Gönderen Konu: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019  (Okunma sayısı 30168 defa)

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019
« Yanıtla #135 : 07 Temmuz 2019, 19:32:31 »
sanki hocanın ektikleri çıkmış. yani şuan bakarsan homojen bir çıkış var hatalı bir ekim olsa bölgesel boşluklar olması lazım bence bu ekimde tek sıkıntı açıklığına göre daha sık bir ekim olmalıydı. Onun dışında ekilenler çıkmış gibi. Benim kendi sürecimdede buna benzer tek tesellim homojen çıkıç olması buda bence sağlıklı bir saç ekimi operasyonu olduğunu gösteriyor. Aksi halde hocanın bir ektiği greft tutp aynı yere diğer ektiği greftin tutmaması ve bunu tüm bölgelerde homojen uygulayabilmesi olasılık dahilinde değil.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 07 Temmuz 2019, 20:05:21 »
slm emre mesajını aldım 6 ay olmuş  7. ayın sonunda şu halinden  2 kat daha iyi olacak inan  saç ekimi güzel olsa bile insanın içinde hep dahamı gür olsaydı acaba diye aklında oluyor zaten 2. gürleştirme yi zaten herkes yaptırıyor çok istisnadır 1 kerede iyi sonuç alan  orj saçları gür olanlar seyrek ekilsede diğer saçlar ön tarafda gürlük sağlayıp memnun ediyor  bu saçlar  ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olur  daha iyi olsun dersen 2. revizyonu yaptırırsın yok zamanım yok dersen çekemem o sıkıntıyı tekrar dersen saç smilasyonu yaptırırsın çok iyi olur geriye doğru taramada hiç sırıtmaz

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 07 Temmuz 2019, 20:52:32 »
sanki hocanın ektikleri çıkmış. yani şuan bakarsan homojen bir çıkış var hatalı bir ekim olsa bölgesel boşluklar olması lazım bence bu ekimde tek sıkıntı açıklığına göre daha sık bir ekim olmalıydı. Onun dışında ekilenler çıkmış gibi. Benim kendi sürecimdede buna benzer tek tesellim homojen çıkıç olması buda bence sağlıklı bir saç ekimi operasyonu olduğunu gösteriyor. Aksi halde hocanın bir ektiği greft tutp aynı yere diğer ektiği greftin tutmaması ve bunu tüm bölgelerde homojen uygulayabilmesi olasılık dahilinde değil.

Ektiklerinin çıkmış olduğunu bende düşünüyorum ancak planlama konusunda yaptığı hata ekimin başarısız olmasına sebep oluyor işte.Her saça 2000-3000 arası greft planlıyor nerdeyse eğer sadece ön bolgeyse ama her saçın kalitesi farklı benim saçımın ince telli olduğu uzaktan belli oluyor zaten.Her neyse yinede çıkanlar kalinlasirsa memnun olurum yoksa da zaten para iadesi yapmaz muhtemelen öne tarayıp spreyle devam yapacak bişey yok.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 07 Temmuz 2019, 20:54:38 »
slm emre mesajını aldım 6 ay olmuş  7. ayın sonunda şu halinden  2 kat daha iyi olacak inan  saç ekimi güzel olsa bile insanın içinde hep dahamı gür olsaydı acaba diye aklında oluyor zaten 2. gürleştirme yi zaten herkes yaptırıyor çok istisnadır 1 kerede iyi sonuç alan  orj saçları gür olanlar seyrek ekilsede diğer saçlar ön tarafda gürlük sağlayıp memnun ediyor  bu saçlar  ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olur  daha iyi olsun dersen 2. revizyonu yaptırırsın yok zamanım yok dersen çekemem o sıkıntıyı tekrar dersen saç smilasyonu yaptırırsın çok iyi olur geriye doğru taramada hiç sırıtmaz

Eğer gerçekten 1 ayda bu kadar farkedecekse ve seyrek alanlar kararacaksa yada en azından geriye taranacak hale gelecekse ben dahasını isteyeceğimi sanmıyorum.Cunku az greft olduğu için zaten mükemmel bişey beklemiyordum ama en azından şekil alabilecek kadar uzamalarini istiyorum çıkan saçlar.İnsallah dediğin gibi 1 ayda çok farkeder ama ben sanmıyorum.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 07 Temmuz 2019, 21:17:39 »
Emre İlhan Hoca ile hiç iletişime geçebildin mi? Kendisi ne diyor süreç için çok fazla uzamayan saçın var onlar uzasa görüntü baya fark edecektir.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 07 Temmuz 2019, 22:01:17 »
Emre İlhan Hoca ile hiç iletişime geçebildin mi? Kendisi ne diyor süreç için çok fazla uzamayan saçın var onlar uzasa görüntü baya fark edecektir.

Henüz gecmedim başkan boş günümde haftaya falan uğrarım ama bişey diyecegini sanmıyorum.Bekle diyecek yani olmadı revizyon yapalım diyecek ama ona da ne zamanım ne inancım var.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 11 Temmuz 2019, 20:24:06 »
Merhabalar bugun ilhan hocanın yanına gittim ve o da saçlarıma baktı,fotoğraflar çekti ve çıkışların çok iyi olduğunu ama saçların 6 ayda nasıl 1 cm uzadığını hatta bazılarının hiç uzamadığını anlamadığını söyledi.Saçlarını hiç kestinmi diye sordu kesmediğimi söyleyince açıkçası hayatımda böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum dedi.Bu nedenle dermaroller ve minoxil kullanmamı önerdi başta trixowell serum dedi ama minoxilde olur dedi.Kan akışının ön bölgede muhtemelen çok zayıf olduğunu ve bunu artırmak için bu şekilde 3 ay boyunca dermaroller ve minoxil kullanıp yanına gitmemi söyledi ve saçların toparlayacağına emin olduğunu söyledi.Eğer toparlamazsa bunun çok farklı bir durum olduğunu ciddi bir inceleme yaptıracağını söyledi.Bende umuyorumki toparlar ve bu durumdan bir an önce kurtulurum saçların keyfine bakarım.

Şimdi de sormak istiyorum elinde kullanmadığı fazla minoxil ve dermaroller olan var mıdır acaba varsa alabilir miyim ücretsiz veya ücret dahilinde.Sanırım dermaroller kişiye özel o yüzden hiç kullanılmamış olmalı ama minoxil kullanılmış da olabilir sonuçta 3 ay kullanacağım sadece.Yardım edebilecek varsa özelden ulaşırsa çok sevinirim.Herkese iyi günler,7.ayda görüşmek üzere.

Gençadam

• Full Member
« Yanıtla #142 : 11 Temmuz 2019, 20:31:09 »
Reis minoxil pişmanlıktır

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 11 Temmuz 2019, 20:36:25 »
Reis minoxil pişmanlıktır

sadece ekim yapılmış bölgeye ve kısa süreli olacak kardeşim.hocaya döngü olayını da sordum 3 ay kullanacağız sadece o da beslemek için ekim saçlarına bişey olmaz diğerlerinin de döngüye girmesi için 6 ay 1 sene kullanmak gerekir dedi.doktor tavsiyesi olduğu için de uymak zorundayım yapacak bişey yok böylece beklersem de bişey olacağı yok zaten 6 ay geçti ekim üzerinden.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 11 Temmuz 2019, 21:19:15 »
kanka durum ne var mı gelişme?

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 11 Temmuz 2019, 22:25:41 »
Merhaba. Aynı durumu ben de yaşadım. Ekilen saçlarımın sadece %40’ı çıktı. Çıkanlar da sizinkisi gibi uzamıyor. Mesela 1 ay kestirmeyeyim, sadece 1-2 santim uzuyor saçlarım

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 11 Temmuz 2019, 22:40:26 »
kanka durum ne var mı gelişme?

knk oku yukarda yazdım doktorla görüştüm bakalım hayırlısı.
Merhaba. Aynı durumu ben de yaşadım. Ekilen saçlarımın sadece %40’ı çıktı. Çıkanlar da sizinkisi gibi uzamıyor. Mesela 1 ay kestirmeyeyim, sadece 1-2 santim uzuyor saçlarım

valla doktor bu şekilde önerdi işe yarayacak dedi.isterseniz ben yapayım işe yararsa sizde yapın ama o zamana kadar geç olur dersenizde doktorun söylediği şekilde uygulamasını özelden atabilirim size.

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 11 Temmuz 2019, 22:42:44 »
Minoxilin pişmanlık yaratacak bir tarafı yok kardeşim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Minoxil genetik dökülmenin önüne geçemeyen damarları geniştetip kan akışını hızlandırarak az da olsa saçsız alanda saç çıkaran, var olan saçların çabuk uzamasını sağlayan, var olan tüylerinde kalınlaşmasını sağlayan, tamamiyle tesadüf eseri bulunmuş bir ilaç. Uzun vadede yarar sağlamamasının sebebi genetik dökülmenin önüne geçememesi. Şimdi minoxil ile ilgili yanlış algılara gelelim.

İnsanlar minoxil kullanarak özellikle ilk kullanımda düzenli tabi; çok iyi yarar sağlıyor ee tabi minox bi herhangi bir hormonu baskılamadığı için genetik dökül e devam ediyor. Minoxa ara verince yada bırakınca yada var olan saçlar döngüye girince insanlar minox saçımı maffetti aşgısına kapılıyor.
Buradan çıkarılacak sonuç kullanan kimse o minoxı kullanmasa da idi ileri tarihde aynı şekilde olacaktı.
Neyse daha çok yazacak şey var da bence bu kadar da yeterli benden sana tavsiye minoxu normalde 5 sabah 5 aksam olacak şekilde öneriliyor kullanma talimatı o şekilde, ben senın yerınde olsa 3 sabah 3 aksam yapardım. Ekim bölgelerine yayılacak şekilde.
He birde bazılarında ilk başta tansiyon yükselmesi nabız hızlanması yapabilir panik yapmana gerek yok 1-2 güne geçer anlık yapar onuda eğer devamlı yapıyorsa zaten kullanma.
Bende ilhan hocama ektirdim biliyorsun zaten bakalım bizim sonuç nasıl olucak.
İnşallah bu sefer istediğin sonuca ulaşırsın.

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #148 : 11 Temmuz 2019, 22:58:16 »
60 günün hayırlı olsun :D
Benimde taaaaaam 5 gün oldu  :D

Ahahah teşekkürler inş bir an önce 555.gunlere ulaşırız ikimizde sabırsızlanıyorum çünkü  ;D

Zaman cabuk geciyor emre kardesım dertlenmek için erken bıraz daha sabret diyorum

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 12 Temmuz 2019, 00:00:54 »
Emre inşallah sende kurtulursun bu sıkıntından. Güzel haberleri beklemedeyiz.

Facebook Twitter Instagram