Saç Ekimi Sonuçları
179. gün 4 numara kısa saç
Vertexe kaç greft ekilmişti bu arada?
Dermoralleri ekimden ne kadar süre sonra başladınız ve haftada kaç kere uyguluyorsunuz
6 ay sonra başladım. hergün yatmadan evvel kullanıyordum. şu an akşam ve sabah olacak şekilde 2 kez.
mükemmel, sevindim senin adına, ilk sayfalarda ön çizgiyi beğenmediğini ifade etmişin ama şuan çok iyi görünüyor
Sakal ekiminden memnun musunuz. Kapatıcilığı güzel mi
ekim sınıfı gecmiş ama ön çizgi ilk bakınca güzel duruyor yanlız kendi kafamda olsa diye dusundum doğallığı benide memnun etmez ama sonucta sorun yok.dediğini herkese soluyorum saç ekimi tek basına hersey değil olanı ileriki yıllar için korumak ve agresif saç dokulmesini kesip öyle ekime girmek gerekir.finasteridden zaten genelde memnuniyet pek yoktu dokulmeyi yavaslatır saçlı deride 1 mg finasterid yuzde 38 basklıyor dhtyi memnuniyette ona gore olmalı 5 mg içsen yuzde 40 baskılar bişi değişmez.insanlar minoxiilden memnun olur oda tepede.ondada donguler şu bu derken uğraştırır insanı.defalarca ektirmiş ilaçları 20 seneye yakın kullanan biri olarak mucize beklemeden dermoller kullanın diyorum.minoxidil damarları açar sac ii beslenir buda kan dolaşımını hızlandırır saçı bir tek damarlardaki kan besler gerisi hikaye.ekimin genelde sınıfı gecmiş.aralar falan biraz minoxtan tuylense memnniyet yapar sende.