Gönderen Konu: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019  (Okunma sayısı 30139 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019
« Yanıtla #106 : 08 Haziran 2019, 11:07:01 »
Devamı sol.proscar kullanmayı artık ciddi düşünmeye başlıyorum çünkü ortada kendi saçlarım vardı zaten aralarında tüyler vardı onları harekete geçirse ekim saçlarınida hareketlendirse bir kararma sağlarım diye düşünüyorum.yan etki falan pek umrumda değil artık açıkçası öldürmez en kotu sakatlar modundayim şu an.180 de görüşmek üzere...

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 08 Haziran 2019, 11:10:29 »
Süreç yavaş ilerliyor olabilir  henüz çıkışlarda yeni başladı olumsuz düşünmene gerek yok şimdilik

Abi sen hep pozitif enerji veriyosun eyvallah sağol ama yavaş ilerlese keşke yine iyi.Bildigin son 1 aydır aynı yerde sayıyor.Sadece üç beş kök ucu cikti ona şahit oldum gerisi bir ay onceyle hemen hemen aynı.Neyse zaten elimden bişey gelmez beklemeye devam.Birde sloccer abiyi bekliyorum pek yorum yapmıyor bana ama onun dediği gibi sonuçlanıyor zaten bakalım neler dicek olmamış derse zaten bende olmadı diyorum,olacak derse de inşallah olur dicem bekleyecem..

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 08 Haziran 2019, 11:48:13 »
Devamı sol.proscar kullanmayı artık ciddi düşünmeye başlıyorum çünkü ortada kendi saçlarım vardı zaten aralarında tüyler vardı onları harekete geçirse ekim saçlarınida hareketlendirse bir kararma sağlarım diye düşünüyorum.yan etki falan pek umrumda değil artık açıkçası öldürmez en kotu sakatlar modundayim şu an.180 de görüşmek üzere...

Üzme tatlı canını Emre henüz erken inşallah atak yapacaktır. Zor bir süreç her anlamda anlıyorum seni şimdilik  beklemek zorundasın. Dilim varmıyor ama en kötü Hoca revizyon yapar sen ister misin tâbi bilmiyorum.

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #109 : 08 Haziran 2019, 11:53:05 »
doktorunuz gördümü acaba bu durumu .gerçi görsede bekle diyecektir,benim forumdaki konulardan çıkardığım sonuç ilk 5 ay yüzde 60 geri kalan aylar yüzde 40 daha koyuyor üstüne.sizin yüzde 25 falan çıkmış en çok gibi görünüyor şu zamana kadar.
yani yüzde 60 olması gerekirken yüzde 25 çıktuğına göre geri kalan yüzde 40 ında yüzde en fazla yüzde 25 i çıkaraktır oda totalde tüm ekimin yüzde 10 olacaktır.bu durumda 300 greft daha çıkış olacak demektir.300 greft yeni çıkış ve şu ana kadar çıkan saçın güçlenmesiyle beraber nihai sonuç ortaya çıkacak demektir .
işin içine biraz fazla matematik girdi idare et kardeşim :) umarım hesapladığımdan çok daha iyi sonuç alırsın.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 08 Haziran 2019, 11:56:43 »
Bende zaman zaman olumsuz düşünceler yaşıyorum ama bu sürecin bir parçası sanırsam. Benim 4,5 ay oldu seninkinden sık şuan ama bana 4800 grafts ekildi be bazen kendime soruyorum 4800 hakkı bu değil. Sende 2750 grafts ekilmiş bence ekilen çıkan oranına bakarsak seninki benimkinden iyi ve bende açık alan seninki kadar bile değildi ona rağmen yani. 8 ayı doldurmadan bence süreç hakkında bir şey söyleyemeyiz. Kimsede yorum yapamaz anca moral verilir okadar. Açıkçası ben forumu ilerde dönüp baktığımda hatıra olsun diye albüm olarak kullanıyorum.

Gençadam

• Full Member
« Yanıtla #111 : 09 Haziran 2019, 03:53:20 »
Bro hemen hemen aynı açıklığa sahibiz sana ekilem greft sayısı bana az gibi geldi sanki birazda fire verilmiş gibi umarım yanılırım

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 09 Haziran 2019, 10:08:12 »
kanka moral bozma daha 8.ay sonuna kadar sabret

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 09 Haziran 2019, 11:26:59 »
Yorumlar için teşekkürler tek tek cevap vermek yerine hepsine toplu cevap vermek istiyorum.Oncelikle greft sayısının yetersiz olduğu kanaatini yanlış buluyorum ki sadece on bölgede açıklığım var ve şekil versem yeter demiştim hoca da bunu biliyordu ayrıca kabuk dökümü fotolarini bakarsaniz ne kadar sık durduğunu görürsünüz on çizginin.Fire vermiş mıdır illaki vermiştir ama.burdaki en saçma olay çıkan saçlar var ama uzamiyorlar sok dökülme sonrası nasıl ciktilarsa aynı duruyolar can sıkan konu birazda bu aslında.Atak yapar mı bir ay daha yapar sonrası hikaye bence kalinlasmalarla çok ufak daha gelişme olsa da benim istediğim şekilde şekil verilecek bir saça dönüşeceğini ben artık zannetmiyorum inş dönüşür ama zor.Revizyon konusu ortada sadece ufak bir alanı başarısız olmuş değil genel anlamda başarısız olmuş bir ekim olursa benimki revizyon yapacagimi sanmam keza dediğim gibi saçlarımı uzatıp önde spreyle bir şekilde yaşarım zaten bu işi spreyden kurtulmak için giriştim halim ortada.Para iadesi yapan bir doktor olmadığını duydum ama bu konuda diretirim inş gerek kalmaz bu konulara bir ay sonra ama pek umudum yok iade konusunu falan da buraya yazarım zaten.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 10 Haziran 2019, 14:42:14 »
Sürece göre para iadesi gibi değerlendirmeler hemüz doğru değil herkesin saç yapısı gelişimi aynı olacak değil 8/9 aylara kadar beklemek gerek olumsuz olduğumu net karar vermek için

Umuyorum güzel ataklarla istediğin saçlara kavuşursun emrecim sabırla bekleyelim şimdilik. Henüz süreç erken.
Global Moderator

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 11 Haziran 2019, 20:08:28 »
selamlar gördüğüm kadarıyla ümitsizliğe kapılmışsın boşuna stres yapma diye sana gerçekleri yazıyorum  3 defa saç ektirdim 100. günde hiçbirşey bekleme  yorum yapmak için 6.aydan sonrayı bekle  7. ayda atağa geçiyor ve  8. ayda azalarak çıkış devam ediyor bence 9. aydada tamamlanıyor gördüğüm kadarıyla senin ekim alanında çok fazla ince kararmalar var başarılı olacağını düşünüyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 11 Haziran 2019, 20:51:34 »
Emre kardesim ben İnan senin konuyu es geçmişim. Sebebide isim benzerliği. Şimdi farkettim ..
Kardesim mesajda özellikle Sloocer yorum yapmadı dedigin  için açık açık fikrimi yazacağım. Bence 1 Ekim Yolu daha gözükmüş sana. Ben 110-130 arası yaptıgım öngörülerde pek yanılmıyorum , sen 150 lerdesin.. bana kalırsa şuanki durumuna %30 daha eklersin. Oda seni mutlu etmez.2.ekim İçin yer bakarsın.Bu gözümle görüp beynimle söylediklerim.
Gönlümden geçen, o inçe tüylerin tamamı yeni çıkıştır, eskiden kalan saçların değildir. %30 + onların kalınlaşması ile sen süreci kapatır tarak kıran saçlı biri olarak berberlerin korkulu rüyası haline gelirsin.
Bu arada bana Kızan arkadaslar olacaktır herzamanki gibi “ sloocer moral bozuyor , strese sokuyor sürecin basında daha çocuk, çıkışlar 12 aya kadar devam eder, 16. Aya kadar kalınlaşır “ diye , varsın olsun.. ben stressmiş, panikmşş bunların süreci etkilediğini hiç düşünmüyorum.

Emre kardesim sen kendini beynimden gecenleri yazdığım duruma göre hazırla, gönlümden geçen olursa “ararsın beni bir yemek ısmarlarsın”

AvukatBey

• Full Member
« Yanıtla #117 : 11 Haziran 2019, 21:02:47 »
Kardeşim ilk önce inşallah sonucun güzel olur ama şuan kafana takma benimde senin gibi gelişimim çok yavaş 2 prp, xpecia ama gelişimim çok geriden geliyor sadece pozitif olmamız lazım . Çok bilmiş arkadaşların eleştirilerine kulak asma yeterli güzel kardeşim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 11 Haziran 2019, 21:21:12 »
Kardeşim ilk önce inşallah sonucun güzel olur ama şuan kafana takma benimde senin gibi gelişimim çok yavaş 2 prp, xpecia ama gelişimim çok geriden geliyor sadece pozitif olmamız lazım . Çok bilmiş arkadaşların eleştirilerine kulak asma yeterli güzel kardeşim

Peki Az bilmiş arkadaşların olumlu yorumlarına odaklansa? Saçları daha çok çıkar mı? Sence?

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 11 Haziran 2019, 22:55:50 »

Peki Az bilmiş arkadaşların olumlu yorumlarına odaklansa? Saçları daha çok çıkar mı? Sence?

Teşekkürler abi yorumun icin.Yani ben yorum bekleyen birisi değilim ama senin notr yorumların ve genelde bu yorumlarının tutması  nedeniyle mesaj attım. yoksa burda 0 yorumda gelse ben 12.aya kadar zaten bekleyeceğim ve süreci paylaşacağım.Onun dışında yorumuna gelince evet bende senin gibi düşünüyorum baktığım bir çok ekim eğer 100-150 arası gerçekten kararma olusturduysa tatmin ediyor yoksa sadece saçlar uzuyor seyreklikler devam ediyor yani tatmin etmiyor.Onun dışında evet on çizgide çıkan saçlarım çok ince onların kalinlasmasi sanırım 7-8.aylari bulacak tüyler kalinlasacak ancak yinede yüksek ışıkta baktığımda gördüğüm o boşluk görüntüsü acayip can sıkıcı.Bu nedenle de proscar kullanmayı düşünüyorum çünkü kalınlaşma zamanı gelene kadar biraz daha destekleyeyim diyorum çünkü ilk ekim yaptirdigimda bu zamanlarda böyle olacağını bilseydim kesinlikle başlardım açıkçası yan etkiler artık çok da korkutmuyor her şey olacağına varır diyorum bu kadar kişi oneriyorsa ve saçlarım inceyse kullanmam gerekiyor diye düşünüyorum.Ayrica kimse burda çok bilmiş veya bilgisiz diye ayrılmıyor yorumu olan yapıyor zaten sana da ben yapmanı söyledim yani boş yere polemiğe girmene gerek yok fazla takılma abi.Tekrar teşekkürler abi yorumun için sanırım proscarla birlikte bu ekimin 8.ayda son halini görürüz diye düşünüyorum.Ama ikinci bir ekim zor şu an hem yeni bitirdim okulu hem de psikolojim bunu kaldiramayabilir şu an bir süre beklerim gibi.

Bu saçlar olsunda abi yemek tabiki ismarlariz hiç sıkıntı değil hem tanismis muhabbet etmiş de oluruz :)

Facebook Twitter Instagram