Gönderen Konu: yaş 25 şehir: izmir Saç ekimi yaptırmak istiyorum çok kararsızım..  (Okunma sayısı 1677 defa)

brknt035

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba iyi akşamlar herkese bol saçlar.

Bu siteyi daha önceleri üye olmadan takip ediyordum. Saç ektirenleri ve merkezlerin öncesi sonrası fotolarını baya araştırdım. Ama hala kararsızım. Başlıkta belirttiğim gibi izmirde yaşıyorum. 25 yaşındayım. Yaklaşık 20 yaşından beri genetik ve strese bağlı sac dökülmem var. İlk başlarda kafama fazla takmıyordum ama artık etrafımdaki insanların sacımla dalga gecmesi ve sürekli dile getirmesi beni gerek sosyal gerekse ruhsal olarak cok etkilemeye basladı. Bu arada haziran ayında epilepsi hastası oldugumu öğrendim ve buna bağlı panik atak ve anksiyete rahatlızlıgım basladı. Suan cok sükür kullandıgım ilaclar sayesinde daha iyiyim ama artık saclarıma bir şey yapıp kendimi daha iyi hissetmek istiyorum. Bu ay askerlik yoklamam var. Epilepsiden dolayı cürük alma ihtimalim var. Almasam bile daha askerliğime 1 sene var. Sizce suan sac ekimi yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha beklemelimiyim cok kararsızım. Este my life hastanesi sayın Hasan akili takip ediyorum. Ona biraz önce fotolarımı gönderdim. P.tesi geri dönüş yapacaklarını söylediler. Bu forum da bide Ankara dan sayın Şahin beyin ekimleri dikkatimi cekti ama ondan henüz bir fiyat almadım. Asgari ücretle calısan biriyim ve ailem sac ekiminin gereksiz maliyet oldugunu düşünüyorlar. O yüzden bu işe fazla bir bütce de ayıramıyorum. Sizlerden bilgi ve öneri istiyorum. Şimdiden cevaplarınız  için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi akşamlar.

brknt035

• Yeni üye
  • *
şuanki fotolar

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum gecmis olsun umarim saglikli bir yasam surersin.Dedigin gibi sac bazilari icin hicbirsey ama insan acaba demeye basladigi zaman kafaya takiyor sanki tum derdi o oluyor,seni cok iyi anlayabiliyorum.Forumda arastirma yapip klinikleri ve hocalari ogrenebilirsin,ekim konusunda benden daha tecrubeli uyeler hoca,greft konusunda tavsiyede bulunabilir.Umarim ekim yaptirip istedigin goruntuye kavusursun.Sevgiler.

Ek olarak Sahin Hoca'nin ekim fiyati yilbasi sonrasi 4,500 oldu denildigini okumustum.

brknt035

• Yeni üye
  • *
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolun. Sizin de dediğiniz gibi tecrübeli arkadaşlardan hoca greft ve bu işin incelikleri hakkında bilgiler bekliyorum. Teşekkürler.

Gokhan5234

• Jr. Member
  • **
  • gokhan5234
Izmirde sibel hanıma yatırmıyorsan ist a gitmen lazım  bastan uyarayım izmir konusunda
gokhan5234

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
açıklığın fazla, ayırabilecğein bütçe az ve bence ilaç kullanmayada sıcak bakmazsın ama bence şanslısınki kafa yapın kötü değil, ön fotoğraftan baktığımda çene-yüz yapında gayet güzel duruyor, yani sana kazınan saçın yakışacağını düşünüyorum, ön plana kafan değil yüzün çıkacak zaten.

Bak ben kimseye boşuna moral vermeye çalışan biri değilim yanlış anlama, eski mesajlarımı okursan genelde iyiye iyi kötüye kötü derim ama gerçekten kafa-yüz yapın dolasıyıla şanslısın, gençsin kafanda böyle tutam tutam saç olmasındansa gerçekten kazımak seni daha genç ve iyi gösterir.

Eğer iş durumunda sakal bırakma imkanın varsa sakalda bırakabilirsin. Kolay gelsin

brknt035

• Yeni üye
  • *
açıklığın fazla, ayırabilecğein bütçe az ve bence ilaç kullanmayada sıcak bakmazsın ama bence şanslısınki kafa yapın kötü değil, ön fotoğraftan baktığımda çene-yüz yapında gayet güzel duruyor, yani sana kazınan saçın yakışacağını düşünüyorum, ön plana kafan değil yüzün çıkacak zaten.

Bak ben kimseye boşuna moral vermeye çalışan biri değilim yanlış anlama, eski mesajlarımı okursan genelde iyiye iyi kötüye kötü derim ama gerçekten kafa-yüz yapın dolasıyıla şanslısın, gençsin kafanda böyle tutam tutam saç olmasındansa gerçekten kazımak seni daha genç ve iyi gösterir.

Eğer iş durumunda sakal bırakma imkanın varsa sakalda bırakabilirsin. Kolay gelsin
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende aynı şeyleri düşündüm ama çalıştığım yerde maalesef sakal bırakmak yasak. Bu saç için aşağı yukarı ne kadar bir bütçe ayırmam lazım yaklaşık olarak bi tahmininiz var mı acaba? Bu arada Sibel Ulusan'ı bu forumda cok takip ettim sonucları resmen şans. Ekimlerini cok basarılı bulmadım acıkcası

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende aynı şeyleri düşündüm ama çalıştığım yerde maalesef sakal bırakmak yasak. Bu saç için aşağı yukarı ne kadar bir bütçe ayırmam lazım yaklaşık olarak bi tahmininiz var mı acaba? Bu arada Sibel Ulusan'ı bu forumda cok takip ettim sonucları resmen şans. Ekimlerini cok basarılı bulmadım acıkcası

Berkant kardeşim tek sorunun bütçe degil bana kalırsa... mevcut açıklığın ve donör kaliten konuşulması gereken daha önemli bir sorun. Yasın genç mevcuttaki saçların tepe dahil tamamı çöp. Kalıcı değiller. Ensenden de ilerleyen yıllarda %15 gibi kayıp olacağını gözönüne alır isek, Ekim işi senin için biraz riskli.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklık vazla var olan saçlarında bitik durumda kısaca tarla çok elverişli durmuyor büyük ihtimal donör bölgendeki saçlarında dht den az da olsa etkileniyordur o yüzden ekim düşünüyorsan biraz ilaç kullanıp güçlendirmeyi öncesinde düşüne bilirsin.. hisar hastesi ve sibel hanım Tercih edilebilir.

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel kardeşim açıklığın fazla donörün zayıf. benim fikrim hiç bulaşma ekim işine. durumu kabullenmeye bak hayattan zevk almaya çalış.
çünkü ekimden sonra tatmin edici bir sonuç alamazsan daha çok yıkılırsın psikolojik olarak.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçları kazımaya başlayıp 1 ay sabredersen bence görüntüne alışırsın, kazımak serbest ise kazımanı öneririm, en azından saçlarının böyle olması kendi seçimin gibi durur.

Şu an arkadaki saçların çok kısa galiba eğer 2-3 numara civarlarındaysa gayet gür donörün var fotodan çok seçilmiyor tam anlayamadım. Aslında gençsin hevesini alana kadar protez saç öneririrdim ama oda bütçeni çok sarsar hiç girmene gerek yok. Ve ailende norwood 6 mı norwood 7'mi bu da önemli, norwood 7yse sakal desteksiz yaptıracağın ekimden hiç bir şekilde(ki yaptırsanda en az 2-3 seans daha yaptıracaksın ki ideal sonucu alacaksın) fayda sağlamayazsın. Norwood 6ysan üst  ön tarafı kapatırsın rahat, arkayada yine diğer kıllarla desteklersin.

Ve başka bir alternatifte ilaç tedavisi çünkü saç çizgini kaybetmemişsin, sana finas artık çare olmaz yan etkilerini okuyup göze alırsan dutas, haftada 1 dermaroller ile tüm kafayı tara ve günde 2 kez minoxidil(dermarollerden sonra 24saat kullanmıcaksın) yaklaşık 5-6 ay içinde o kafandaki ufak tefek saçların bulunduğu yerleri canlandırabilir, Ama buda biraz bütçeni sarsabilir

Bence şu an saç ekimini rafa kaldır hayatına odaklan, asgari ücretle böyle maceralara girmeni önermem. Birikimler yap daha iyi işler bulmaya çalış yaşında genç zaten dökülmede devam ediyor şu an saç ekimi yapman ilaç kullanmıyosan mantıklı değil, ilaç kullanıyosanda ilaçlardan sonuç almayı bekle öyle düşün tekrar.

Tekrar kolay gelsin.

Roninn3

• Hero Member
Öncelikle saçlarını biraz güçlendirmelisin medikal tedavi ile .bu şekilde ekime girersen saç falan çıkmaz gerçi güçlendirsende saç çıkmaz .saç ekimi için uygun değilsin belki sadece ön çizgi yaptırabilirsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sibel hanımın son ekimleri açıklık baz alınır isr gayet başarılı size gelince suanki durumunuz ile o ekimleri başarılı bulmuyorsanız bence ekim düşünmeyin çünkü anladığım kadarı ile beklenti yüksek ama durum yüksek beklentiye müsait değil.
Global Moderator

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sibel hanımın son ekimleri açıklık baz alınır isr gayet başarılı size gelince suanki durumunuz ile o ekimleri başarılı bulmuyorsanız bence ekim düşünmeyin çünkü anladığım kadarı ile beklenti yüksek ama durum yüksek beklentiye müsait değil.
katiliyorum bence de bu beklentiyle sibel hoca bile memnun etmeyebilir seni

brknt035

• Yeni üye
  • *
Cevaplarınız için teşekkür ederim herkese. Bakalım Kelliğe alışalım o zaman ne diyelim :)

Facebook Twitter Instagram