Gönderen Konu: Yaş 26, saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum, önerileriniz nelerdir?  (Okunma sayısı 6796 defa)

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşım göz ameliyatını  göz doktoru olmayan birine yaptırırmısİn ? Ya da kalp ameliyatını kalp cerrahı olmayan birine..? Bu işi bu kadar hafife almayın. ..bu hiç basite alınacak bir operasyon değil ...yaptırana saygı duyarım...sonuçta herkesin kendi hayatı...ama geçin bu işleri demek vebale girer...bu işlem bir cerrahi operasyondur...

Tamamda bana kaçtane süper ekim yapan plastik cerrah gösterebilirsin keserden başka ? Zekeriya kulu kastediyorsunuz sanırım ? Onun da olumsuz çok sonucu var donör bölgesi kötü durumda olan forumda konusu var bu işler plastik cerrah ile olmuyor bu ara da zekeriya kula kötü demiyorum bana göre herkesin olumsuz sonucu olur. Kısaca bu iş için plastik cerrah olmak gerekmiyor doktor desen anlarım. Başarılı bir plastik cerrah saç ekmez zaten. Forum ortada herkes araştırıp ekimini yaptırıyor kimsenin ahını alacak bir durum yok bence saçma bir yaklaşım. Önemli olan güzel temiz ekim yapılması bana göre bu işlemi sadece plastik cerrahlar yapmıyor bu ülkede ve bu forumda herkes plastik cerraha ekim yaptırmıyor sonuç olarak. Siz ekiminizi yaptırırsınız plastik cerraha takıp ederiz yaptıracaksanız.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kim demiş başarılı cerrah sac ekmez...nerden çıkarıyorsunuz. ..kimseyi kastedmiyorum. ..zekeriya...Ahmet. ..Mehmet. ..önemli değil bu iş basit değil geri dönüşü yok ...ayrıca para işi...pasta büyük o yüzden lise mezunları saç ekiyor. ..polemiği bırakıyorum. ...isteyen gitsin kaportacıya ektirsin ama benim doğrum bu...

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kim demiş başarılı cerrah sac ekmez...nerden çıkarıyorsunuz. ..kimseyi kastedmiyorum. ..zekeriya...Ahmet. ..Mehmet. ..önemli değil bu iş basit değil geri dönüşü yok ...ayrıca para işi...pasta büyük o yüzden lise mezunları saç ekiyor. ..polemiği bırakıyorum. ...isteyen gitsin kaportacıya ektirsin ama benim doğrum bu...

Kaportacı ya kadar düşürdünüz olayı ve anlatılmak isteneni bencede konuyu sizinle kapamak en doğru davranış olur iyi günler diliyorum.

Moonrider

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kesinlikle Şahin Çelik

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

"Hublot" aslında haksız bir önermede bulunmuyorsun lâkin öyle bir serzenişle ifade ediyorsun ki derdini ister istemez insanlar yanlış anlıyor. Elbette haklısın bu basit bir operasyon değil keşke bu işin eğitimini almış cerrah sayısı artsa da bizlerde seçim olarak daha avantajlı duruma geçsek. Ama ne olursa olsun bu işi A dan Z ye cerrahın yapması bu işin tabiatına biraz ters. 2000 greftlik ekimler dâhi ekip çalışması ile saatlerce sürüyor kaldı ki tek başına bir hekim için cidden yorucu bir süreç ekim. Muttalıp Hoca gibi yılların duayeni dâhi bel ağrısı şikayetinden muzdarip. 

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Robie alımı kanal acımını ve ekimi cerrah yapar...solusyonlu beze bir hemşire yerleştirir ve ayırır 1 li 2 li ve 3 lu graft olarak...yani ölüm vuruşunu cerrah yapar ...ve ekimı 2 güne hatta 3 güne paylaştırir...ona göre ücreti olur...tabiki dediğim gibi herkesin kendi tercihi  ben saygı duyarım. ..isteyen istediği kimseye yaptirir...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Robie alımı kanal acımını ve ekimi cerrah yapar...solusyonlu beze bir hemşire yerleştirir ve ayırır 1 li 2 li ve 3 lu graft olarak...yani ölüm vuruşunu cerrah yapar ...ve ekimı 2 güne hatta 3 güne paylaştırir...ona göre ücreti olur...tabiki dediğim gibi herkesin kendi tercihi  ben saygı duyarım. ..isteyen istediği kimseye yaptirir...

Saç ekimi ekip işidir herşeyi tek başına yapan doktor sayısı çok azdır. Ve ben sağlık bir ekimin eğtimli bir ekiple gerçekleştirildiğine inanan biriyim keser hoca gibi bölünmeyecek se ki ben o kadar gün dayanamam en fazla 2 gün olabılır benim için.

Çok sağlıklı gelmiyor bana herşeyi doktorun yapması kısaca.
Global Moderator

Insyder

• Full Member
Saç ekimi ekip işidir herşeyi tek başına yapan doktor sayısı çok azdır. Ve ben sağlık bir ekimin eğtimli bir ekiple gerçekleştirildiğine inanan biriyim keser hoca gibi bölünmeyecek se ki ben o kadar gün dayanamam en fazla 2 gün olabılır benim için.

Çok sağlıklı gelmiyor bana herşeyi doktorun yapması kısaca.

Bence de. Koray Erdoğan bütün ekimlere katılıyo mu da bu kadar başarılı? Bence işin bütün olayı ekim yöntemi ve ekim yöntemine hakim eğitimli bir ekip. Aksi halde cerrah hangi birine yetişsin? Fiziksel olarak mümkün değil. Bilimsel olarak detaylı bir araştırma yapıp greft kaybı olasılığının en düşük olduğu ekim yöntemini gerçekleştiren merkezlerden birinde saç ektirmek lazım. Estemylife'ın Türkiye'de bu işi en iyi yapanlardan olduğunu biliyorum ama kafamda ekibiyle alakalı bir kaç soru işareti var. Vaktim olduğu için ince eleyip sık dokuyacağım. Gönül ister ki Koray Erdoğan'ın ekibine yapalım ama mümkün değil maalesef. Keep ekim yöntemiyle düşük greftlerle mucizeler yaratıyor adamlar. Keşke aynı yöntemi Arena Med ve Estemylife gibi merkezler gerçekçi paralara yapsalar...
LifeHair Ankara - Şahin Çelik | 4350 Greft | 07.11.2019 | Yaş:27:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11661.0

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence de. Koray Erdoğan bütün ekimlere katılıyo mu da bu kadar başarılı? Bence işin bütün olayı ekim yöntemi ve ekim yöntemine hakim eğitimli bir ekip. Aksi halde cerrah hangi birine yetişsin? Fiziksel olarak mümkün değil. Bilimsel olarak detaylı bir araştırma yapıp greft kaybı olasılığının en düşük olduğu ekim yöntemini gerçekleştiren merkezlerden birinde saç ektirmek lazım. Estemylife'ın Türkiye'de bu işi en iyi yapanlardan olduğunu biliyorum ama kafamda ekibiyle alakalı bir kaç soru işareti var. Vaktim olduğu için ince eleyip sık dokuyacağım. Gönül ister ki Koray Erdoğan'ın ekibine yapalım ama mümkün değil maalesef. Keep ekim yöntemiyle düşük greftlerle mucizeler yaratıyor adamlar. Keşke aynı yöntemi Arena Med ve Estemylife gibi merkezler gerçekçi paralara yapsalar...

koray hoca tüm operasyonlara katılıyor planlama ve kanal açımı yapıyor Estemylife ve Aranamed ise  Fiyatına göre başarılı sonuçları olan merkezler Estemylife hastane ortamı olması güven veriyor aranamed in bazen donör sorunu olsada sonuçları iyi oluyor ve şaşırtıyor tabi göze alınırsa donör deki toparlanma süreci. onun dışında da her merkezin yada doktorun olumsuz sonuçları vardır saç ekimi kolay bir operasyon basit bir işlem kesinlikle değil

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi hayati bir operasyon değil ayrıca kalp doktorları kalp üzerine,göz doktorları göz üzerine uzmanlık yapar.Doktorların saç ekimi üzerine uzmanlığı ya da bunun eğitimi aldıkları yok .Saç ekimi sanat ve beceridir sonradan öğrenilir tıp eğitiminde öğretilen bütün teknik bilgilere ihtiyaç yoktur.İşinde çok iyi olan ama doktor olmayan ekimciler var.Siz isterseniz doktora ektirebilirsiniz her doktor iyi sonuç vermez tamamen el becerisi ve yetenek işidir

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet başarısız bir ekim öldürmez hayati değil... ayna uzmanı olursun..kimse senin gibi ayna kullanamaz her açıdan kafana bakarsın ayna elinde...bu trafikte arac kullanırken çok işine yarar...okul hayatın... aşk hayatın...iş hayatın etkilenir ama önemli değil bunlar cünkü ölmezsin ya...internet siteleri kurulur yorumlara bakarsın her gün saatlerce giden zaman da önemli değil ölmezsin sonuçta...hey kel naber derler...gülmen lazım ölmezsin sonuçta...önemli olan el becerisi iyi olan biri olsun da kim olursa olsun...terzilerin el becerisi çok iyi..hattatların da öyle...diş hekimleri de bunlar da yapabilir...hatta ben de yaparım benimde el becerim iyi...fue teknigini anlatan 300 sayfalık kitaplara gerek yok...al arkadan kılı aç kanalı koy kafaya...el becerisi olan herkes yapmalı...hem istihdam da artar...sonuç başarısız olursa ölüm yok sonuçta...ölüm kurtuluştur...bide ölmeden ölmek var hergün...mutsuz olmak gibi ama önemli olan biyolojik olarak ölmek...mutsuz olmak önemli değil...sonuçta...daha fazla polemiğe girmeyeceğim...herkesin kendi hayatı...kendi saçı benim doğrum bu...

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet başarısız bir ekim öldürmez hayati değil... ayna uzmanı olursun..kimse senin gibi ayna kullanamaz her açıdan kafana bakarsın ayna elinde...bu trafikte arac kullanırken çok işine yarar...okul hayatın... aşk hayatın...iş hayatın etkilenir ama önemli değil bunlar cünkü ölmezsin ya...internet siteleri kurulur yorumlara bakarsın her gün saatlerce giden zaman da önemli değil ölmezsin sonuçta...hey kel naber derler...gülmen lazım ölmezsin sonuçta...önemli olan el becerisi iyi olan biri olsun da kim olursa olsun...terzilerin el becerisi çok iyi..hattatların da öyle...diş hekimleri de bunlar da yapabilir...hatta ben de yaparım benimde el becerim iyi...fue teknigini anlatan 300 sayfalık kitaplara gerek yok...al arkadan kılı aç kanalı koy kafaya...el becerisi olan herkes yapmalı...hem istihdam da artar...sonuç başarısız olursa ölüm yok sonuçta...ölüm kurtuluştur...bide ölmeden ölmek var hergün...mutsuz olmak gibi ama önemli olan biyolojik olarak ölmek...mutsuz olmak önemli değil...sonuçta...daha fazla polemiğe girmeyeceğim...herkesin kendi hayatı...kendi saçı benim doğrum bu...

Hublot bu nasıl ileti başkan 3 nokta kullanım kotasını aşmışsın...
Bir de Yaşar Usta-Fabrikatör diyaloğu gibi metin döşemişsin:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

hublot sende haklısın diğer arkadaşlar da  saç ekimi başarılı bir doktor ve ekibi şeklinde olmalı anlatılmak istenen bu. seninde bakış açın doğru ama sektöre bakılır ise işleyiş öyle degil kısaca.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2019, 11:49:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet biliyorum...napalım artık herkesin gönlüne göre olsun...

Insyder

• Full Member
Sonuçlara baktığımızda Estemylife ve Arenamed için kötü ekim merkezleri diyebilir miyiz? Bence kesinlikle diyemeyiz. Ben de bütçem onlara yettiği için onlardan birini tercih etmek zorundayım. Maddi durumum çok çok iyi olsaydı, hiç düşünmeden Koray Erdoğan'a yaptırırdım. Ama ne yazık ki elimden daha fazlası gelmiyor. %10 da olsa kötü bir operasyon geçirme olasılığım var, bunu bilerek gideceğim.
LifeHair Ankara - Şahin Çelik | 4350 Greft | 07.11.2019 | Yaş:27:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11661.0

Facebook Twitter Instagram