Kardeşim ilk önce inşallah sonucun güzel olur ama şuan kafana takma benimde senin gibi gelişimim çok yavaş 2 prp, xpecia ama gelişimim çok geriden geliyor sadece pozitif olmamız lazım . Çok bilmiş arkadaşların eleştirilerine kulak asma yeterli güzel kardeşim
Peki Az bilmiş arkadaşların olumlu yorumlarına odaklansa? Saçları daha çok çıkar mı? Sence?
Güzel insan burada hiç kimse birer operatör doktor estetisyen vs. Değil insanların heveslerinin kırılmasına neden olan birçok yorumla karşılaştım.
Op.dr. Yada estetisyen olmakta insanlara olumsuz yorum yapma yetkisi vermez. Ben olumsuz yorum yapan biri değilim. Ney görüyorsam onu söylerim. Genelde de söylediklerim ve tahminlerim isabetli olduğu İçin arkadaslar özelikle “iyi yada kötü gerçek ne ise gözünde duymak isterim” der , bende ona göre yorum yaparım.
Aksi sorulmadıkca koru yorum yapmamaya çalışırım zaten. Ne ise gerçek onu söylerim yani anlayacağın, olmayacak bi ise “aslansın kaplansın, 15 aya kadar devam eder çıkışlar” demekle saç çıkacağını bilsem herkese duymak istediklerini yazardım.