Gönderen Konu: Gaziosmanpaşa medical park hastanesi taksim hair tolga bey 5000 kök 05.01.2019  (Okunma sayısı 12164 defa)

Hkn34

• Yeni üye
  • *
5 Ocak 2019 cumartesi günü istanbula gaziosmanpaşa medical park hastanesinde tolga bey ve ekibi tarafından ekim gerçekleşti. Tolga bey ve ekibi titizlikle çalıştı. 5000 kök alındı. Lokal anestezi ile başlayan süreç boyunca Ağrı sızı herhangi bir durum olmadı. Sadece ilk günün akşamı bir adet ağrı kesici içtim. Öncesi sonrası fotograflar atmaya çalışacağım. Yorumlarınızı bekliyorum. Hayırlı olması dileği ile. Ekipten çok memnun kaldım. Neyse onu söylediler. Popülüst söylemlerden uzak realite üzerinden çalışma yaptılar. Süreç boyunca elimden geldiğince fotograf atmaya çalışacağım.

Hkn34

• Yeni üye
  • *
Donür bölge..

Hkn34

• Yeni üye
  • *
4.gün

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam ekiminiz tepe bölgeniz baya açıkmış vertexe kaç greft ekildi toplam sayıdan?

Hkn34

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun hocam ekiminiz tepe bölgeniz baya açıkmış vertexe kaç greft ekildi toplam sayıdan?

O kadar detayı bilmiyorum. Önlere sık ekim yapıp geriye kalanı arkaya ekim yaptılar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
EkiminiZ hayırlı olaun tepe bölgeniz baya açıkmış tek seansta kapanması zor gibi ama ön bölgeden güzel bir sonuç olur inşallah Geçmiş olsun
Global Moderator

Hkn34

• Yeni üye
  • *
EkiminiZ hayırlı olaun tepe bölgeniz baya açıkmış tek seansta kapanması zor gibi ama ön bölgeden güzel bir sonuç olur inşallah Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Tepe alanı büyüktü evet. İlerleyen senelerde 2. Seans olabilir belki.

Hkn34

• Yeni üye
  • *
Bugün itibari ile 1.hafta. saç ekim alanı ve donör bölge...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör bölgesinin fotografını daha net koyarmısınız yıpranmış gibi görünüyor.
Global Moderator

Hkn34

• Yeni üye
  • *
Donör bölgesinin fotografını daha net koyarmısınız yıpranmış gibi görünüyor.
Tabi ki olduğu kadar koyayım. Şimdi çektim.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir gündemi yapıldı bu ekim kardeşim ,bir günde yapıldıysa donerden alınan greftler kaç saat sonra ekildi ,benim merak ettiğim greftlerin canlı kalma sürelerine nasıl riayet ediliyor bu tarz ekimlerde,mutlaka dikkat etmişlerdir bir şekilde ama meraktan soruyorum yanlış anlamayın.

Hkn34

• Yeni üye
  • *
Bir gündemi yapıldı bu ekim kardeşim ,bir günde yapıldıysa donerden alınan greftler kaç saat sonra ekildi ,benim merak ettiğim greftlerin canlı kalma sürelerine nasıl riayet ediliyor bu tarz ekimlerde,mutlaka dikkat etmişlerdir bir şekilde ama meraktan soruyorum yanlış anlamayın.
Estagfurullah hocam ne demek.
Sabah 10 30 gibi micro fue şeklinde kök alımı başladı bittikten sonra kanal açıldı sonrasında hemen ekime başlandı. Ve ekim saat 19.00 gibi bitti. Bir günde yapıldı. Kök alımı bittikten sonra altında buz olan bir yerde kökler bekledi yaklaşık 2 buçuk saat sonra ekilmeye başlandı. Alınan köklerinde beklediği yerin fotosunu koyuyorum.

Hkn34

• Yeni üye
  • *
10.gün kabuk dökümü yıkaması sonrası son durum...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kabukları güzel sağlıklı şekilde temizlemişssiniz
donör bölgenizde fena durmuyor zamanla toparlanıcaktır artık yakında şok dökülmeniz başlayacak hayırlısı olsun
Global Moderator

Roninn3

• Hero Member
güzel görünüyor ama  saçlar yavaş uzuyor anlaşılan.genel olarak böylemi acaba saçlarınız yavaşmı uzar yani bazı kişilerde ekim sonrası ekilen saçlar hızlıca uzuyor bazı kişilerde çok daha yavaş uzuyor sizin gibi . hani hangisi iyi dersen  bilmiyorum,sadece meraktan soruyorum anlamaya çalışıyorum  :)

Facebook Twitter Instagram