Minoxilin pişmanlık yaratacak bir tarafı yok kardeşim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Minoxil genetik dökülmenin önüne geçemeyen damarları geniştetip kan akışını hızlandırarak az da olsa saçsız alanda saç çıkaran, var olan saçların çabuk uzamasını sağlayan, var olan tüylerinde kalınlaşmasını sağlayan, tamamiyle tesadüf eseri bulunmuş bir ilaç. Uzun vadede yarar sağlamamasının sebebi genetik dökülmenin önüne geçememesi. Şimdi minoxil ile ilgili yanlış algılara gelelim.
İnsanlar minoxil kullanarak özellikle ilk kullanımda düzenli tabi; çok iyi yarar sağlıyor ee tabi minox bi herhangi bir hormonu baskılamadığı için genetik dökül e devam ediyor. Minoxa ara verince yada bırakınca yada var olan saçlar döngüye girince insanlar minox saçımı maffetti aşgısına kapılıyor.
Buradan çıkarılacak sonuç kullanan kimse o minoxı kullanmasa da idi ileri tarihde aynı şekilde olacaktı.
Neyse daha çok yazacak şey var da bence bu kadar da yeterli benden sana tavsiye minoxu normalde 5 sabah 5 aksam olacak şekilde öneriliyor kullanma talimatı o şekilde, ben senın yerınde olsa 3 sabah 3 aksam yapardım. Ekim bölgelerine yayılacak şekilde.
He birde bazılarında ilk başta tansiyon yükselmesi nabız hızlanması yapabilir panik yapmana gerek yok 1-2 güne geçer anlık yapar onuda eğer devamlı yapıyorsa zaten kullanma.
Bende ilhan hocama ektirdim biliyorsun zaten bakalım bizim sonuç nasıl olucak.
İnşallah bu sefer istediğin sonuca ulaşırsın.