Yok cihan kardes ama maillesmisligim var ukala geldi bana cok biliyorum havalarinda.arti sonuclarida 1 ekimi iyiyse dokuzu kotu dr mus falan hepsi bos o parmaklar isliycek calisicak oyle cizgi cektim gerisini asistanlar yapsan yok alim yaptim greftleri asistanlar koysun.dunyanin parasini aliyorsan biraz terle.asmed bile kendi ekmiyor asistanlarina ne kadar guvensede kendisi ekmesi lazim.hele bu serkan aydin digeri serkan aygin cok buyuk hocalarya yuzunu 2 dakika gorebilirsin ekime gittinmi.coluk cocuk kafanla deneyim kazanir cikarsa cikar cikmazsa yandin.yani bu isler ucuz isler deil paran yoksa girmemen lazim benim icinde gecerli fakirsen sac ekimini yaptiriyorsan kotu sonuc aldinmi aglamamak lazim. sanarsim kizilay kan kuyrugu fabrikasyon hangi kalite hangi greft alimi allah korusun o kadar yogun ekim merkezi.sıkısinca iki unluye resim atttiryorlar sonra ortada yoklar.
Yazınızda inanılmaz bir mantık hatası var, paran yok yaptırma demek inanılmaz bir saçmalık. Saydığın isimler kendi ekiplerini titizlikle yetiştiriyor özellikle Asmed’in başarısı ortada ve son yıllarda sektöre iyi katkı veren Serkan Aygın.
Serkan Aydın doktor olmadığı için çok yorum yapmayacağım ancak onun da başarılı sonuçları ortada.
İnsanların vermiş oldukları kararları çok bilgiye sahip olmadan etkilemiş olmayın. Serkan Aygın’da ekim yaptırdım, tutar tutmaz orasını bilemem ama kızılay kan kuyruğu fabrikasyon gibi terimler inanılmaz çirkin, Koç Hastanesi’nde büyük ilgi alaka ile, 7-8 kişilik bir ekip başımdaydı, Serkan Hoca klinikte 2 kere, hastane’de 1 kere daha gördü beni. Ekimi o yapmayacaksa zaten 1 saat görsem ne olacak, aşk mı yaşayacağız ? Bana yorumunu yapar, ekibine teslim eder.