Saç Ekimi Sonuçları
Saçlar dökülmedi mi daha ??
hocam ben ekimini beğendim hem sık hem de yönleri güzel olmus ne kadar ödedin bir de hem alım hem ekimi emrah bey mi yaptı?
selam dostum, ne kadar tuttu acaba ve hangi yöntemle ekildi saçlarınız kanal açma ( slit) mı yoksa dhi mi ? inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız
Alıntı yapılan: gorbac12 - 23 Haziran 2016, 15:26:26selam dostum, ne kadar tuttu acaba ve hangi yöntemle ekildi saçlarınız kanal açma ( slit) mı yoksa dhi mi ? inşallah istediğiniz sonuçları alırsınızhocam bana slit yöntemi ile yaptı, aslında ben dhi kalem yöntemi istiyordum onuda önerdi bana ama onun için bütçem yetmedi, slit yöntemi için 3500 tl ödedim, inşallah sonucu güzel olur şimdilik memnunum bende:)
Alıntı yapılan: messi2016 - 25 Haziran 2016, 11:11:11Alıntı yapılan: gorbac12 - 23 Haziran 2016, 15:26:26selam dostum, ne kadar tuttu acaba ve hangi yöntemle ekildi saçlarınız kanal açma ( slit) mı yoksa dhi mi ? inşallah istediğiniz sonuçları alırsınızhocam bana slit yöntemi ile yaptı, aslında ben dhi kalem yöntemi istiyordum onuda önerdi bana ama onun için bütçem yetmedi, slit yöntemi için 3500 tl ödedim, inşallah sonucu güzel olur şimdilik memnunum bende:)Hocam dhi yöntemi için ne kadar fiyat aldın
Sence slit yontemi mi dhi mi? Senin verdigin fiyat gayet uygun bence sac ekimi icin. Dhi fiyatı çok mi pahalı?
Alıntı yapılan: must53 - 23 Haziran 2016, 11:12:32hocam ben ekimini beğendim hem sık hem de yönleri güzel olmus ne kadar ödedin bir de hem alım hem ekimi emrah bey mi yaptı?hocam kanalı bizzat emrah hoca açtı, alımını ve ekimini hemşireler yaptı ama emrah hoca bütün ameliyatta vardı bırakıp gitmedi bir yere, fiyat olarakta 3500 tl ödedim birde kredi kartına taksit yaptı ..