Gönderen Konu: Yaş 26, saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum, önerileriniz nelerdir?  (Okunma sayısı 6792 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sonuçlara baktığımızda Estemylife ve Arenamed için kötü ekim merkezleri diyebilir miyiz? Bence kesinlikle diyemeyiz. Ben de bütçem onlara yettiği için onlardan birini tercih etmek zorundayım. Maddi durumum çok çok iyi olsaydı, hiç düşünmeden Koray Erdoğan'a yaptırırdım. Ama ne yazık ki elimden daha fazlası gelmiyor. %10 da olsa kötü bir operasyon geçirme olasılığım var, bunu bilerek gideceğim.

Her merkezin saç kalitesinden kaynaklı yada genetik faktörler den yada hatalardan olumsuz sonuçları olabilir dostum foruma bakılır ise Estemylife da aranamed inde güzel sonuçları var fiyat olarakta büççene uyuyor ise karar senin. Estemylife hastane ortamında sağlıklı koşulllarda ekim yapıyor aranamed de keza kendi merkezinde artık kararını sen vericeksin.

Insyder

• Full Member
Şakaklara ekim yaptırmamayı düşünüyorum, alın çizgisini biraz daha öne getirip düze yakın hafif kavisli bir çizgi yeterli olur mu sizce? Şakaklara ekim yapılınca biraz sırıtıyo gibi geliyo. Bi de şakaklarda çok fazla saç kaybı yaşamadım. Yaratılış gereği alnım zaten genişti hep. Ne dersiniz?
LifeHair Ankara - Şahin Çelik | 4350 Greft | 07.11.2019 | Yaş:27:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11661.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
donör bölgen senin çok kalıtelı kardeşim ön cizgini özellikle şakakları çok ılerı almadan önden arkaya doğru bır sıklaştırma gerek

ama sana tavsıyem ekim öncesi var olan saçlarını güçlendirmek adına finasterid e başlakı ekim tranvasında kayıp yaşama güçlü saçlar ıle atlat hemde donör bölgen daha çok saglıklı hale gelır ve ekılen greftlerde guclu olur

haftada 2 günde saç derini dht yagından arındırmak için konozol şampuam kullan her yıkamada 4/5 dakıka kafanda beklet

bunları uygularsan +doğru bır operasyon ıle saçlar güzel olur
Global Moderator

Insyder

• Full Member
Şakaklardan kasıt ön bölgenin yan kısımlarından mı bahsediyoruz? Ben o bölgeye ekim yaptırmayı düşünmüyorum pek. Biraz seyrelme var ama çok fazla kayıp çizgi 20 yaşındaki halimle aynı gibi duruyo. Ama üst bölgede biraz gerileme olup eskiye nazaran çok daha oval bi görüntü oldu. Onun için biraz daha düzleştirmek ve sıklaştırmak istiyorum. Ama bu saçların dökülmesi devam edecek gibi duruyor. Dökülmenin devam edeceğini varsayarak çok yüklü bir ekimi şimdiden gerçekleştirsem mi acaba?

Bu arada finasterid kullandım bir hafta kadar. Proscar kullandım, cinsel anlamda düşüş yaşadım ve yan etki ettiğini ve kalıcı olabileceğini düşündüğüm için bıraktım. Onun yerine Xpecia kullanmaya başladım daha yeni. Hiç yoktan iyidir sonuçta değil mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sa ve sol şakaklar daha geride olmalı bu sekilde çok kötü olur saçlar uzayınca rahatsız eder aynı zamanda yüzün çok küçülür. Geriden şakaklar 1’5 cm daha .

2 ye bölüp ekim yaptırman daha iyi olur step step kontrollü ön orta daha sonra tepe olarak.
Global Moderator

Insyder

• Full Member
Sa ve sol şakaklar daha geride olmalı bu sekilde çok kötü olur saçlar uzayınca rahatsız eder aynı zamanda yüzün çok küçülür. Geriden şakaklar 1’5 cm daha .

2 ye bölüp ekim yaptırman daha iyi olur step step kontrollü ön orta daha sonra tepe olarak.

2 ayrı seans olarak mı demek istedin. Yoksa ilk ekimden bir sene sonra tekrar bir ekim daha mı olsun?

Ön çizgiyi aşağıda paylaştığım görseldekine benzetmek istiyorum. 2011 yılından bir fotoğraf

Insyder

• Full Member
Selamlar;
Son yapılan Estemylife ekimlerine bakarsak eğer Arenamed yolu gözüktü demektir. Estemylife yılın estetik merkezi seçildi seçilmesine de, herhalde gördükleri rağbet ve yoğunluğu iyi yönetemediler. Genç ve bilgisiz kişiler ekim yapıyor olabilir. Hal böyle olunca güvenimi kaybetmeye başladım. Ama Arenamed de yüksek greft sayısıyla çalışıyor. Operasyon başarı yüzdesi son zamanları baz alırsak Estemylife'a göre daha yüksek. Tek dezavantajı istenilen gibi olmazsa yüksek greft çalıştığı için ikinci bir ekimin sırıtma ihtimali. Ne düşünüyosunuz?

Dennis23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Karar verdin mi dostum,nerde saç ektirecegini? bende ektirmeyi dusunuyorum ama halla karar veremedim

Insyder

• Full Member
Karar verdin mi dostum,nerde saç ektirecegini? bende ektirmeyi dusunuyorum ama halla karar veremedim

Çok kararsızım hala araştırıyorum, Arenamed'i tercih edicem gibi duruyo galiba.

Dennis23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok kararsızım hala araştırıyorum, Arenamed'i tercih edicem gibi duruyo galiba.
hevesini kirmak istemem ama,arenamed icin,çok olumsuz seyler okudum ōzelikle donor bolgesi icin,sonuçta orasini 1 kere  eger sansliysak donorun iyiyse bilemedin 2 kere degerlendirebiliriz ve bunu gercekten iyi seçmemiz gerekiyor bende halla kararsizim arastiriyorum

Insyder

• Full Member
hevesini kirmak istemem ama,arenamed icin,çok olumsuz seyler okudum ōzelikle donor bolgesi icin,sonuçta orasini 1 kere  eger sansliysak donorun iyiyse bilemedin 2 kere degerlendirebiliriz ve bunu gercekten iyi seçmemiz gerekiyor bende halla kararsizim arastiriyorum

Esasında benim kararsız olmamın sebebi de donör bölgesinin içine etme ihtimalleri. Onun dışında ektikleri çıkıyo adamların. Bilemedim ne yapacağız. Estemylife'ın son ekimlerinin sonuçlarını bekliyorum şu anda. Bi kaç tane patladı gibi gözüküyo, alternatif bi kaç ekim merkezi daha var onları da takip ediyorum. EsteModa Adana (Melek Hanım) ve LifeHair Ankara (Şahin Çelik)'ın da sonuçlarını takip ediyorum, Estemylife veya Arenamed olmazsa onlardan biri olur gibi duruyo. Senin seçeneklerin neler?

Dennis23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Esasında benim kararsız olmamın sebebi de donör bölgesinin içine etme ihtimalleri. Onun dışında ektikleri çıkıyo adamların. Bilemedim ne yapacağız. Estemylife'ın son ekimlerinin sonuçlarını bekliyorum şu anda. Bi kaç tane patladı gibi gözüküyo, alternatif bi kaç ekim merkezi daha var onları da takip ediyorum. EsteModa Adana (Melek Hanım) ve LifeHair Ankara (Şahin Çelik)'ın da sonuçlarını takip ediyorum, Estemylife veya Arenamed olmazsa onlardan biri olur gibi duruyo. Senin seçeneklerin neler?
Benim ilk seçenegim,estemylifeydi kendilerini instagramdan yakin takipteydim ama ne zaman foruma girdim arastirdim ve gordum 3 5 kisi 6 7 ay  saç ekiminden gecmesine ragmen sonuc alamamis ve eski saclarinida kaybetigini gordum ve bu beni korkutu açikcasi,arenamedi desen onlari hic bir zaman dusunmedim cok olumsuz seyler okudugum için,onun disinda Koray hocaya ulasabilsem asmede gitmeyi dusunuyorum ama adam ulasilir birisi degil bi form doldurdum 1 bucuk hafta gecti ve halla geri donus yapilmadi o olsa ona yaptirmayi dusunuyorum aslinda,onun disinda pek bi merkeze icim yatmiyo su an,Zekeriya kuldan fiyat istedim yasiniz genc dedi ve beklemem gerektigini ve dokulmeler devam edeceginiz soyledi,serkan aygindan fiyat istedim hic sormadan ne zaman geliyorsunuz diyor ve turkmusunuz yabancimisiniz gibi sorular soruyor onada içim pek yatmadi sorulari hosuma gitmedi,su an bende cok kararsizim ve kafamda icime yatan bir merkez yok malesef beklemeyi ve arastirmayi tercih ediyorum simdilik cunku sonuçta yap gitsin  gibi bisey degil bu cok dusunmemiz gerekiyor ve guzel degerlendirmemiz gerekiyor

Insyder

• Full Member
Benim ilk seçenegim,estemylifeydi kendilerini instagramdan yakin takipteydim ama ne zaman foruma girdim arastirdim ve gordum 3 5 kisi 6 7 ay  saç ekiminden gecmesine ragmen sonuc alamamis ve eski saclarinida kaybetigini gordum ve bu beni korkutu açikcasi,arenamedi desen onlari hic bir zaman dusunmedim cok olumsuz seyler okudugum için,onun disinda Koray hocaya ulasabilsem asmede gitmeyi dusunuyorum ama adam ulasilir birisi degil bi form doldurdum 1 bucuk hafta gecti ve halla geri donus yapilmadi o olsa ona yaptirmayi dusunuyorum aslinda,onun disinda pek bi merkeze icim yatmiyo su an,Zekeriya kuldan fiyat istedim yasiniz genc dedi ve beklemem gerektigini ve dokulmeler devam edeceginiz soyledi,serkan aygindan fiyat istedim hic sormadan ne zaman geliyorsunuz diyor ve turkmusunuz yabancimisiniz gibi sorular soruyor onada içim pek yatmadi sorulari hosuma gitmedi,su an bende cok kararsizim ve kafamda icime yatan bir merkez yok malesef beklemeyi ve arastirmayi tercih ediyorum simdilik cunku sonuçta yap gitsin  gibi bisey degil bu cok dusunmemiz gerekiyor ve guzel degerlendirmemiz gerekiyor

Acele etme dostum, ama eğer paran varsa Koray Erdoğan'a ektirmeni tavsiye ederim. Greft başı 3 EUR falandı sanırım, daha fazla veya az olabilir. Seçimimizi acele etmeden iyice araştırarak yapmamız gerekiyor. Dediğin gibi hem olan saçları hem de donörünün çoğunu kaybetme olasılığın var. Saç ekimi bir çözüm evet ama kötü bir operasyonda eskisinden daha mutsuz olma ihtimalin yüksek. Hakkımıza hayırlısı diyelim, araştırmaya devam edelim. Saç ekimi yaptırmaya karar verdiğin merkezi benimle paylaşmayı unutma, beraber mukayese edelim.

Dennis23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Acele etme dostum, ama eğer paran varsa Koray Erdoğan'a ektirmeni tavsiye ederim. Greft başı 3 EUR falandı sanırım, daha fazla veya az olabilir. Seçimimizi acele etmeden iyice araştırarak yapmamız gerekiyor. Dediğin gibi hem olan saçları hem de donörünün çoğunu kaybetme olasılığın var. Saç ekimi bir çözüm evet ama kötü bir operasyonda eskisinden daha mutsuz olma ihtimalin yüksek. Hakkımıza hayırlısı diyelim, araştırmaya devam edelim. Saç ekimi yaptırmaya karar verdiğin merkezi benimle paylaşmayı unutma, beraber mukayese edelim.
Tabikide dostum,sende haberdar etmeyi unnutma sakin,hakkimizda hayirlisi diyelim o zaman.

tarıkfilz

• Yeni üye
  • *
Selam kardeşim benim de benzer bir dökülmem vardı. Yaklaşık bir sene önce saç ekimi yaptırdım şu an gerçekten çok mutluyum. Yaşım genç olmasına rağmen 10 yıldır dökülüyordu ve konu hakkında bilgi sahibi değildim yani ne zaman ekilir, her açıklığa ekilir mi vs. bilmiyordum. Biraz araştırmaya başladım ve Estecenter da ektirmeye karar verdim. Buraya karar vermemin sebebi ekim konusunda beni en iyi şekilde bilgilendiren yer olmalarıydı. 2000 greftlik bir ekimle harika sonuç aldım. Hem kendi tecrübem hem de öğrendiklerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki şu an çok uygun bir zamandasın. Bir an önce ekimini yaptır kurtul derim ben çünkü sonrasında eski mutluluğunu geri kazanacaksın kardeşim bende aynı öyle olmuştu. Bizi haberdar etmeyi unutma.

Facebook Twitter Instagram