Gönderen Konu: Sac Ekimi 6. Ay önce 3700 greft Estecenter  (Okunma sayısı 5107 defa)

Galaxy777

• Yeni üye
  • *
Sac Ekimi 6. Ay önce 3700 greft Estecenter
« : 05 Ocak 2019, 21:38:02 »
Bundan tam 6. Ay önce istanbulda yaklasik 3700 greft Estecenterda. Yasim 26. ve sonuctan mutluyum ama daha iyisi olabilirmiydi tam emin degilim yakinimdakiler cok memnun ve müthis olmus diyorlar. En son iki ay önce kontrola gittim bana gelisim Süper 2 ay önceden gidiyorsun dediler. Günde iki kez yikiyorum ve minoxidil kullaniyorum. Tabi isikli ortamlarda seyreklik belli oluyor ve tam yukardan Fotograf cekildimi ve arka tarafim daha yavas yavas cikiyor. Kein yapilmadan ve yapildiktan sonraki fotoraflari paylascam.Resimler ekte. Almanyadan selamlar tesekkürler

Roninn3

• Hero Member
Ynt: Sac Ekimi 6. Ay önce 3700 greft Estecenter
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2019, 23:38:31 »
Konuna bakınca acaba reklam amaçlımı diye düşündüm ama soldaki saçını come over yapmışsın ve ordada çok saç çıkmamış açıkçası yani normal bir sonuç gibi öyle ahım şahım bir durum yok belki bir iki ay sonra toparlar.

Galaxy777

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2019, 12:42:18 »
yok yok reklam amacli degil evet biraz öyle yapiyorum saclari come over ama dedigin gibi bakalim 2 aya ne olur halen cikan saclar var ama yinede mutluyum bu kadarinada :)

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2019, 05:13:20 »
Kötü bir sonuç değil ama ön çizgi seyrek işte.%10 çıkış gözlenir ve saçlar kalınlaşıp hacimlenir

Galaxy777

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2019, 21:41:58 »
anliyorum evet isikli ortamda seyreklik biraz belli oluyor ön tarafta ama bakalim birkac ay ne gösterir

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2019, 22:13:32 »
estecenter da ekim yapan kişiler hakkında biraz bilgi verebilirmisin.

Galaxy777

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2019, 23:08:32 »
tabiki yaparim ekim yapan kisiler 2 Doktor ve 3 Hemsireydi ve 1 Anestezit. Ekim öncesi sabah tekrar bilgilendirme yapildi cizgi cizildi begenene kadar hic siritmadi istedigim gibi oldu. Bilgilendirmeden sonra sacim Hemsire tarafindan güzelce tras edildi ve hazir hale geldim. Ekim yapilan oda gayet hijyenik ve cok temiz ortamdaydi. Ilk basta Anestezit geldi ve igneyle rahatlati beni yari uykuda gibiydim sonra bayan doktor tarafindan sac kökleri alindi hicbir agri hissetmedim zaman su gibi gecti. Ögle yemeginden sonra Bay Doktor Kanal acti yanindaki Hemsirede elinde sayac ile acilan kanalari saydi tabiki bende saydim ve dedigi nerdeyse cikti fazlaydi bile biraz. Doktor gayet sakindi ve tüm sorularimi yanitladi. Kanal acma dan sonra 3 Hemsire Kökleri acilan kanalara yerlestirdi doktor cogu zaman yanimdaydi oda sIk sIk ekim yapti bittikten sonra Hemsireler bandaj yapti ve üstümü giydirdi ilaclarimida elime alip Hotele gittim. Hic agrim olmadi yarin gün pansumana gittim ve sonra dinlendim yine hicbir agrim falan yoktu cok hafif sislik olustu yüzümde. 3 gün tekrar almanyaya geri döndüm. calisanlar gayet iyiydi menmum kaldim ilk basta ranedvuyu yaptiktan sonra negativ yorumlar okumustum vazgeceyimi diye düsündüm sonra yaptim iyiki yapmisim önceki halimden cok cok mutluyum bakalim daha nasil geliscek. saygilar

Galaxy777

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2019, 22:55:59 »
Merhaba ,
1 Haftaya 7 Ay olcak ve tepe bölgede ufak ufak cikmalar var daha ne kadar sürer sac cikislari acaba ?
Simdiden aslinda 2 bir ekim düsünüyorum acaba kac greft daha cikar merak ediyorum...

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Şubat 2019, 23:15:58 »
En son paylaşımınızın üzerinden 7 ay geçmiş tekrar yeni fotoğraf atarsanız daha sağlıklı değerlendirme yapılabilir.
7 aydan sonra süreç genelde saç tellerinin kalınlaşması yani kısacası saç büyümesi olarak devam eder buda yaklaşık olarak yüzde 20 yada 30 kadar hacim artışı olarak devam eder.
Saç çıkışı olarakta en fazla yüzde 10,20 bandında yeni saç çıkışı olabilir.

Galaxy777

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 02 Şubat 2019, 23:36:45 »
en son paylastigim resimler 1 ay önce sac ekimi öncesi ve sonrasi diye resim atmistim o zamandan beri ayni zaten en son paylasim 1 ay falan.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2019, 00:02:09 »
1 ayda bir değişim olmadıysa aşağı yukarı bu şekilde neticelenecek demektir belki biraz daha hacim artışı olabilir önümüzdeki süreçte.
Konunuzda ekimi 2 doktorun yaptığından bahsetmişsiniz doktorlar kimlerdir acaba şahsen doktor olan yerleri daha çok önemsiyorum bilgi verirseniz araştırmak isterim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2019, 00:10:32 »
tabiki yaparim ekim yapan kisiler 2 Doktor ve 3 Hemsireydi ve 1 Anestezit. Ekim öncesi sabah tekrar bilgilendirme yapildi cizgi cizildi begenene kadar hic siritmadi istedigim gibi oldu. Bilgilendirmeden sonra sacim Hemsire tarafindan güzelce tras edildi ve hazir hale geldim. Ekim yapilan oda gayet hijyenik ve cok temiz ortamdaydi. Ilk basta Anestezit geldi ve igneyle rahatlati beni yari uykuda gibiydim sonra bayan doktor tarafindan sac kökleri alindi hicbir agri hissetmedim zaman su gibi gecti. Ögle yemeginden sonra Bay Doktor Kanal acti yanindaki Hemsirede elinde sayac ile acilan kanalari saydi tabiki bende saydim ve dedigi nerdeyse cikti fazlaydi bile biraz. Doktor gayet sakindi ve tüm sorularimi yanitladi. Kanal acma dan sonra 3 Hemsire Kökleri acilan kanalara yerlestirdi doktor cogu zaman yanimdaydi oda sIk sIk ekim yapti bittikten sonra Hemsireler bandaj yapti ve üstümü giydirdi ilaclarimida elime alip Hotele gittim. Hic agrim olmadi yarin gün pansumana gittim ve sonra dinlendim yine hicbir agrim falan yoktu cok hafif sislik olustu yüzümde. 3 gün tekrar almanyaya geri döndüm. calisanlar gayet iyiydi menmum kaldim ilk basta ranedvuyu yaptiktan sonra negativ yorumlar okumustum vazgeceyimi diye düsündüm sonra yaptim iyiki yapmisim önceki halimden cok cok mutluyum bakalim daha nasil geliscek. saygilar

2 doktor ve 2 hemşireden oluşan bir ekip ilk defa duyuyorum. Çok maliyetli bir Ekim olsa gerek. Nekadar ödediniz, doktorların uzmanlık alanları ne idi acaba ?

Galaxy777

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2019, 23:53:18 »
1 ayda bir değişim olmadıysa aşağı yukarı bu şekilde neticelenecek demektir belki biraz daha hacim artışı olabilir önümüzdeki süreçte.
Konunuzda ekimi 2 doktorun yaptığından bahsetmişsiniz doktorlar kimlerdir acaba şahsen doktor olan yerleri daha çok önemsiyorum bilgi verirseniz araştırmak isterim.

evet tek tük cikmalar var aralarda görüyorum en cok tepe bölgede cikmalar var kirli sakal seklinde ama cok yavas uzuyorlar galiba.
doktorlarin maalesef isimlerini bilmiyorum ama yakin zamanda kontrolla gidecegim birsey ögrenirsem yazarim.

Galaxy777

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2019, 23:55:20 »
2 doktor ve 2 hemşireden oluşan bir ekip ilk defa duyuyorum. Çok maliyetli bir Ekim olsa gerek. Nekadar ödediniz, doktorların uzmanlık alanları ne idi acaba ?

ekip bayagi büyüktü 3 hemsire vardi 2 doktor ama o kadar uzmanlik alanlarini bilmiyorum birtanede anestezit vardi ekimden önce rahatlatici vermisti. Ben euro üzerinden ödeme yapmistim o zaman tabiki kur nerdeyse 6yi gecmisti biraz maaliyetliydi yani konaklama falan.

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2019, 08:34:28 »
saç yapınız ince ama ona rağmen kellik durumunua göre bence 6 ayda çok doğal olmuş saçlarınız 12 ay da çok daha iyi olacaktır ben çok beğendim maşallah

Facebook Twitter Instagram