Gönderen Konu: 04.01.2019 ANKARA ACIBADEM EMPHAİR SAÇ MERKEZİ 3900 GREFİT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 9761 defa)

Mert060444

• Full Member
Bende ayni yerde ektirdim sonucu merakla bekliyorum sadece tek merak ettigim l tipi baston tipi dökülmen varmiydi benimkinin hepsi oyle dokuluyor da

Eness35

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar yorumlar icin teşekkürler . Ben memnunum . Belki çok beklentiye girmediğim içindir , size göre iyi olmamış olabilir çizgi ve ekim . Ben memnunum , benim icin kafi . Şükürler olsun .
Kardeşim çok iyi olmuş kullandığın bişey var mıydı acaba takivye amaçlı falan şampuan vitamin prp gibi falan

Portraitpeople

• Full Member
Bu merkezin ön çizgileri hep aynı. Saçınızı yukarı dikmediğiniz sürece ekim olduğu anlaşılması mümkün değil
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

josefste

• Yeni üye
  • *
Evet 3 sene oldu ekim yapalı. Saçlarım tekrar döküldü nerdeyse tüm ekim yapılan yerler . Kesinlikle tavsiye etmiyorum burayı , pişmanım

josefste

• Yeni üye
  • *
 , Acıbadem diye adına güvendik ama , bu emphair denen firmamın Acıbadem ile alakası yok , bi katini kiralamış acibademin adını kullanan dandik bir saç ekim merkezi, saçımın eski hali daha iyiydi bundan . Tüm yasal haklarımı kullanacağım 

Xliarm

• Yeni üye
  • *
Öncelikle geçmiş olsun hocam.
Ekim merkezi ne diyor bu konu hakkında ?
Saçınızın son fotoğraflarınızdan sonra bu şekilde dökülmesi normal değil.
6. Ay ve sonrasındaki fotograflarinizda saçlarınız çok sağlıklı duruyordu, ekstra bir sağlık problemi vs mi oldu ?

subutai

• Sr. Member
daha farklı bir durum olabilir mi? bu şekil dökülmesi normal değil
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arkadaşın saçları neden tekrardan dökülmüş acaba? Hani ekilen saç dökülmüyodu? Bilgisi olan var mı?
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

Leonidas

• Hero Member
Geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum. Merkezle iletişime geçtiniz mi?

Qur

• Full Member
Bu dökülmenin merkez ile alakası yok ki. Başka nedenler aramak lazım. Ön çizgi sağlam halde. Arkası dökülmüş. İlginç bir durum.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arkadaşın saçları neden tekrardan dökülmüş acaba? Hani ekilen saç dökülmüyodu? Bilgisi olan var mı?
O ekilen saçlar dökülmüyor tabiri ekimcilerin en büyük yalanıdır. Birçok örnek gördüm ve artık eminim . Ekilen saçta dökülüyor malesef.

Mrbald10

• Yeni üye
  • *
  • serkan aygın saç ekimi
Ekilen saçta dökülüyor olabilir çok örnek var fakat bunun neyden kaynaklandığı önemli. Şimdi Dht'ye karşı duyarsız olan yani doğru kökler  alınıp ekildikten sonra dış etkenler dışında tekrar dht nedeniyle bu saçların dökülme ihtimali var mıdır?

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilen saçta dökülüyor olabilir çok örnek var fakat bunun neyden kaynaklandığı önemli. Şimdi Dht'ye karşı duyarsız olan yani doğru kökler  alınıp ekildikten sonra dış etkenler dışında tekrar dht nedeniyle bu saçların dökülme ihtimali var mıdır?
Benim kişisel görüşüm ense bölgesindeki saçların DHT ye duyarlı olup olmaması değil , ense bölgesinin DHT den etkilenmemesi ( yani saç kökleri değil bulunduğu bölge DHT ye duyarsız ) Ama bu ekimciler saçın DHT ye duyarlı olduğunu söylüyor ama öyle değil .Yani DHT ye duyarlı olmayan ense bölgesinden alınan saç , dökülen yere ekildiğinde , o saçlar da DHT ye duyarsız hale geliyor. Yani kısacası saçın DHT ye duyarlı olup olmaması değil , bulunduğu bölgenin DHT ye duyarlı olması , asıl olay bu olabilir.

subutai

• Sr. Member
Benim kişisel görüşüm ense bölgesindeki saçların DHT ye duyarlı olup olmaması değil , ense bölgesinin DHT den etkilenmemesi ( yani saç kökleri değil bulunduğu bölge DHT ye duyarsız ) Ama bu ekimciler saçın DHT ye duyarlı olduğunu söylüyor ama öyle değil .Yani DHT ye duyarlı olmayan ense bölgesinden alınan saç , dökülen yere ekildiğinde , o saçlar da DHT ye duyarsız hale geliyor. Yani kısacası saçın DHT ye duyarlı olup olmaması değil , bulunduğu bölgenin DHT ye duyarlı olması , asıl olay bu olabilir.

bu doğru olsa hiç bi ekim tutmazdı. ya da tutsa bile zamanla tekrar kel kalınırdı.

dhtye duyarlılık reseptörlerle alakalı. bu da köklerde bulunuyor. ne kadar döküleceği reseptörlerin dağılımına bağlı. kimilerinde sade şakak açılır diğer saçlar zayıflamaz bile. kiminin de tüm tepe dökülür, kiminde de sadece vertex gider. bu taöamen duyarlı reseptörlerin dağılımıyla alakalı
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Facebook Twitter Instagram