Gönderen Konu: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019  (Okunma sayısı 30093 defa)

umitt24

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr.İlhan Serdaroğlu-2750 Greft-09.01.2019
« Yanıtla #181 : 24 Kasım 2019, 22:43:41 »
emre kardeşim slm öncelikle hayırlı olsun saç ekimin üzerinde 10 ay gibi bir süre geçmiş umarım herşey istediğin gibidir. benim senden bir ricam var bende serdar ilhanoğlu hocamızda kısmet olursa saç ekimi yapacağım hatta ekim  randevusunu bile  aldım , ama hala aklımda bazı şüpheler var doğrumu yaptım yalnış mı yaptım, sende ricam acaba telefonumu versem iletişeme geçebilirmisin veya sen yazsan ben arasam seni sormak istediğim bir kaç önemli sorum varda 1. fiyat 2. ekimden sonra ki süreç gibi gibi .   

umitt24

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #182 : 24 Kasım 2019, 22:45:56 »
emre kardeşim slm öncelikle hayırlı olsun saç ekimin üzerinde 10 ay gibi bir süre geçmiş umarım herşey istediğin gibidir. benim senden bir ricam var bende serdar ilhanoğlu hocamızda kısmet olursa saç ekimi yapacağım hatta ekim  randevusunu bile  aldım , ama hala aklımda bazı şüpheler var doğrumu yaptım yalnış mı yaptım, sende ricam acaba telefonumu versem iletişeme geçebilirmisin veya sen yazsan ben arasam seni sormak istediğim bir kaç önemli sorum varda 1. fiyat 2. ekimden sonra ki süreç gibi gibi .   

umitt24

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #183 : 24 Kasım 2019, 22:46:41 »

Thanato

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #184 : 01 Aralık 2019, 21:07:18 »
Gelişme varmı acaba durumda? belkide toparlar bilmiyorum

Seven

• Sr. Member
« Yanıtla #185 : 01 Aralık 2019, 21:28:33 »
Son surumu paylaşırmışsınız hocam?
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #186 : 25 Ocak 2020, 03:13:54 »
180.gun yani 6.ay.

Pek de söylenecek bişey yok aslında durum fotolarda görüldüğü gibi.2 aydır üç beş çıkış dışında pek bir değişiklik yok çıkışlar olduğunu zaten hiç inkâr etmedim sivilcelenme de oldu 2 tane var ama sıkıntı çıkan saçların uzamamasi veya uzayıp tüy şeklinde kalması yada yetersiz greftten dolayı seyrek kalmasi.Hatta çiftli greftlerin yüzde 80 ininde biri uzamış ne güzel ama diğeri kısacık anlam veremedim tek çözümü sanki minoxil kullanmak gibi geliyor onu da doktora danisacagim.Ayrica 1 aya yakındır finas kullanıyorum yan etki olduğunu pek sanmıyorum cinsel istekte azalma oldu biraz ama iyi yönde oldu yani gerçekten önceden çok sıkıntıydi benim için şimdilik böyle iyi en azından istemediğim zamanlarda aklıma düşmüyor :D Gerisini siz yorumlarsiniz he bide saçları neden geriye atıp foto çekiyorum da öne yatırıp cekmiyorum çünkü zaten saçları öne yatırıp spreyleyip hayatımı yaşıyordum eskiden de benim ekim yaptırma amacım geriye tarayabilmek rüzgarda falan ucsa da saçlar seyrek gozukmesinden kurtulabilmek yoksa bı anlamı yok yani.Neyse fazla uzattım,sanırım son 2 ay daha kaldı onlarda da bişey olmazsa umudu kesip hayata devam edeceğiz revizyon gibi bir şey yapabileceğimi de sanmam hayat benim için yeni başlıyor çünkü pek zamanım olacağını düşünmüyorum.

geçmiş olsun varmı bir gelişme.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #187 : 25 Ocak 2020, 04:05:55 »
saç ekiminin kitabını yazmış biri  dr bey  😕 böyle  kötü  sonuçlar olursa ne yapacaz biz kime  güvenelim   gidip kasap  merdiven  altı  bir yere saç ekim  yapacam  nasıl olsa sonuç ayn😕😕

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #188 : 25 Ocak 2020, 14:33:23 »
Hangi kitabi yazmis ekimi asistanlarina yaptiran ekimciye ekimci demem ben ne kadar cok parmak girerse isin icine o kadar basari sansi duser.serdar oglunun sonuclari 10 kisiden 3 u falan ortalamasi.ama olumsuz bir yorumda bulundunmu hemen  seni kucumser ve en iyisi benim moduna gecer.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #189 : 25 Ocak 2020, 14:39:33 »
Murat haklısın ..👍

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #190 : 25 Ocak 2020, 14:45:48 »
Doğru düzgün bir denetim  yok saç ekim merkezlerini    adam dr  ama   gelip ön  çizgi çizip sonra ortadan kayoluyor sonra   20 25 yaşında gençler  deneyimsiz  kişiler  gelip saç ekiyor   sonuç  ortada   insanlar bilinçli  olmalı   böyle yerlerden uzak dursun isterse dünyanın en iyi dr olsun   ne fark eder  .

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #191 : 25 Ocak 2020, 20:26:25 »
Hangi kitabi yazmis ekimi asistanlarina yaptiran ekimciye ekimci demem ben ne kadar cok parmak girerse isin icine o kadar basari sansi duser.serdar oglunun sonuclari 10 kisiden 3 u falan ortalamasi.ama olumsuz bir yorumda bulundunmu hemen  seni kucumser ve en iyisi benim moduna gecer.

Siz kendisine ekim mi yaptırdınız hocam?

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #192 : 26 Ocak 2020, 03:57:06 »
Yok cihan kardes ama maillesmisligim var ukala geldi bana cok biliyorum havalarinda.arti sonuclarida 1 ekimi iyiyse dokuzu kotu dr mus falan hepsi bos o parmaklar isliycek calisicak oyle cizgi cektim gerisini asistanlar yapsan yok alim yaptim greftleri asistanlar koysun.dunyanin parasini aliyorsan biraz terle.asmed bile kendi ekmiyor asistanlarina ne kadar guvensede kendisi  ekmesi lazim.hele bu serkan aydin digeri serkan aygin cok buyuk hocalarya yuzunu 2 dakika gorebilirsin ekime gittinmi.coluk cocuk kafanla deneyim kazanir cikarsa cikar cikmazsa yandin.yani bu isler ucuz isler deil paran yoksa girmemen lazim benim icinde gecerli fakirsen sac ekimini yaptiriyorsan kotu sonuc aldinmi aglamamak lazim. kizilay kan kuyrugu fabrikasyon hangi kalite hangi greft alimi allah korusun  o kadar yogun ekim merkezi.sıkısinca iki unluye resim atttiryorlar sonra ortada yoklar.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2020, 15:34:49 Gönderen: Hintell »
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #193 : 26 Ocak 2020, 10:17:29 »
Yok cihan kardes ama maillesmisligim var ukala geldi bana cok biliyorum havalarinda.arti sonuclarida 1 ekimi iyiyse dokuzu kotu dr mus falan hepsi bos o parmaklar isliycek calisicak oyle cizgi cektim gerisini asistanlar yapsan yok alim yaptim greftleri asistanlar koysun.dunyanin parasini aliyorsan biraz terle.asmed bile kendi ekmiyor asistanlarina ne kadar guvensede kendisi  ekmesi lazim.hele bu serkan aydin digeri serkan aygin cok buyuk hocalarya yuzunu 2 dakika gorebilirsin ekime gittinmi.coluk cocuk kafanla deneyim kazanir cikarsa cikar cikmazsa yandin.yani bu isler ucuz isler deil paran yoksa girmemen lazim benim icinde gecerli fakirsen sac ekimini yaptiriyorsan kotu sonuc aldinmi aglamamak lazim.serkan aydin aygin sanarsim kizilay kan kuyrugu fabrikasyon hangi kalite hangi greft alimi allah korusun hiv bile kaparsan o kadar yogun ekim merkezi.sıkısinca iki unluye resim atttiryorlar sonra ortada yoklar.
Çok haklı bir isyan.
Bu arada arkadaşlar konu sahibi dışında konuyu uplamayın zira moralini bozuyor olabilirsiniz.
Konu sahibi arkadaşım canını sıkıyorsa hintell reyise mesaj at kaldırsın.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #194 : 26 Ocak 2020, 12:41:38 »
Çok haklı bir isyan.
Bu arada arkadaşlar konu sahibi dışında konuyu uplamayın zira moralini bozuyor olabilirsiniz.
Konu sahibi arkadaşım canını sıkıyorsa hintell reyise mesaj at kaldırsın.

arkadaş moralini neden bozsun olan olmuş ekim patlamış moral bozacak bir şey varsa oda aynaya bakmak olabilir buraya yazılanlarla ne alakası var.

Facebook Twitter Instagram