Gönderen Konu: Askerdeyim ve saçlarım bu duruma geldi  (Okunma sayısı 11177 defa)

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Askerdeyim ve saçlarım bu duruma geldi
« Yanıtla #30 : 16 Ocak 2019, 01:48:17 »
askerde iken benim saçlar mahvolmuştu ,çünkü vitaminsiz kalıyorduk ,sular da pisti..
hep aynı tür yemekler sıkıntı stres iyice mahvetmişti saçlarımı,zaten askerden geldikten sonra kurtaramadım saçlarımı
bence vitamin yani takviye edici haplar kullanabilirsin ,xpecia biotin gibi...

Burak41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 16 Ocak 2019, 10:28:58 »
askerde iken benim saçlar mahvolmuştu ,çünkü vitaminsiz kalıyorduk ,sular da pisti..
hep aynı tür yemekler sıkıntı stres iyice mahvetmişti saçlarımı,zaten askerden geldikten sonra kurtaramadım saçlarımı
bence vitamin yani takviye edici haplar kullanabilirsin ,xpecia biotin gibi...
Askerliğin sonlarına doğru böyle bişey yaşamam zaten büyük sıkıntı son 1 ayda oldu ne olduysa aşırı strese soktu beni bütün gün aklımda çıkaramıyorum aklımdan vitamin takviyesi kullanıcam bu hafta çarşı iznimde alıcam mutlaka

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 16 Ocak 2019, 11:11:35 »
konazol kullanıyorum geçen hafta doktor yazdı ve tresan şampuan kullanıyorum saç dökülmesinin bu kepeklenmeyle bir alakası varmı onu merak ediyorum

Kepeklenme ile saç dökülmesinin alakası var. Yağlanmadan kaynaklı bu yağ da Dht dir zTen

Ama senin dökülmen saç dökülmesimi olağan dökülmemi bilmiyoruz.
Global Moderator

Burak41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 16 Ocak 2019, 11:14:31 »
Kepeklenme ile saç dökülmesinin alakası var. Yağlanmadan kaynaklı bu yağ da Dht dir zTen

Ama senin dökülmen saç dökülmesimi olağan dökülmemi bilmiyoruz.
İşte bunu nasıl anlıyabilirim bir yöntemi varmı

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 16 Ocak 2019, 11:24:25 »
İlginç.29a kadar ön çizgi bozulmasın gürlük bozulmasın bir anda arka tepe açılmaya başlasın kimse güvende değil gerçekten.
Hocam yapacak pek bir şey yok 29 sene saçın hakkını vermişsiniz genetik sanırım buraya kadarmış baba neyse o oluyor askerlikle de alakası yok kendim üzerinden örnek vereyim 0 sıkıntı stresken saçım dökülürdü şimdi bol stres altındayım saçım dökülmüyor bu tamamen genetik

Burak41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 16 Ocak 2019, 11:30:05 »
İlginç.29a kadar ön çizgi bozulmasın gürlük bozulmasın bir anda arka tepe açılmaya başlasın kimse güvende değil gerçekten.
Hocam yapacak pek bir şey yok 29 sene saçın hakkını vermişsiniz genetik sanırım buraya kadarmış baba neyse o oluyor askerlikle de alakası yok kendim üzerinden örnek vereyim 0 sıkıntı stresken saçım dökülürdü şimdi bol stres altındayım saçım dökülmüyor bu tamamen genetik
saçımın durumu o kadar vahim mi

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 16 Ocak 2019, 12:18:41 »
dökülecek saç zaten kafada durmaz kardeşim,saçların durumu kötü değil ..
sen önlemini al gerisi Allah ın takdiri..benim saçlar seninkinden daha güzeldi yaş da 27 idi o zamanlar (askerde iken) işte geldiğimde etrafımdaki arkadaşlar da saçlar da gidiyor kelleşiyorsun gitgide derken  gitti saçlar...
kepeklenme ve kaşıntı varsa ya da kepekler büyük şekilde ise egzama da olabilirsin..
hintell in dediği gibi kanazol şampuan ya da prozinc veya vichy dercos kullanabilirsin..
senin stres yapmaman lazım ,sana lazım olan şu anda kafaya takmamak ve önlemini almak

Burak41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 16 Ocak 2019, 12:55:59 »
dökülecek saç zaten kafada durmaz kardeşim,saçların durumu kötü değil ..
sen önlemini al gerisi Allah ın takdiri..benim saçlar seninkinden daha güzeldi yaş da 27 idi o zamanlar (askerde iken) işte geldiğimde etrafımdaki arkadaşlar da saçlar da gidiyor kelleşiyorsun gitgide derken  gitti saçlar...
kepeklenme ve kaşıntı varsa ya da kepekler büyük şekilde ise egzama da olabilirsin..
hintell in dediği gibi kanazol şampuan ya da prozinc veya vichy dercos kullanabilirsin..
senin stres yapmaman lazım ,sana lazım olan şu anda kafaya takmamak ve önlemini almak
Teşekkürler hangi ilaçları öneriyorsun bende demir eksikliğide var biotin mutlaka kullanıcam onun yanında hangi ilaçları kullanmam gerekir

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 17 Ocak 2019, 00:23:10 »
Teşekkürler hangi ilaçları öneriyorsun bende demir eksikliğide var biotin mutlaka kullanıcam onun yanında hangi ilaçları kullanmam gerekir
rica ederim
Önereceğim ilaç değil takviye gıdalar
Xpecia tablet, hair forte sprey, vichy dercos şampuan

Burak41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 17 Ocak 2019, 09:10:53 »
rica ederim
Önereceğim ilaç değil takviye gıdalar
Xpecia tablet, hair forte sprey, vichy dercos şampuan
hairforte herhangi bir yan etki durumu varmıdır bu arada saçımın son hali yeni çektim

Burak41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 15 Mart 2019, 15:22:07 »
Son durumum şu şekilde saçlarımın üst kısımları ön kısma göre daha hızlo büyüyor askerden önce tam tersiydi önlerim daha hızlı uzardı konazol şampuan kullanmaya devam ediyorum 10 gündür propecia kullanıyorum sıfır yan etki kullanmaya da devam edicem saçlarımın eski hacimi yok boşluklar canımı sıkıyor umarım 1 sene ilaç kullanımıyla %50 iyileşme sağlarım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 15 Mart 2019, 16:18:48 »
Saçların gayet güzel finasterid 6 aya yüm sorununu çözer.
Global Moderator

Burak41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 15 Mart 2019, 19:11:06 »
Saçların gayet güzel finasterid 6 aya yüm sorununu çözer.
teşekkürler başkan eskisi gibi değil saçlarım ışıkta foto çekip atsam arada inanılmaz fark var resmen saçlarımın içi boşalmış umarım şu finas iyi gelir birde saçlarımın yağ sorununa en iyi etki edicek şampuan tavsiyesi verirmisin?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 15 Mart 2019, 19:49:20 »
teşekkürler başkan eskisi gibi değil saçlarım ışıkta foto çekip atsam arada inanılmaz fark var resmen saçlarımın içi boşalmış umarım şu finas iyi gelir birde saçlarımın yağ sorununa en iyi etki edicek şampuan tavsiyesi verirmisin?

Ben revita kullanıuorum başka sampuan hakkında bilgim yok kardeşim pek fazla
Global Moderator

Burak41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 15 Mart 2019, 19:51:53 »
Ben revita kullanıuorum başka sampuan hakkında bilgim yok kardeşim pek fazla
Vihcy dercos diyo çoğu yağlı saç için bakalım tercihi yapıcam teşekkürler her ay resim atmaya devam edicem

Facebook Twitter Instagram