Gönderen Konu: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019  (Okunma sayısı 30142 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019
« Yanıtla #120 : 11 Haziran 2019, 23:01:57 »
Kardeşim ilk önce inşallah sonucun güzel olur ama şuan kafana takma benimde senin gibi gelişimim çok yavaş 2 prp, xpecia ama gelişimim çok geriden geliyor sadece pozitif olmamız lazım . Çok bilmiş arkadaşların eleştirilerine kulak asma yeterli güzel kardeşim

Kafaya takmamak mümkün değil.Cunku bu günlerde beklentim daha yüksekti.Tabiki de ekimin kesinlikle patlamış olacağını düşünebilmek için en azından 8.ayi beklemek gerekir bencede.Ama görünen köy de bazen klavuz istemiyor.Yani bu aylarda böyle olan bir on bölgenin 8.ayda bir anda tarakla şekil verilecek sıfır seyreklik de bir saç olacağını beklemek de biraz hayal gibi geliyor bana,yani tatmin konusunda yetersiz olacaktır.Ayrica çok bilmiş az bilmiş diye kimseyi otekilestirmeye gerek yok ki bazı isimlerden de ben yorum istiyorum çünkü olumlu yorum beklentim yok doğru neyse doğru insanlarla onu konuşalım beklentim bu.Tesekkurler sizin de yorumunuz için inşallah hepimizin saçları daha da hareketlenir de ben bu mesajlara bakıp gülerim...

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 11 Haziran 2019, 23:07:28 »
selamlar gördüğüm kadarıyla ümitsizliğe kapılmışsın boşuna stres yapma diye sana gerçekleri yazıyorum  3 defa saç ektirdim 100. günde hiçbirşey bekleme  yorum yapmak için 6.aydan sonrayı bekle  7. ayda atağa geçiyor ve  8. ayda azalarak çıkış devam ediyor bence 9. aydada tamamlanıyor gördüğüm kadarıyla senin ekim alanında çok fazla ince kararmalar var başarılı olacağını düşünüyorum

Başkan ama 100.gunde degilimki 155 deyim.On çizgi hadi neyse çıkış var hepsi tuy gibi kalinlasacak falan eyvallah.Ama on çizginin bir arkası nasıl bu kadar kötü olabilir.Bir de çıkan saçlar çıktığı gibi duruyor her sabah bakıyorum azıcık uzasalar umutlanacam ama uzamalari da çok yavas.Neyse inşallah dediğin gibi olur da şu lanet beladan bir nebze kurtulabilirim.Sagolasin yorum için

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #122 : 12 Haziran 2019, 00:03:32 »
Dostum sen bence biraz ekim olmayan saçlarını kısa tut. Forumda Antonyo nicki üyenin ekimi vardı bilirsin senin ekimi andırıyor biraz. Ufak bir revizyon yaptırıp güzel bir görüntü yakalamıştı. Bir iki ay kadar daha şans ver bence ekime. Bu arada takviye olarak ne kullanıyordun? Sprey vs. kullandırıyor mu İlhan Hoca? Sigaranın saçlara zararını araştırırken geçen video da denk geldim sanırım sprey öneriyor ekimlerinde.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 12 Haziran 2019, 00:43:34 »
Dostum sen bence biraz ekim olmayan saçlarını kısa tut. Forumda Antonyo nicki üyenin ekimi vardı bilirsin senin ekimi andırıyor biraz. Ufak bir revizyon yaptırıp güzel bir görüntü yakalamıştı. Bir iki ay kadar daha şans ver bence ekime. Bu arada takviye olarak ne kullanıyordun? Sprey vs. kullandırıyor mu İlhan Hoca? Sigaranın saçlara zararını araştırırken geçen video da denk geldim sanırım sprey öneriyor ekimlerinde.
155 günde çok erken  sana tavsiyem ilgilenme çıkan saçları takip etmemeye çalış çünkü  çıkıp çıkmadığını anlayamıyorsun bu saç ekim işi enteresan bir  iş bende çok takip ettim tek 1 telin çıktığını bile gözlemleyemedim  ama çıkıyorlar  farkedebileceğin çıkışlar 6. ayda oluyor 5. ayda bile fazla bişey bekleme 6. ay ve 7 . aya yoğunlaş

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 12 Haziran 2019, 00:49:07 »

Öncelikle saçlarımı kısa tutsamda bişey değişmeyecek zira kısa saç da hiç yakışmıyor bu şekilde çok daha iyi.Çünkü zaten günlük hayatta bu saçlar bu şekilde gezmiyorum yatırıyorum,ekim bölgesi düzgünce gözüksün diye bu şekilde foto çekiyorum.Daha sonra takviye olarak bişey kullanmana gerek yok xpecia kullanırsan vitamin faydası iyi olur dedi bende bir iki ay xpecia kullandım.Ayrıca ekimden aylar önce de proscar önermişti keşke kullansaydım diyorum onu şimdi.Trixowell şampuanını ve spreyini önerdiği de oluyor ancak bir işe yaradığını düşünmüyorum bana da önermedi zaten zira spreysiz bile iyi sonuçlar alınabiliyor onun yerine minoxil kullansam daha faydalı olur ancak onunda geri dönüşleri kötü oluyor bu nedenle şu an proscara başlamayı düşünüyorum inşallah faydası olur.Revizyon konusuna gelecek olursak da tamamı tutmayan veya olmayan ekime revizyon yapmak pek de mantıklı gelmiyor bana tabi yine de zaman dolunca bunları düşüneceğim.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 12 Haziran 2019, 00:54:37 »
155 günde çok erken  sana tavsiyem ilgilenme çıkan saçları takip etmemeye çalış çünkü  çıkıp çıkmadığını anlayamıyorsun bu saç ekim işi enteresan bir  iş bende çok takip ettim tek 1 telin çıktığını bile gözlemleyemedim  ama çıkıyorlar  farkedebileceğin çıkışlar 6. ayda oluyor 5. ayda bile fazla bişey bekleme 6. ay ve 7 . aya yoğunlaş

İnşallah öyle olur başkan sağolasın.Doğru bazen farketmediğim çıkışlarda oluyordur ben genelde iki üç tel seçip onların uzamasına yoğunlaşıyorum.Açıkçası çıkış değilde daha çok uzama anlamında sıkıntım var gibi.İnşallah daha iyi olur sağolasın yorumların için.

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #126 : 12 Haziran 2019, 12:18:10 »
Kardeşim ilk önce inşallah sonucun güzel olur ama şuan kafana takma benimde senin gibi gelişimim çok yavaş 2 prp, xpecia ama gelişimim çok geriden geliyor sadece pozitif olmamız lazım . Çok bilmiş arkadaşların eleştirilerine kulak asma yeterli güzel kardeşim

Peki Az bilmiş arkadaşların olumlu yorumlarına odaklansa? Saçları daha çok çıkar mı? Sence?
Güzel insan burada hiç kimse birer operatör doktor estetisyen vs. Değil insanların heveslerinin kırılmasına neden olan birçok yorumla karşılaştım.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 12 Haziran 2019, 12:35:12 »

Peki Az bilmiş arkadaşların olumlu yorumlarına odaklansa? Saçları daha çok çıkar mı? Sence?
Güzel insan burada hiç kimse birer operatör doktor estetisyen vs. Değil insanların heveslerinin kırılmasına neden olan birçok yorumla karşılaştım.

Op.dr. Yada estetisyen olmakta insanlara olumsuz yorum yapma yetkisi vermez. Ben olumsuz yorum yapan biri değilim. Ney görüyorsam onu söylerim. Genelde de söylediklerim ve tahminlerim isabetli olduğu İçin arkadaslar özelikle “iyi yada kötü gerçek ne ise gözünde duymak isterim” der , bende ona göre yorum yaparım.

Aksi sorulmadıkca koru yorum yapmamaya çalışırım zaten. Ne ise gerçek onu söylerim yani anlayacağın, olmayacak bi ise “aslansın kaplansın, 15 aya kadar devam eder çıkışlar” demekle saç çıkacağını bilsem herkese duymak istediklerini yazardım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 12 Haziran 2019, 13:13:38 »
Şimdilik 12 ay sonuna kadar saçlar ne kadar kapatıcılık sağlarsa o kadar kardır ikinci bir ekime katkı sağlamak adına umarım gerek kalmaz bunuda süreç nedeniyle söylüyorum tabi şuanki aşamada 2 bir ekim gerekecek gibi duruyor gönlümden geçen ise sürecin yavaş olması ve güzel sonuçlanması.
Global Moderator

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 12 Haziran 2019, 15:50:15 »
Şimdilik 12 ay sonuna kadar saçlar ne kadar kapatıcılık sağlarsa o kadar kardır ikinci bir ekime katkı sağlamak adına umarım gerek kalmaz bunuda süreç nedeniyle söylüyorum tabi şuanki aşamada 2 bir ekim gerekecek gibi duruyor gönlümden geçen ise sürecin yavaş olması ve güzel sonuçlanması.

Peki abi burda bir hata yokmu? Sadece ön bölgeye bir ekim yapılıyor ve ikinci bir ekimden bahsediliyor.Butun kafaya ekim yapılıp tek seferde kapaticilik sağlanan ekimler var.Greft sayısı diyeceksiniz diye söylüyorum İlhan hocaya gidin bugün sorun bütün kafaya 4000 yeterli diyor ön bölgeye 4000 diyenlere saçmalık diyor.Baska yaptığı ekimlerde olumlu durumlarda var.Bence ikinci ekimden ziyade bana ekim yapılırken nerde hata yapıldı bunun tartışılması daha doğru olacaktir...

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 12 Haziran 2019, 17:05:00 »
Emre ben senin açıklığın için ekilen grefti yeterli bulmuyorum belki ekilen büyük oranda çıktı ama seyrek ekildiği için böyle görüntü oluşuyor. İlerde kalınlaşıp hacim alırsa daha net anlarız

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 12 Haziran 2019, 17:06:35 »

Peki abi burda bir hata yokmu? Sadece ön bölgeye bir ekim yapılıyor ve ikinci bir ekimden bahsediliyor.Butun kafaya ekim yapılıp tek seferde kapaticilik sağlanan ekimler var.Greft sayısı diyeceksiniz diye söylüyorum İlhan hocaya gidin bugün sorun bütün kafaya 4000 yeterli diyor ön bölgeye 4000 diyenlere saçmalık diyor.Baska yaptığı ekimlerde olumlu durumlarda var.Bence ikinci ekimden ziyade bana ekim yapılırken nerde hata yapıldı bunun tartışılması daha doğru olacaktir...

Şimdi ekim sonuçlanmağı için bir hata var hata şu demek doğru olmaz süreç devam ediyor bakalım durum ne olucak görücez.
Global Moderator

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 07 Temmuz 2019, 18:22:36 »
180.gun yani 6.ay.

Pek de söylenecek bişey yok aslında durum fotolarda görüldüğü gibi.2 aydır üç beş çıkış dışında pek bir değişiklik yok çıkışlar olduğunu zaten hiç inkâr etmedim sivilcelenme de oldu 2 tane var ama sıkıntı çıkan saçların uzamamasi veya uzayıp tüy şeklinde kalması yada yetersiz greftten dolayı seyrek kalmasi.Hatta çiftli greftlerin yüzde 80 ininde biri uzamış ne güzel ama diğeri kısacık anlam veremedim tek çözümü sanki minoxil kullanmak gibi geliyor onu da doktora danisacagim.Ayrica 1 aya yakındır finas kullanıyorum yan etki olduğunu pek sanmıyorum cinsel istekte azalma oldu biraz ama iyi yönde oldu yani gerçekten önceden çok sıkıntıydi benim için şimdilik böyle iyi en azından istemediğim zamanlarda aklıma düşmüyor :D Gerisini siz yorumlarsiniz he bide saçları neden geriye atıp foto çekiyorum da öne yatırıp cekmiyorum çünkü zaten saçları öne yatırıp spreyleyip hayatımı yaşıyordum eskiden de benim ekim yaptırma amacım geriye tarayabilmek rüzgarda falan ucsa da saçlar seyrek gozukmesinden kurtulabilmek yoksa bı anlamı yok yani.Neyse fazla uzattım,sanırım son 2 ay daha kaldı onlarda da bişey olmazsa umudu kesip hayata devam edeceğiz revizyon gibi bir şey yapabileceğimi de sanmam hayat benim için yeni başlıyor çünkü pek zamanım olacağını düşünmüyorum.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 07 Temmuz 2019, 18:29:45 »
Bunlarda soldan ve sağdan.Sol sağa göre daha iyi en azından çıkanlar şekil alıyor biseye benziyor ama sağ kötü durumda.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 07 Temmuz 2019, 18:31:16 »
Sağ

Facebook Twitter Instagram