Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende aynı şeyleri düşündüm ama çalıştığım yerde maalesef sakal bırakmak yasak. Bu saç için aşağı yukarı ne kadar bir bütçe ayırmam lazım yaklaşık olarak bi tahmininiz var mı acaba? Bu arada Sibel Ulusan'ı bu forumda cok takip ettim sonucları resmen şans. Ekimlerini cok basarılı bulmadım acıkcası
saçları kazımaya başlayıp 1 ay sabredersen bence görüntüne alışırsın, kazımak serbest ise kazımanı öneririm, en azından saçlarının böyle olması kendi seçimin gibi durur.
Şu an arkadaki saçların çok kısa galiba eğer 2-3 numara civarlarındaysa gayet gür donörün var fotodan çok seçilmiyor tam anlayamadım. Aslında gençsin hevesini alana kadar protez saç öneririrdim ama oda bütçeni çok sarsar hiç girmene gerek yok. Ve ailende norwood 6 mı norwood 7'mi bu da önemli, norwood 7yse sakal desteksiz yaptıracağın ekimden hiç bir şekilde(ki yaptırsanda en az 2-3 seans daha yaptıracaksın ki ideal sonucu alacaksın) fayda sağlamayazsın. Norwood 6ysan üst ön tarafı kapatırsın rahat, arkayada yine diğer kıllarla desteklersin.
Ve başka bir alternatifte ilaç tedavisi çünkü saç çizgini kaybetmemişsin, sana finas artık çare olmaz yan etkilerini okuyup göze alırsan dutas, haftada 1 dermaroller ile tüm kafayı tara ve günde 2 kez minoxidil(dermarollerden sonra 24saat kullanmıcaksın) yaklaşık 5-6 ay içinde o kafandaki ufak tefek saçların bulunduğu yerleri canlandırabilir, Ama buda biraz bütçeni sarsabilir
Bence şu an saç ekimini rafa kaldır hayatına odaklan, asgari ücretle böyle maceralara girmeni önermem. Birikimler yap daha iyi işler bulmaya çalış yaşında genç zaten dökülmede devam ediyor şu an saç ekimi yapman ilaç kullanmıyosan mantıklı değil, ilaç kullanıyosanda ilaçlardan sonuç almayı bekle öyle düşün tekrar.
Tekrar kolay gelsin.