Gönderen Konu: Whey Protein  (Okunma sayısı 3021 defa)

mehmet9465

• Full Member
Whey Protein
« : 04 Ocak 2019, 17:47:59 »
Spor yapan arkadaşlar daha iyi bilicektir 21 gün oldu sac ekim yaptırali spora başlıycam tekrardan whey protein acaba zarar verir mi ekilen saçlara bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Ynt: Whey Protein
« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2019, 18:48:30 »
21 gün henüz erken, 30 gün den sonra hafif cardio ile baslayabilecegimi demişti koray hoca.
Whey protein vesayre sormaya unuttuğumu şimdi fark ettim :)

Güzel soru bilgisi olan varsa.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2019, 19:45:17 »
whey protein iyi bir marka ama benim saçlarımı zayıflattı protein tozu ve kestım  o yuzden kullanmıyorum
Global Moderator

mehmet9465

• Full Member
« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2019, 20:40:36 »
whey protein iyi bir marka ama benim saçlarımı zayıflattı protein tozu ve kestım  o yuzden kullanmıyorum
bca sıkıntı yapabilirde whey protein yaparmı kararsız kaldim markası kaliteli öyle merdiven aldı toz değil:)

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2019, 20:43:24 »
bca sıkıntı yapabilirde whey protein yaparmı kararsız kaldim markası kaliteli öyle merdiven aldı toz değil:)

Merhaba, neden BCAA sikinti yapabilir merakimdan soruyorum paylasabilirmisiniz?

mehmet9465

• Full Member
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2019, 20:55:22 »
Merhaba, neden BCAA sikinti yapabilir merakimdan soruyorum paylasabilirmisiniz?
Benim kardeşim saplamentci yani bu bca whey protein ürünleri satan bi firmada çalışıyo ona sordum whey proteinin bi zararı olmaz dedi ama internetten araştırdım bca konusunda kararsız kaldim

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2019, 23:08:59 »
Complex Whey Proteinlerin içerisinde Kreatin bulunur. Kreatin Dht hormonunu arttırarak antrenmanda yüksek performans sağlar Dht artışıda saçlara zarar verebilir. Hidrolize yöntemiyle üretilmiş Whey protein tozu kullanmanızı öneririm saftır ve saça zararı değil proteinin aksine yararı vardır. Optimum Gold Standard veya Wider marka kullanabilirsin...

mehmet9465

• Full Member
« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2019, 00:46:18 »
Complex Whey Proteinlerin içerisinde Kreatin bulunur. Kreatin Dht hormonunu arttırarak antrenmanda yüksek performans sağlar Dht artışıda saçlara zarar verebilir. Hidrolize yöntemiyle üretilmiş Whey protein tozu kullanmanızı öneririm saftır ve saça zararı değil proteinin aksine yararı vardır. Optimum Gold Standard veya Wider marka kullanabilirsin...
optimum insan vücuduna zarardan başka bi ise yaramayan bi üründür

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Ocak 2019, 02:34:32 »
7-8 yildir araliksiz whey ve bcaa kullanirim hemen hemen tum markalarini kullandim.Androgenetik alopesi dokulmem olmasina ragmen hep stabil dokulmeler oldu.Kreatin kullandigim donemler net bir sekilde dokulme artmisti.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Ocak 2019, 10:23:44 »
Kreatin i tavsiye etmiyorum lakin toz ve bcaa nın bir zararı yok,arkadaşlar genetikte varsa hiçbirşey kullanmasanda dökülür :D

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Ocak 2019, 12:31:34 »
optimum insan vücuduna zarardan başka bi ise yaramayan bi üründür
Optimum Gold Standart dünyanın en güvenilir peynir altı suyu hammadde üreticisi ve dünyanın en fazla satan suplement markasıdır. Bu kanıya nasıl vardınız konusunda çok şaşkınım...

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2019, 13:10:57 »
Whey Protein saça niye zararı olsun.  Et yumurta da yenmesin o zaman. Seçeceğiniz markanın içeriğine bakın. ona göre alım yapın. Optimum markası güzeldir ama "gnc" dışında bi yerden almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sahtesi çok ve TR piyasası Optimum markası konusunda güvenilir değil. İmkanınız varsa yurt dışından getirtin.

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2019, 13:41:17 »
aynen whey protein hic bir zarari olmaz ozaman fitness yapan herkezin kel olmasi lazim.

mehmet9465

• Full Member
« Yanıtla #13 : 05 Ocak 2019, 15:42:29 »
Zeten fitness yapan kitlenin yüzde 80 i kel ama o kel olanların sebebi whey protein değil tabi 😊😊 ya bende emin olamadım ama önümüzdeki hafta başlıycam spora musletech var marka olarak

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Ocak 2019, 13:30:32 »
Bencede %20 body yapanlar kel %80 ni değil bircok bodycide saclarini ya kazitiyor yada 1 numara yapiyor ünlü bodycileri takip edin cogunun sacı var bende kullandım optimum whey hardline matrix gibi markalar spor yaptigim zamanlarda saclar incelme veya şiddetli dökülme olmadı saça en zararlı olanı steroid diye duydum 

Facebook Twitter Instagram