Selam Arkadaşlar yaşım 30 ,22 yaşlarimdan beri yogun sac kaybi ve incelerek seyreklesme sonucu ekim merkezi arayısımda bu klinige başvurdum.Bircok alternatif vardı benim tercihim burası oldu.Benim gibi burada yaptiranlari takip ederek karar vermeye calisan arkadaslara bende bir blog acarak takibini saglamak istedim😂 fazla detaya girmeden ilk fotolarimi atiyorum.henuz ilk yikama olmadi.acikcasi kac greft oldugunu net bilmiyorum.Dr. bey gercekci anlatti durumu operasyon öncesi kısa bir ön muanede.sac tellerim zayif,doner alan zayif,ust tarafta var olan saclariminda dokulmeye devam edecegini ve 2 seans planlama yapti,Arka bölgenin öneminden bahsetti.cizdigi alin cizgim benim alinsal düzlemimden cok yukari ama gerekcelerini anlatti,bende işin uzmani onlar oldugu icin herseyi onlara birakdim.Sakal ve arka bolgemden alimlar oldu,ortalama 3000- 3600 araliginda oldugunu kendimce tahmin ediyorum.belki fazlada olabilir.işlem hastanede oldu,Ekip hastaya karsı ilgili ,deneyimli ve ellerinden geldigi kadar iyi bir sonuc cikartmaya calistiklarini dusunuyorum,Hepsinin emegine saglik.Bu yaşıma kadar finastrit ve ducatrid tarzi hap hic kullanmadim.topikal minox kisa sureli kullanmisliklarim var ama.Bu aşamadan sonra genel olarak tüm saçlarima koruyucu geliştirici tedaviler düşünüyorum.Yorumlari bekliyorum:)