Emre kardesim ben İnan senin konuyu es geçmişim. Sebebide isim benzerliği. Şimdi farkettim ..
Kardesim mesajda özellikle Sloocer yorum yapmadı dedigin için açık açık fikrimi yazacağım. Bence 1 Ekim Yolu daha gözükmüş sana. Ben 110-130 arası yaptıgım öngörülerde pek yanılmıyorum , sen 150 lerdesin.. bana kalırsa şuanki durumuna %30 daha eklersin. Oda seni mutlu etmez.2.ekim İçin yer bakarsın.Bu gözümle görüp beynimle söylediklerim.
Gönlümden geçen, o inçe tüylerin tamamı yeni çıkıştır, eskiden kalan saçların değildir. %30 + onların kalınlaşması ile sen süreci kapatır tarak kıran saçlı biri olarak berberlerin korkulu rüyası haline gelirsin.
Bu arada bana Kızan arkadaslar olacaktır herzamanki gibi “ sloocer moral bozuyor , strese sokuyor sürecin basında daha çocuk, çıkışlar 12 aya kadar devam eder, 16. Aya kadar kalınlaşır “ diye , varsın olsun.. ben stressmiş, panikmşş bunların süreci etkilediğini hiç düşünmüyorum.
Emre kardesim sen kendini beynimden gecenleri yazdığım duruma göre hazırla, gönlümden geçen olursa “ararsın beni bir yemek ısmarlarsın”