Gönderen Konu: 04.01.2019 ANKARA ACIBADEM EMPHAİR SAÇ MERKEZİ 3900 GREFİT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 9764 defa)

EMİNBEY

• Hero Member
Bence süreç gayet iyi gidiyor, artık uzama evresi başlamış 3 ay sonra çok güzel bir görüntü olacak bence :)

josefste

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim insallah 💆♂ Yarin askerlik var 18 günlük .insallah olumsuz bisi olmaz 18 gunde

son gohan

• Hero Member
Teşekkür ederim insallah 💆♂ Yarin askerlik var 18 günlük .insallah olumsuz bisi olmaz 18 gunde
90.günden sonra olmaz hocam bir şey için rahat olsun umarım sonuc güzel olur:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
askerlıgın etkıleyecegı bır durum yok

kararma başlamış saçlarda hayırlısı olsun 120 güne doğru dahada belirginleşir çıkışlar
Global Moderator

josefste

• Yeni üye
  • *
Askerlikte kep takmaz sorun olmaz yanı . Teşekkür ederim . Umarım trichopllus vitamin ilacımı sokabilirim kışlaya

josefste

• Yeni üye
  • *
105. Gün .

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir karama var ama saçmı yoksa saç derisi rengimi anlayamadım dostum.

Katamaran

• Yeni üye
  • *
benzer bir süreç yaşıyoruz galiba. ekim sıklığınızı çok beğendim. şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor

Katamaran

• Yeni üye
  • *

josefste

• Yeni üye
  • *
Aynen hocam açıklık hemen hemen aynıymış hakkınızda hayırlısı olsun . Konunuzu takip edeceğim

josefste

• Yeni üye
  • *
Merhabalar herkese. Bugün 123. Gün.
Hastanenin vermiş oldugu avesin şampuan , trchoplus vitamin hapı ve  avesin serum bitti.  Paket 3 aylık ve fiyatı 590,00 tl.Yeniden alsammı kararsızım.  Benim için öncelik fiyatı değil saçlarıma faydalı olması , sizce tekrardan bu paketi almalımıyım yoksa başka şampuan veya ek ilaç vitamin mi kullanmalıyım.Fotodaki saçlarım hakkında ve önereceğiniz şampuan ve takviye vs.ler için şimdiden çok teşekkür ederim

josefste

• Yeni üye
  • *
Değerli forumdaslar. Hangi şampuan , hangi vitamin veya takviyeyi kullanmamı önerirsiniz.

Ecz.Holmes

• Sr. Member
Avesin ürünlerini tavsiye etmiyorum. Hem gereksiz pahalı . Xpecia tablet ve hair forte kullanabilirsiniz. Süreç hızlanması için ise biotin.

makusla06

• Jr. Member
  • **
Avesin ürünlerini tavsiye etmiyorum. Hem gereksiz pahalı . Xpecia tablet ve hair forte kullanabilirsiniz. Süreç hızlanması için ise biotin.

Hocam biotin tablet yazınca birsürü ürün çıkıyor hangisini önerirsiniz

Facebook Twitter Instagram