Gönderen Konu: Sac ektirmek istiyorum  (Okunma sayısı 1731 defa)

Umıt25251

• Yeni üye
  • *
Sac ektirmek istiyorum
« : 05 Ocak 2019, 02:51:23 »
Arkadaslar herkese selamlar ben sac ektirmek istiyorum sacımın tepe bolgesinde acıklık var bana önerebileceginiz veya tavsiye edebileceginiz yerleri söylermisiniz resimler mevcuttur simdiden herkese teşekkürler..

Marki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ektirmek istiyorum
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2019, 03:59:05 »
Merhaba arkadaşlar,

Forumda açmış olduğumuz ekim konularının karışık olmaması ve faydalı olabilmesi adına başlıklara ve konuların açıldığı bölümlere dikkat etmenizi rica ediyorum.

Saç ekim sonuçlarını paylaşmak isteyenler;

-Tarih
-Ekim Merkezi İsmi
-Greft miktarı

Bu bilgileri vererek konusunu açıp, paylaşımlarını yapabilir.

Ekim sürecini hiçbir şekilde paylaşmayıp, direkt olarak konu açıp sonuçlarını koyanlar ve ekim merkezlerini övücü mesajlar yazanların konuları direkt olarak silinir ve içerik durumuna göre üyeliği sonlandırılır.

Ayrıca Saç Ekim Sonuçları başlığına çok fazla soru konusu açılıyor. Saç ekim sonuçları başlığı sadece ekim sonuçları ile ilgilidir.

Soru sormak amacıyla açtığınız konular , Saç ekimi öncesi ve sonrası süreçle ilgili sorular ve öneriler bölümüne taşınıyor..Yani açtığınız konunuzu açtığınız yerde bulamıyorsanız ilgili başlığa taşınmış demektir..

Marki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2019, 04:05:23 »
Üstte ki yazıyı ana konudan kopyaladım forumda yazmasamda tüm sonuçları 3 yıldır inceledim. Kolaya kaçmana rağmen yardımcı olacak bir cevapta vereyim araştırmalarıma göre ve kendi fikrimce ülkemizde ki en başarılı iki ekimci DR Koray Erdoğan ve DR Muttalip keser ikisininde ücreti diğerlerine göre baya yüksektir ve randevu almak zordur. Bunların dışında tek tek forumda ki sonuçlara bakıp kendine uygun ekimciyi bulabilirsin. başarılı olan çokça sonuç var.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Ocak 2019, 12:23:57 »
Konu yanlış yerde ama ben yine de cevaplayayım. Donör alanın çok iyi ve önde saçlarının olması çok büyük avantaj. Medikal tedavi ve ekimle kellikten uzunca süre kurtulursun. Ekim merkez ismi vermek uygun değil. Bütün ekimcilerin sonuçlarına bak, hangisi içine siniyorsa ona ektir. Acele etme derim. İyi düşün derim.

Umıt25251

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2019, 12:39:07 »
Cok teşekkürler biraz acemiyim ondan yanlış yere actım k.bakmayın :( yas 30 şahin hocayı düşünüyorum ama neredeyse kötü sonuçları yok ve dönür alımları cok iyi yinede sizin düsünceleriniz cok onemli benm icin

sigortasız_işçi

• Full Member
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2019, 22:23:38 »
Cok teşekkürler biraz acemiyim ondan yanlış yere actım k.bakmayın :( yas 30 şahin hocayı düşünüyorum ama neredeyse kötü sonuçları yok ve dönür alımları cok iyi yinede sizin düsünceleriniz cok onemli benm icin

Kardeşim o kadar düşündüm, taşındım, enine boyuna.

Senin gibi sordum.  Farklı yerlerde, farklı bölgelerde yaptıran onca arkadaşın sonucuna baktım.

Sonra maddiyat olarak değerlendirdim. Şahin hocadan randevu aldım.  En mantıklı,  en ideal,  sonuçları en güzel. Fiyat performans olarak, şahsen bana uygun gelen, en doğru kararın olduğuna inandım.

Bana göre Türkiyede yeni olmasına rağmen 50 bin Tl ekim yapan  yerlerin konusunu inceliyorum  sonuçları onlar kadar iyi.

NOT :Tamamiyle bu formda yapılan paylaşımlara inanarak bu yorumları yapıyorum.

Umıt25251

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2019, 22:31:03 »
Aynen kardeşim bende bu formdaki yorumlara ce yaptıranların sonuclarına bu karara vardım bende

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2019, 00:34:36 »

hocam bence ortalama bütçeyle ekim yapılabilecek en iyi yerelerden birine karar vermişsiniz bir aksilik olmazsa güzel sonuç alacağınızı düşünüyorum.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2019, 13:40:39 »
Büççen yetiyor ise

Koray hoca Hakan doğanay ve keser hoca Şahin beyi araştırabılırsın.

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Ocak 2019, 14:44:15 »
hocam sana sunu söyleyeyim.  benim durumum 1 sene önce seninki ile ayniydi. ben ozaman ektirmek istiyordum ama ektirmedim cünkü bazi doktorlar 1-2 sene bekle dediler.
Iyikine ektirmemisim... 1 sene sonra önlerde gitmeye basladi. Yani o zaman ektirseydim suan cikislari beklerken önde kayiplar olacakti ve ben yeniden ekim yaptirmak zorunda kalicaktim.

benim sana tavsiyem 1 sene bekle toppik ile tepeleri kapat

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Ocak 2019, 17:36:34 »
donör düzgün kullanılırsa ektirilebilir ama var olan saçlarınıda kaybediceksin gibi duruyor dökülme devam ediyor ise ona göre bir planlama yapılmalı

Umıt25251

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 08 Ocak 2019, 17:39:13 »
Suan dökülme yok zaten saclar oldum olası seyrekti 2-3 yıl once biraz daha seyreklesti kendimi bildim bileli topik kullanıyorum genetik deil onuda arastırdım topıkten kurtulmak icin ektirmeyi dusunuyorum

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 08 Ocak 2019, 18:56:50 »
Zor bir ekim çünkü sıklaştırma kategorisine giriyor sana tavsiyem çok iyi araştır ,sıklaştırma dedim diye dhı ye bulaşma orta teperde işe yaramıyor.

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #13 : 09 Ocak 2019, 15:33:33 »
Şu dökülme tipinin genetik olmama ihtimali yok buarada dostum yanlış araştırmışsın.

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Ocak 2019, 23:01:14 »
Şu dökülme tipinin genetik olmama ihtimali yok buarada dostum yanlış araştırmışsın.

aynen +1

Facebook Twitter Instagram