyu taşıma diye ama tasimissin direk ;D

Aldım tekrar onu okumamışım emre yarın alırım o zaman.
Global Moderator

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 12 Temmuz 2019, 11:56:10 »

Tamamdır abi sağolasın yarına kadar çıkmazsa gidip alırım zaten kendime

Aldım tekrar onu okumamışım emre yarın alırım o zaman.

Facebook Twitter Instagram