Gönderen Konu: KARASIZIM; EMPHAİR,ŞAHİN BEY,SERKAN ESMA TETİK???  (Okunma sayısı 2063 defa)

se.fa

• Yeni üye
  • *
Saç ektirmeye karar verdim ama karar verdiğimden beri doğru düzgün uyuyamıyorum. Kafamda üç yer var size izlenimlerimi anlatayım.
Şahin beyi bu forumdan gördüm gerçekten çok başarılı işleri var. Kendisiyle yüz yüze görüştüm, açık sözlülüğü güven verdi. Mesela bana direkt sen daha gençsin ikinci ekim gerekir dedi ki başka yerlerde ikinci ekimden bahsetmediler, üstüne üstlük ben sorduğumda da prp falan yapar koruruz dediler(emphair). Neyse Şahin beyin maalesef benim uygun olduğum tarihlerde 15-25 Ocak arası boşluğu yok ki bu benim kararım için maalesef olumsuzluk yaratıyor. Yer açılmazsa başka ne zaman fırsat bulurum bilmiyorum.

Acıbamde emphair a gelirsek, bir arkadaşımın tavsiyesiyle araştırmaya başladım. Forumda çok paylaşım yok diğerlerine nispeten. Gittim görüştüm, olumlu yanı Acıbadem ismi fakat izlenimim çok olumlu değil. Çok ticari geldi; ekimin yanında şunlar hediye, şu sertifikamız var bu başarımız var vs. Ekim yapan ekibin önemli olduğunu bildiğim için ekim yapacak ekibi sordum. Tarihi netleştirdim, yetkili hanım bana dedi ki ekiminizi Hüseyin bey ve ekibi yapacak. Hüseyin beyin soyadını öğrenmek istediğimde veremeyiz önemli olan kişiler değil kurum, kişisel veri vs denildi. Anladığım kadarıyla orada isim yapıp kendi yerlerini açmalarını istemiyorlar. Bu durum ciddi olumsuzluk oluşturdu. Her ne kadar izlenimim çok iyi olmasa da Acıbadem ismi ve tarihlerin uygunluğu açısından tamamen çıkarmadım kafamdan.

Son olarak Serkan Esma Tetik, kalem tekniği uyguluyorlarmış. Serkan beyle telefonda görüştüm samimi geldi. Fiyat olarak diğerlerine göre biraz daha yüksek fakat ailem Antalya'da yaşadığı için benim avantajım olabilir Antalya. Ekimi grefler zarar görmesin diye iki günde yapmaları hoşuma gitti. Fakat forumda olumsuz örnekler olması ve fazla reklam yapmaya çalışmaları olumsuz izlenim oluşturdu. Kurumsallıktan uzak geldi.
Fiyat olarak
Şahin bey 4.500tl
Acıbadem 5.000tl artı ilaçlar vitaminler vs 6000 civarı
Esma Serkan Tetik 8000 tl dediler.
Değerli fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim

Roninn3

• Hero Member
Ynt: KARASIZIM; EMPHAİR,ŞAHİN BEY,SERKAN ESMA TETİK???
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2019, 19:24:14 »
Şahin çeliki bende beğeniyorum saydıklarının arasında en mantıklısı o gibi geldi.esma serkan güzel sonuçları var fakat hepsi ısmarlama gibi geliyor bana öyle olmasa bende hiç düşünmeden oraya giderdim ama ben oraya gideceğim dersen burda konu aç arkadaşım en azından gerçek bir şahıssın anlamamız açısından bize faydan olur :)
Emphairin yaptığına bak demek sana ekim yapacak kişinin soyadını vermediler olaya bak yuh olsun ne diyelim.

se.fa

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2019, 12:16:48 »
Şahin çeliki bende beğeniyorum saydıklarının arasında en mantıklısı o gibi geldi.esma serkan güzel sonuçları var fakat hepsi ısmarlama gibi geliyor bana öyle olmasa bende hiç düşünmeden oraya giderdim ama ben oraya gideceğim dersen burda konu aç arkadaşım en azından gerçek bir şahıssın anlamamız açısından bize faydan olur :)
Emphairin yaptığına bak demek sana ekim yapacak kişinin soyadını vermediler olaya bak yuh olsun ne diyelim.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizin de dediğiniz gibi bana da biraz reklam gibi geldi esma Serkan tetik sonuçları. Şahin beyin tarihleri bana uymuyordu. Konuştum kendisiyle, sağolsun çok ilgilendi. Şansıma da yer açıldı 16 Ocak günü ekim yapılacak. Buradan da sonuçları, süreci paylaşacağım inşallah :)

sigortasız_işçi

• Full Member
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2019, 22:38:34 »
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizin de dediğiniz gibi bana da biraz reklam gibi geldi esma Serkan tetik sonuçları. Şahin beyin tarihleri bana uymuyordu. Konuştum kendisiyle, sağolsun çok ilgilendi. Şansıma da yer açıldı 16 Ocak günü ekim yapılacak. Buradan da sonuçları, süreci paylaşacağım inşallah :)

Hocam ekim yaptirdinmi Şahin Hocaya

drejan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2019, 01:15:49 »
Sibel uludan i da arastir derim formda guzel ekimleri var fiyati biraz daha pahali onun disinda saydigin uc kisiden sahin bey daha cazip bence

Facebook Twitter Instagram