Gönderen Konu: 04.01.2019 ANKARA ACIBADEM EMPHAİR SAÇ MERKEZİ 3900 GREFİT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 9759 defa)

josefste

• Yeni üye
  • *
Bugün 8. gün. kabuk dökmem gerekiyor ama henüz başlamadı.  Saçımı nasıl yıkamam konusunda internetten araştırma yapıyorum. Saç ekim merkezi çok ilgisiz , neyi nasıl yapmam konusunda hiçbir direktif vermiyorlar. Ekimden sonra dönor bölge , ekim bölgesi kontrol edilmedi hiç.  Belki inanması zor ama ilk günden beri foto bile istemediker. Hayır belki de enfeksiyon oluştu, bu nasıl bi sorumsuzluk. Bu merkezi seçtiğim için pişman olacak gibiyim. Umarım olmam

Duyarli

• Full Member
Güzel dönor sık ekim uygun açıklık 6 ay sonra tararsın dostum hayırlı olur inşallah:)

josefste

• Yeni üye
  • *
İnşallah teşekkür ederim

josefste

• Yeni üye
  • *
''Yaprak döker bir yanımız , bir yanımız bahar bahçe. ''
9. gün kabukların büyük kısmını döktüm

josefste

• Yeni üye
  • *
16. günden fotolar. Şu an ilaç olarak sadece merkezin vermiş olduğu trichoplus vitamin hapını kullanıyorum. Sizce sadece bu yeterlimidir. Birde danışmana PRP uygulamamam gerekiyormu , gerekiyorsa ne zaman yaptırmam lazım diye sorduğumda ; 20. gün yaptırmanız gerekiyor dedi. PRP saç ekiminden kaç gün sonra yapılması gerekiyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

josefste

• Yeni üye
  • *
Bugün 26. gün. Şok dökülme 1 haftadır sürüyor.  Ekim bölgesinde sivilcelenme var. Takviye olarak sadece merkezin verdiği Trichoplus vitamin hapını kullanıyorum. Durum nasıl arkadaşlar sizce fotolara göre. Diğer bir sorumda PRP yaptırmalımıyım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör alan ekim alanı ve ön cizgi gayet güzel saçların yönleride güzelse güzel bir sonuç olur çıkışlar fre vermez ise fazla. Prp sana kalmış kardeşim
Global Moderator

josefste

• Yeni üye
  • *
Bugün 36. Gün. Dün prp yapıldı . Ekim yapılan Bölgenin sag tarafında 10 a yakın sivilce vardı sol tarafta hiç sivilce yoktu. Bu arada sol ve saf tarafı farklı kişiler ekmişti . Prp den önce tüm sivilceleri sıktılar. Sok dökülme hızlı şekilde devam ediyor . Sivilceler sıkılırken baya canim yandı . Sivilceler sıkıldıktan sonra baya bi sac kaybı oldu merkezde . Islak bezle silerlerken farkettim . Sorduğumda şok dökülme dolayisiyla olduğunu belirttiler . 36 gün oldu bi kere bile kontrol fotoğrafı istemediler hiç , şaka gibi demi  . Temmuz’da dugun var . İnsallah pişman olmam bu merkezi seçtiğim için . Bisiler ters gidio gibime geliyor  . Hayırlısı olsun

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
keşke sivilceleri daha ekilen greftler taze iken sıktırmasaydınız.onun yerine krem kullanın acnelyse gibi eğer bir daha sivilce çıkarsa.vitamin hapının dozunu azaltın ,gereğinden fazla vitamin kullanıyor ve bu tarz yan  etkiler de yapıyor olabilir.hayırlı olsun ekiminiz.

josefste

• Yeni üye
  • *
Sivilceleri sıkarken fikrimi bile sormadılar . Prp diye uzandık. Sivilceleri sıktılar  komple . Vitamin olarak sadece Verdikleri trichoplus hapı kullanılıyorum

josefste

• Yeni üye
  • *
60. gün. fotosu. Şok dökülme durdu gibi. Yorumlarınızı bekliyorum

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim bölgesindeki sivilceleri sıkmak çok amatörce bir eylem :/ Ekimin hayırlı olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülme coktan durmuştur.

Ekim hatlarınız belli bölgede kan dolaşımı hızlı yakında hareketlenmeler başlar.
Global Moderator

josefste

• Yeni üye
  • *
80. Gün. Fotosu
 Yorumlarınızı bekliyorum dostlarım .

josefste

• Yeni üye
  • *
neden kimse yorum yapmıyor :(

Facebook Twitter Instagram