Gönderen Konu: Esma-Serkan tetik 3081 saç 1042 sakal  (Okunma sayısı 24507 defa)

matkap

• Doktore
  • Yeni üye
  • *
  • Doktor
Ynt: Esma-Serkan tetik 3081 saç 1042 sakal
« Yanıtla #75 : 07 Aralık 2020, 01:15:29 »
En sık saç halim 2020 Temmuz ayındaydı Ağustos ve eylül aylarında muazzam bir saç dökülmesi yaşadım eylül 20 den istibaren tekrardan dermaroller kullanmaya başladım şükürler olsun dökülme durdu.

2 yıllık zaman içindeki tecrübem gösterdi ki saç ekim en etkili yöntem olmasına rağmen kesinlikle kelleşme sorununun çözümü değil. Saç ekiminden sonra da dökülmeyi durdurmanın çarelerini bulmak gerekiyordu. 2 yılık bu süreçte  finasterid minoksidil ve dermaroller gibi ürünlerde kullandım. Uzatmadan diyeyim Dermaroller mucizevi bir fayda sağlıyor. Finasterid ise bende kesinlikle dökülmeyi durdurmada etkisi olmadı.

Temmuz 2020 tarihine kadar toplamda 1 yıla yakın dermaroller ve finasteridi birlikte kullandım dökülme durmuştu. temmuz 2020 zor oluyor diye dermaroller kullanımı bıraktım. Formda okuduğum kullanıcı tecrübelerine istinaden finasteridin tek başına dökülmede etkili olacağı kanısına sahiptim. böylece sadece Finasterid kullanmaya devam ettim. 1 ay sonra ağustos 2020 itibariyle saç telleri incelmeye ve dökülmeye başladı. Gün aşırı kullandığım finasteridi hergün kullanmaya başladım ama hiç etki etmedi aksine döküleme gitgide arttı. odamda her yer saç olmaya başladı. Ben finasteridin dökülmeyi durduran asıl ürün olduğunu düşünüyordum yanılmışım hemde çok büyük bit yanılgı.

Eylül 20 gibi finasterid kullanımını bıraktım. dermaroller ile minoksidil tedavisine başladım. 10 dakika dermaroller uygulayıp bioxinin minoxidil( en ucuzu olduğu için tercih ettim) sürdüm. akşam yatmadan evvel ve sabah olmak üzere günde iki kez bu yöntemi uyguladım. 1 hafta geçmeden nerdeyse dökülmeler tamamen durdu. 40 günlük bu uygulamada çok iyi bir fayda gördüm diye bilirim.

sormak istediğiniz sorular varsa bekliyorum.

Süper yorum çok teşekkürler  |-onayisareti-| |-onayisareti-| |-onayisareti-|

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 07 Aralık 2020, 01:37:13 »
saç çizginiz alın bölgenizin biraz yüksek olduğu düşünülürse sanki bir cm kadar daha önde olsaymış daha güzel olurmuş ama ekim başarılı güle güle tara kardeşim.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 15 Aralık 2020, 20:05:07 »
saç çizginiz alın bölgenizin biraz yüksek olduğu düşünülürse sanki bir cm kadar daha önde olsaymış daha güzel olurmuş ama ekim başarılı güle güle tara kardeşim.

Evet dediğiniz gibi ön cizgi azdaha önde olsa çok iyi olurdu. Ekim sırasında bunu dile getirmiştim. Seyrek olur diye kabul etmediler. Planda 1 yıl arayla 2 operasyon olacaktı. 2. ekim tepe bölgesi ve ön çizgiye uygulanacaktı. Ancak 2. ekimi henüz yapmadım. Şimdilik düşünmüyorum.

Arkadaşlar dermarolleri şiddetle tavsiye ediyorum dökülmemi sıfıra indirdi. şu anlık sadece dermaroller kullanıyorum inanın saçımı çekmeme rağmen elime tek saç tanesi gelmiyor. eskiden başımı mest ettiğimde bir sürü saç gelirdi şuan çekiyorum tek bir tane bile gelmiyor. En ucuz ve en etkili yöntemim oldu. Alışkanlık haline geldi tv başında pc de film izlerken elimde dermaroller sürüp duruyorum masaj gibi geliyor :)

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #78 : 15 Aralık 2020, 20:16:30 »
Hocam maşallah saçınız çok güzel olmuş, dermoroller hangi marka kaç mm kullanıyorsunuz?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : 15 Aralık 2020, 20:37:19 »
Saçınızın tamamında belirgin bi kalite artışı olmuş, hacim kazanıp kuvvetlenmiş, bence bir sene kullandığınız finasterid çok iyi iş çıkartmış.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2020, 22:14:07 Gönderen: Farques »

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 15 Aralık 2020, 21:44:47 »
Evet dediğiniz gibi ön cizgi azdaha önde olsa çok iyi olurdu. Ekim sırasında bunu dile getirmiştim. Seyrek olur diye kabul etmediler. Planda 1 yıl arayla 2 operasyon olacaktı. 2. ekim tepe bölgesi ve ön çizgiye uygulanacaktı. Ancak 2. ekimi henüz yapmadım. Şimdilik düşünmüyorum.

Arkadaşlar dermarolleri şiddetle tavsiye ediyorum dökülmemi sıfıra indirdi. şu anlık sadece dermaroller kullanıyorum inanın saçımı çekmeme rağmen elime tek saç tanesi gelmiyor. eskiden başımı mest ettiğimde bir sürü saç gelirdi şuan çekiyorum tek bir tane bile gelmiyor. En ucuz ve en etkili yöntemim oldu. Alışkanlık haline geldi tv başında pc de film izlerken elimde dermaroller sürüp duruyorum masaj gibi geliyor :)

hocam ne sıklıkla kaç dakika kullanıyosunuz

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 19 Aralık 2020, 23:39:05 »
Hocam maşallah saçınız çok güzel olmuş, dermoroller hangi marka kaç mm kullanıyorsunuz?

1.5 mm olanı kullanıyorum.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 19 Aralık 2020, 23:49:48 »
Saçınızın tamamında belirgin bi kalite artışı olmuş, hacim kazanıp kuvvetlenmiş, bence bir sene kullandığınız finasterid çok iyi iş çıkartmış.

Finasteridten değil kesinlikle dermarollerden kaynaklanıyor. Dermayı bırakıp sadece Finas kullandığım 2 aylık dönemde aşırı bir saç dökülmelerim oldu ve hacimde incelmeler olmuştu. Akabinde Finas bırakıp sadece derma kullandım. Dökülmeler tamamen durdu. çeksem dahi tek saç teli gelmiyor. Ve incelen saçlar kalınlaşmaya başladı.

Dermarolleri abarttığımı düşünebilirsiniz ama 10 yıldır pek çok yöntem denedim. Tek işe yarayan oldu. 10 yıl öncesine dönsem, sıkılıktan tarak giremeyen o saçları dermaroller ile muhafaza edebileceğime eminim.

Dermarolleri çok kullanıyorum herkesin uygulayabileceği bir şey değil belki kitap okurken veya internette dolaşırken film izlerken sürekli uyguluyorum alışkanlık halini aldı. yan etki olarak ise kepek gibi deri dökülmelerine sebep oluyor.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 19 Aralık 2020, 23:51:47 »
hocam ne sıklıkla kaç dakika kullanıyosunuz

Çok sık kullanıyorum. Alışkanlık halini aldı evdeyken elimde onla dolaşiyorum. :)

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 25 Kasım 2022, 17:14:24 »
üst seviye bir sonuç

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 25 Kasım 2022, 21:55:23 »
 hocam bazı insanlar dermollerden çok fayda alır.genelde genel seyreklikte daha etkildir kalınlaştırdığı için.dolaşımı zayıf olan insanlardada daha etkilidir bence.çünki dolaşımı arttırıyor.hormonu baskılamak ve saçı kanla beslemekten baska care yok elimizde.masajda ekleyebilirsin listene.aslında dokulmeden çok minayirazyonu takip etmeli.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram