Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar yorumlar icin teşekkürler . Ben memnunum . Belki çok beklentiye girmediğim içindir , size göre iyi olmamış olabilir çizgi ve ekim . Ben memnunum , benim icin kafi . Şükürler olsun .
Bu arkadaşın saçları neden tekrardan dökülmüş acaba? Hani ekilen saç dökülmüyodu? Bilgisi olan var mı?
Ekilen saçta dökülüyor olabilir çok örnek var fakat bunun neyden kaynaklandığı önemli. Şimdi Dht'ye karşı duyarsız olan yani doğru kökler alınıp ekildikten sonra dış etkenler dışında tekrar dht nedeniyle bu saçların dökülme ihtimali var mıdır?
Benim kişisel görüşüm ense bölgesindeki saçların DHT ye duyarlı olup olmaması değil , ense bölgesinin DHT den etkilenmemesi ( yani saç kökleri değil bulunduğu bölge DHT ye duyarsız ) Ama bu ekimciler saçın DHT ye duyarlı olduğunu söylüyor ama öyle değil .Yani DHT ye duyarlı olmayan ense bölgesinden alınan saç , dökülen yere ekildiğinde , o saçlar da DHT ye duyarsız hale geliyor. Yani kısacası saçın DHT ye duyarlı olup olmaması değil , bulunduğu bölgenin DHT ye duyarlı olması , asıl olay bu olabilir.